די די די די די די די דייייי!! נמאס לי ממנו!!!!!!!!(M)

הוא מעצבן. חוצפן. חוצפן ומעצבןןןןעצבני   עצבני    עצבני

ואח"כ מה? בוכה לי בטלפון\בהתכתבות ש'שברתי לו ת'לב'...או 'שאנחנו חייבים לחזור'...וכו' וכו'.

שטויות במיץ. הולך, מתחיל עם בחורות [!!] ואח"כ בא ואומר לי ששברתי לו ת'לב על הצעד הנועז שלי!?!?

מה ניראלו, שלי לא היה קשה לשמוע על מה שהוא עושה??!!! איככככ! בנאדם דוחה! חצוף!!

גם הוא שבר לי ת'לב. לא פחות.

מה לענות לו?? אני לא רוצה לחזור אליו בחיים!! הגעתי למסקנה שהוא פשוט מתחיל סידרתי!!!!!

~~~~סוף פריקההה~~~~

תתעלמי.הרהור
אווץ'איתיאל קריספין

כל מילה מיותרת

אמ... עזבי אותו..לב אדום.

לא שלא עשית את זה עד עכשיו... אבל..

הוא לא שווה את הכעס שלך, פשוט תכתבי לו בצורה הכי ברורה, שאת לא רוצה להמשיך, ולא בשום מצב!

שלא יכאב לך המצפון, אני לא יודע אם יש לו לב שאת יכולה לשבור...

צריך הרבה כח, אבל הוא יקלוט. שאת לא משחק...!

המון ב"הצלחה!!

שימי לבמישהו168

כאשר אמרו לרב צבי יהדה זצ"ל שאנשים מסויימים בעם ישראל שעד עכשיו בכלל לא התייחסו לדברי התורה של הרב, מתחילים להוציא נגד כתבי הרב דברים חריפים ופוגעים, הוא אמר- ברוך ה'. זה סימן להתקדמות! שאלו אותו לכאורה מה הקשר?! הרי זה איום ונורא שככה מדברים כלפי התורה!

הוא השיב: כאשר אדם לא מתייחס בכלל לדעה השניה, זה אומר שאותו צד שני בכלל לא מעניין אותו. הדעה שמולו כ"כ מגוחכת שאפילו לא שווה לתת יחס קטן אליה. אך כאשר האדם מתחיל להתעצבן ולדבר בצורה אגרסיבית נגד הדעה השנייה, זה כבר אומר שהוא מבין שעומד מולו יריב לא קטן ומשום כך הוא רואה צורך להתעצבן ולצאת נגדו בחריפות.

עצם זה שאת מתעצבנת בגללו, תנסי לברר בינך לבין עצמך אם הוא באמת לא שווה כלום בעינייך. כי יכול לצאת המצב ההפוך לגמרי- שאת מתעצבנת בגלל שאת כן רוצה אותו באמת ואת מבינה שהוא מישהו. אם הוא אפס מאופס, את לא צריכה לראות צורך לכעוס עליו, הרי הוא לא שווה כלום. תחשבי על כך ותהיי כנה עם עצמך.

בהצלחה והמשך חיים טובים 

תתעלמי....אודיוש=)
...ב.ש.
מה את מגדירה כמתחילן סדרתי?
תאמרי לו את זה...לך דומיה תהילה

ואל תתני לקשר הזה להמשך. 

על פי מה שתיארת, אני לא רואה טוב יוצא מזה.

תחליטי שזה לא מתאים לך, וזהו.

אם אפשר, לנתק מגע למינימום.

אל תנסי לחנך אותו, החיים יחנכו אותו כבר בעצמם...

תבהירי לו חד וחלק שאת לא מעוניינת בו,אש להבה

ושילך לעזאזל!

והוא אינו יהודי ?שואף לאור

גם אם מישהו טועה אסור להגיד לו כך.

את לא שברת לו שוווום לב !!!בס"ד

תאמיני לי שהוא עושה את זה לעוד 200 בנווווות!! והוא סתם אומר לך את זה בשביל המצפון!!!

תראי לו טווב טוווב שאיתך לא משחקים!!

תעני לו שקשר חברתי אישי בין בן לבת שלא למטרותשואף לאור

שלא למטרות נישואין הוא אסור,וזו הלכה.ולכן צריכים להבין דברים אלו וליישם אותם גם מהבחינה ההלכתית.

ואם היא לא חושבת ככה?הרהור

הוא ענה מבחינה הלכתית.שיראל.

אם היא חושבת או *לא* חושבת זה עניינה.

אבל הוא אמר: "תעני לו שקשר חברתי אישי בן בין לבת."הרהור

אין עניין שהיא תענה לו ככה אם היא לא מאמינה בזה.

היא לא יכולה ללכת ולהגיד לחבר שלה לשעבר שזאת בעיה הלכתית כשלמיטב הבנתי היא נפרדה ממנו בגלל סיבות אחרות. 

הוא לא ענה מבחינה הלכתית. אין כאן מקום של בחינה הלכתית. היא לא ביקשה סיבות להפרד מחבר שלה. היא ביקשה עצות איך לגרום לאקס להפסיק להציק לה. והתשובה שלו הייתה איך לגרום לו להפסיק להציק לה, אבל זה חסר פואנטה אם היא לא מאמינה בזה.

הוא דיבר כאילו זה מובן מאליו שהיא כן, זה הציק לי מעט ובגלל זה הגבתי כמו שהגבתי

אני הבנתי את זה..שיראל.

אבל זה היה מכוון אלייך.. לא חייבים להיות תוקפניים ככה.

ההלכה היא דבר שניתן לקבל בחלקים ?שואף לאור

כדרך אגב הערתי שמבחינה הלכתית קשר כזה אסור ולכן צריך להפנים ולהבין זאת,וממילא לא תהיה בעיה להגיד דבר כזה.הנושא ההלכתי תורני הוא במעלה החשיבות.. בנוסף רציתי להעיר על השימוש במילה "אמונה" ההלכה היא לא קונטקס שניתן לחצות לחלקים ולקבל את מה שרוצים,יהודים מחוייבים לכולה ולכן אין כאן עניין של קבלה או לא,אלא בחירה בטוב או לא,ולכן צריך להגיע למציאות בה מקיימים הלכה זו.

אוקי. ענייני ניסוח מציקים לי באמת יותר מידי, מחילההרהור

על התוקפנות. הבעיות שלי לא צריכות לפגוע בכלל.

לא תמיד ההלכה ממש מזיזה!!(ובמיוחד לאותו אדם)בס"ד
אוףלאמשנה

היא לא ביקשה שתטיף לה מוסר! היא החליטה להיות בקשר, זה לא ענינך. ובתוך הקשר היא ביקשה עזרה

אוווווווווווואברי

אהבתי את מה שאמרו כאן "שילך לעזאזל..." תדאגי בדרך לשלוח לו קישור לכאן... שיאכל ת'לב....

מה פתאום. למה אתה מדבר כך ?שואף לאור

זה אסור הלכתית

להתעלם. ואם יתקשר - לדאוג לגורם שלישי שידבר איתומשה

ויהיה נחרץ מספיק.

תתעלמי תגידי לו הכל בפניםכפרגניסט..
שהוא חתיכת מגעיל וזה לא מעניין אותך כמה הוא מצטער וכו ואם לא עוזר תשאירי לי באישי את הפרטים ולא תשמעי ממנו יותר...
אני לא מבין מה היחס הזהשואף לאור

האם הוא אינו יהודי ?,מתגובתה לא ברור בדיוק מה התנהגותו אך גם אם זו אינה ראויה,הוא לא הופך להיות אויב שלנו,ח"ו !.

ודווקא בגלל שהוא יהודי...לב אדום.

הוא צריך להבין, שלב של נערה זה לא משחק.

הוא לא יכול לגרום לה ללכת על פי התנודות הנפשיות שלו.. באמת..!

אני לא רוצה לתקוף, אולי קשה לו, ובמצבים של לחץ, לא נותרות לו יותר מידי ברירות..

אבל זה עדיין לא מצדיק...

תהיי אמיתית עם עצמך, אל תתני לזה לפגוע בך, תבהירי לו בצורה הכי ישירה שאת סוגרת ת'נושא...

אני לא חושב שיש לו לב שאת יכולה לשבור.... כתבתי כבר למעלה....

ומה היא גויה???אברי

מילא היית אומר:היא ערביה הוא יהודי מי היא שתדבר אליו ככה??? אבל וואללה לא!!! זה הפואנטה כאן!!! גם היא יהודיה ולכן היא צריכה לשים את עצמה לפניו. אני לא מבין את הגישה שלך אמיר שיחקו לך פעם בלב??? זה העינוי הכי גרוע שיש בעולם!!!

אני לא אמרתישואף לאור

אני לא אמרתי שהוא ימשיך לפגוע בה,אבל גם אם מישהו עושה דבר שאינו ראוי לא מדברים אליו בצורה כזאת כיאלו הוא אויב.

אם הסיפור עוד רלוונטיב.ש.

אני באישי...

תודה רבה רבה רבה לכם!! תודה פשוט ענקייית!!(M)

איזה צדיקים...יואוו, כאלו חמודים...ואפשר לחשוב, את כל זה עשיתם בשבילי...איזה אנשים!!!

ב.ש.-מתחילן סידתרתי מבחינתי, הוא אדם שבעבר שהיו לו דיי הרבה בנות, עוזב אחת לטובת אחרת..גועל של אדם.

אני יודעת שאני פשוט סתומה שהלכתי איתו..ועוד שידעתי מה היה... אבל בואו נתמקד בעיקר... אם יש לך מה להגיד לי-אתה מוזמן

בס"ד-איך עלייך! (בן או בת?.. ) פשוט הבנת אותי... אחחח..

אברי?! אתה תותח...אני פשוט התחלתי לפחד ממנו... כאילו מהתגובה למה שאני הולכת להגיב לו בפעם השנייה..ועוד יותר נחרצות, הודות לכם ... הייתי שולחת לו קישור בכיף, אבל בינתיים זה לא הכי רלוונטי

וכל השאר-קראתי ת'תגובות שלכם ממש בעיון... אמיר-תודה על ההבהרה מההלכה, אבל כמו שלאמשנה אמר(ה?!), לא ביקשתי בטפת מוסר...אבל תודה.

אשרייכם ישראל. כ"כ כיפלי שיש לי כאלו אחים!!!!!

בעז"ה אני ידבר איתו במוצש"ק.. בעצם עכשיו, כדי שאני יגש לשבת בלב נקי ושליו ...

שבת שלום צדיקיים!!!

בהצלחהכפרגניסט..אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך