לפני חודש בערך קבלתי צו ראשון, סבבה וזה.
אתמול שלחו לי מכתב התייצבות בכז' ניסן(חודשיים לפני ההתייצבות של הצו ראשון) ואמרו לי להביא מכשירי כתיבה.
מישהוא יודע מה זה אומר?
לפני חודש בערך קבלתי צו ראשון, סבבה וזה.
אתמול שלחו לי מכתב התייצבות בכז' ניסן(חודשיים לפני ההתייצבות של הצו ראשון) ואמרו לי להביא מכשירי כתיבה.
מישהוא יודע מה זה אומר?
כלי כתיבה 
אבל אם לא,אתה עושה את המבחן במחשב,כלי הכתיבה הוא בעיקר בשביל טיוטה למבחן שתעשה במחשב,וכמדומני שהם מבאים כלי כתיבה גם כך,אבל אל תסמוך על זה ותביא.חשוב להתכונן למבחן..
יכולים לדחות לך את המבחנים/ ראיון/ ועדה רפואית ליום אחר.
או לכמה ימים...
הם המון פעמים עושים תעברי ותלועזי שונים.
ואם תתקשר הם יגידו לך לבוא לפי הלועזי.
חדש
המבחנים הם במחשב וכלי כתיבה הם לטיוטות.
לא חייב, אבל זה יותר נוח.
תביא עט, עיפרון, טוש, מכחול...
בצו ראשון שלי נרדמתי מול המחשבים... לכל מבחן יש זמן-10 דקות /20 דקות וכו'.. רציתי בשלב מסוים לעשות מבחן -לישון עד סוף הזמן שלו ולעשות את הבא.. מרוב שהם היו מתישים!!!! מקוה שלך לא יהיה קשה ושתעבור בשלום..
עצה:תבוא אחרי הרבה שעות שינה. ב"הצלחה!!!.
אני לא מבין מה זה הצו השני ששלחו לך..
אבל בצו ראשון כמעט ולא משתמשים בכלי כתיבה..הכל מול המחשב חוץ מכמה דברים קטנים ואז הם מביאים לך עט..
נראה לי שמה שקיבלת זה למשהו אחר...
בהצלחה!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים