מתה לחזור אחורה. בקשה תיכנסו!אנונימי (פותח)

אני בת 12 ולאחרונה יש לי מין עיפות נגררת, לא משנה כמה אני אישן. אני מתעצבנת על כל דבר שזז בבית וברחוב בערך, וגם על מה שלא- ולא יודעת מה לעשות.

כלפי חוץ אני בסדר, רגילה. אבל בפנים ובבית- חסר בי משהו. פעם הייתי מזמינה פוווווווול בנות הביתה, וגם הולכת לחברות הרבה. עכשיו אני סגורה בבית ד' אמות, בחדר ומתעצבנת מהכל. פעם הייתי פועלת בנחרצות על מעמד חברתי, כי לא העייתי מהמקובלות שהם מרכז הכיתה, היתי במרכז של עצמי, הסוג בנות שדומות לי- ביניהם הייתי במרכז.

פעם הייתי עושה הכל כדי שהשבט יהיה מגובש ויפסיקו להפעיל לחץ חברתי עצום על כולם.

פעם אפילו הייתי יותר מתענינת בלימודים- חננה שבתעודה מקבלת [על אמת] הכל 100, אולי 95 אחד.

פעם- וזה הכי עצוב נראה לי- הייתי האחות הכי  קרובה עם אחותי הקטנה שבת 9 היום. היינו מדברות כל הזמן, והיום אני רק עצבנית עליה.

פעם אפילו הייתי קמה בארבע-חמש-שש בבוקר, היום בשבע וחצי שמונה.

פעם היו לי מידות ממש טובות- מתחשבת, נאמנה, התפללתי בכוונה ועוד המון דברים, הסתדרתי עם כולם והעיקר- הייתי ילדה עם שמחת חיים ממש כמעט מושלמת.

פעם.

אני מתה לחזור לעצמי, אבל איך???

ואיי.. גם לי זה קרה...micha
אבל אחרי כמה זמן זזה עבר לי לא יודע למה רק תנסי לחייך הרבה ולשמוע הרבה מוזיקה....

אל תאמרי...צביקוש
"אַל-תֹּאמַר, מֶה הָיָה--שֶׁהַיָּמִים הָרִאשֹׁנִים, הָיוּ טוֹבִים מֵאֵלֶּה: כִּי לֹא מֵחָכְמָה, שָׁאַלְתָּ עַל-זֶה"
את זה אמר כבר שלמה המלך בספר קהלת...
נראה לי שכולם (גם אני הרבה פעמים) מרגישים כמוך, אבל צריך להבין ש"איןן לאן לחזור", הכל בהשגחה פרטית וכנראה שה' רוצה שתתקדמי הלאה ולא שתשארי איפה שהיית.
במקום להשאר כבולה במחשבות וחלומות על העבר (כידוע ש"עבירה" זה מלשון "עבר") ולהתגעגע "לפעם" - תחשבי איך את מתקדמת למקום הרבה יותר טוב.
בהצלחה!
מזל טוב! הגעת לגיל ההתבגרות!דינמית
הגיוני לגמרי שתחטפי קריזות או תרצי קצת זמן לעצמך, סגורה בבית.
דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה להכיר בעובדה שזה שלב חולף!
אל תתקעי ב"זה מי שאני", תנסי להזמין חברות, לא הרבה, פעם בשבוע אחת.
ועם האחות- אחיות זה דבר מעצבן! (מנסיון) כל פעם שאת מרגיש שבא לך לצרוח עליה פשוט תתעלמי ממנה (לי אישית זה עזר)
מזל טוב! הגעת לגיל ההתבגרות!דינמית
הגיוני לגמרי שתחטפי קריזות או תרצי קצת זמן לעצמך, סגורה בבית.
דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה להכיר בעובדה שזה שלב חולף!
אל תתקעי ב"זה מי שאני", תנסי להזמין חברות, לא הרבה, פעם בשבוע אחת.
ועם האחות- אחיות זה דבר מעצבן! (מנסיון) כל פעם שאת מרגיש שבא לך לצרוח עליה פשוט תתעלמי ממנה (לי אישית זה עזר)
דינמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתוקה שכזאתאחרונה
זה משפט שלי ורק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תעבדי..פעימה
בס"ד

תסבירי ליצר שלך[זה שאומר לך לצעוק על אחותך וזה שאומר לך לקום מאוחר וזה שמכניס לך שטויות בראש בזמן התפילה] שזה לא נעים לך מה שהוא עושה.
ותראי לו שאת עושה דווקא!
הוא העיר אותך פעם אחת בשמונה? אז תאזרי את כל הכוחות שלך[ויש לך מספיק. הקב"ה לא מביא לאדם ניסיון שאין לו את הכלים להתמודד מולם] ותקומי בשבע.
ריחפת וברכה אחת בשמונה עשרה לא אמרת בכוונה? תראי ליצר שלך שאת תכווני יותר מכולם ביחד בברכה הבאה.
תראי לו מי את. שאת י'הודי'ה, שאת מסוגלת לעמוד מולו!
תעבדי עם עצמך.
תלמדי את חובת התלמידים -ה-סםר בשביל המצב הזה. כתלמדי אותו תרגישי כ"כ לא נעים לקום בשעה 8 עד שתקומי אפ' בשש..
ואני חולקת על מה שאמרו מעלי'י- אם לא תעבדי על זה זה לא 'יעבור'.. אולי תתרגלי לזה, אבל בלי עבודה זה לא יעבוד.
ואל תשכחי- שכל ירידה היא למען עלי'ה!

ב"הצלחה!
[אם את צ'כה עוד משו- בכיף במסר"ש..]
אני גם חושבתננסי
אני גם חושבת שזה קשור לגיל ההתבגרות. יש המון שינויים שעוברים-גופניים, נפשיים, רוחניים. מה שהכי חשוב, כשאת מתארת את עצמך מקודם, יש לך הרבה כוחות חיוביים ואת בעצם רוצה לחזור למי שאת באמת! כמו שאמרו לך, קחי צעד אחד כל פעם לכיוון מי שאת באמת ותצליחי.
זה גיל כזה.. כנסילילו =]
מין הסתם גם ההורים שלך מרגישים את זה ואחותך אולי במיוחד... בטח זה חסר לה... אין מה לעשות... תדברי על זה עם אמא שלך..
בהצלחה=]=]
הלוווו להתעורררראנונימי (פותח)
את נשמעת כזו עייפה מהחיים ואת רק בגיל ההתבגרות זה קורה לכולם.
תתחילי להזמין חברות, להפגש, ליזום דברים, להתנדב, את לא תמותי.
WAKA UP GOOD MORNING!!
אני ממש ממש ממש לא מסכימה עם מה שאמרתפעימה
בס"ד

מה זה "אין מה לעשות"?!
הקב"ה לא מביא לאדם ניסיון שאין לו איך להתמודד מולו- בטוח יש מה לעשות.
רק צריך לעבוד.

מצטערת, אבל זו חשיבה כ"כ לא נכונה..
חמודה...-זה גיל ההתבגרות-זה לא מנחם,אבל-מתוקה שכזאת
מה שאני רוצה להגיד בזה שאת לא לבד ושום דבר לא דפוק אצלך.......!!!
את מוזמנת לכתוב לי עם בא לך...-יש לי מה להגיד לך..=)=)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך