בס"ד
"חדש בבריטניה: בליינד דייט בחושך. מפעילי אתר היכרויות בריטי מצאו דרך מקורית לשדך בין הגולשים: פגישות במסעדה חשוכה."
ובסוף הערב יש גם בונוס: הפתעה!!!
"כישלון בבגרויות נובע מאי הבנת השאלות"
אולי... הבודקים לא מבינים את התשובות... פער המוחות...
"עכשיו במבצע: אקדמיה בחינם- השבוע יועלו לרשת קורסים שלמים באוניברסיטה הפתוחה לרווחת הציבור."
אחמדינגאד: "עכשיו אוכל ללמוד היסטוריה!"
חברי הכנסת: "רוצים דמי השתתפות בקורסי השתלמות וגם אינטרנט חינם לכל המשפחה!"
סטודנט משכם: "אפשר כימיה של חומרים בבקשה!"
אחמד טיבי : "אפשר יסודות המחשב? וגם את-תורת הריגול, בסדר?"
הגמלאים: "אפשר משקפיים? ואם אפשר גם, אז תסבירו לנו בבקשה מה זה מחשב, ואם אפשר להיות חרצופים אז גם, את השיעור במתמטיקה בעניין ההתפלגות, קרי- כמה זה 7 לחלק ל- 2 ולמה 3 עם שארית 1 מתחבר לגאידמק ואיך הופכים את זה ללפחות 10 ?
אבל ראבק מהר לפני שאנחנו מתפלגים..."
"המטרה: בגרות לתלמידים עם תיקים פליליים"
מטרה עאלק...תן להם להעתיק וסגור עניין...
"הסתיימה ללא תוצאות פגישת הסגל הזוטר וראשי האוניברסיטאות"
הסגל הזוטר: הם פוצצו את הפגישה!
ראשי האוניברסיטאות: לא נכון אלו האוהדים של בית"ר!
האוהדים של בית"ר: פעלנו על פי הוראות של גאידמק!
גאידמק: זו לא חקירת המשטרה? וואי! טעיתי ברחוב!
"תמיר תנסה להשיב את התלמידים הנכים לביה"ס"
והתלמידים בשלהם... "מעדיפים את החופש"
"רוצים דמוקרטיה? שלמו עוד כסף למורים. ארגון המורים מאיים לא ליישם את הרחבת לימודי האזרחות, אם המורים לא יתוגמלו. "
חשוב להוסיף גם אזהרה. אם לא תשלמו...גאידמק ישלם... והוא יהיה "מוכן" אפילו, להיות נדיב ולתרום ספרים חדשים בנושא.
"הנוער בישראל לא פוחד משואה נוספת"
סיבה שנמסרה לנו: "אה... גאידמק יקנה הכל...קטן עליו כור אטומי..."
"10 שרי חינוך ב-16 שנה"
אולמרט: "ניסינו יותר ולא עלה בידינו. אולי בתחום ראשי הממשלה ניכנס לגינס. התאזרו בסבלנות!!!
"תערוכה חדשה: כבר לא פדיחה להיות מורה"
מורה א: פדיחה אולי כבר לא, אבל "כואב" כן...
מורה ב: עם כל הכבוד לתערוכה שישקיעו בשכפצים...
מורה ג: טוב, אפשר לצאת כבר מהארון?
תלמיד: פדיחה או לא, מכות הם יקבלו.
יולי תמיר: "אמרתי לכם שבנות השירות הלאומי מיותרות? מכות הם יקבלו בכל מקרה!"
משרד החינוך בתגובה לדברי השרה: היא עדיין חדשה ולא למדה את הנושא. ולא, אין פה רדיפה פוליטית...
"ישראל 2008: הנוער אלים יותר מאי פעם. ב-10 שנים חלה עליה של 1415% בפתיחת תיקים פליליים"
תלמיד: כל פעם שאני מצפצף בצפצפה של האופניים פותחים לי תיק פלילי. תמיד יש משהיא שטוענת שהטרדתי אותה מינית כשאני מצפצף ובסה"כ רציתי שהיא לא תפריע לי בדרך. אם אני שורק במקום זה, אני חוטף גם סטירה ואם אני מבקש ממשהי לזוז ואומר לה: "אפשר הצדה?" היא אומרת לי איך אתה לא מתבייש לדבר אלי ככה ומבקשת פרטים...ואז כמו גבר אני מבקש ממנה פרטים בחזרה ולמחרת היא גם טוענת שהטרדתי אותה טלפונית. תגיד לי זה נורמלי?!
יולי תמיר: "אמרתי לכם שבנות השירות הלאומי מיותרות? חבל שיצפצפו להן!"
משרד החינוך בתגובה לדברי השרה: היא עדיין חדשה ולא למדה את הנושא. ולא, אין פה רדיפה פוליטית...
"אם תקפה מנהלת - הלימודים באילת הופסקו"
תלמידה: התחפושת היתה ממש, אבל ממש טובה! שבוע הבא אנחנו מתכוונים גם ללכת לים ונצטרך לקנות תחפושת חדשה"
יולי תמיר: "אמרתי לכם שבנות השירות הלאומי מיותרות? אין לימודים בכל מקרה!"
"המחאה עזרה: התלמידים ימשיכו ללמוד ערבית. משרד החינוך חזר בו והחליט להשאיר את השפה הערבית בתוכנית הליבה"
השאלה שלי היא: מה צריך לעשות שהם גם ילמדו עברית?
יולי תמיר: "אמרתי לכם שבנות השירות הלאומי מיותרות? הן לא יודעות ערבית בכל מקרה!"
"תושב ענתות הודה שחנק למות את גרושתו...לטענתו לאחר שחנק את גרושתו ניסה לבצע בה פעולות החייאה"
אל תחפשו את הערתי. הבדיחה על חשבון הבית.