את הקטע הזה ראיתי בעלון הסניפי שלנו....
הכל לכבודו היתברך!
אין הרבה אנשים בעולם שמכירים אחד את השני. אין הרבה אנשים בעולם שמבינים אחד את השני. ממילא אין הרבה אנשים בעולם שאוהבים באמת אחד את השני.
כדי להכיר ולהבין צריך להקשיב, לשכוח מעצמיך ולישתוק, ולהיפגש עם עולם שהוא לא אתה, עולם שהגיע ממקום אחר לגמרי יש לו שאיפות ורצונות אחרים, הוא רואה את הדברים באופן שונה לחלוטין ממך, קיצור, הוא לא אתה.
כדאי לעצור לפעמים באמצע מחלוקת, לא לדבר, לתת לשני לדבר, להיכנס למחשבות שלו, מה הוא מנסה להגיד? ועוד ליפני שעונים, לחשוב מעט, אולי לענות יותר מאוחר.
יש כל כך הרבה דברים שה' היתברך בא להשמיע לנו בעולם, כמעט מכל דבר שמזדמן, אנחנו מחליטים האם להקשיב ולהיפגש ואם לאו. אם זה מילד קטן שבא לחזק אותנו, או מישהו שבא ליצעוק עלינו, צריך חוש שמיעה עמוק, צריך הקשבה.
לפעמים יש איזה רצון, לא לדבר, רק להקשיב לעולם\ מה ה' רוצה מאיתנו, לפעמים צריך להודות ולזמר, ולפעמים לבכות ולהיתחנן.
כמה ניפלא להקשיב לבני אדם, יצירות עולם שבאו היישר מריבונו של עולם, לכל אחד יש מה לומר, אני רוצה רק להקשיב, אין לי מה לומר,
כל דבר מביא לי התפעלות מחודשת, כאילו אני תינוק, יצירה מחודשת, אני בקושי מספיק לומר מה אני חושב מה אני יכול לתת, כולי כלי ריק שרוצה לקבל מכל אדם.
"לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי ה'..."
---------------------------
תחשבו על זה אנשים מדהימים, זה כ"כ עמוק, תמיד אפשר לימצוא משהו שאפשר לתקן...
יומעולה
-תהילה-