החל פינוי של בית המכפלה!!!!מרדכי

בס"ד

כל מי שבאזור שיזרום לשם...

לבוא? אני עם קביים : (קשקשן על הגג

ואחרי פריקת רגל

פונה בית המכפלה בחברון. האחראי - אהוד ברדק11223344

פונה בית המכפלה בחברון

שר הביטחון, אהוד ברק, הורה לאוגדת יהודה ושומרון לפנות את בית המכפלה בחברון. כוחות יס"ם רבים נכנסו לבית ופינו את המבנה.
פרסום ראשון: 04/04/12, 13:17
עוזי ברוך

בית המכפלה
בית המכפלה
צילום: פלאש 90

כוחת יס"מ רבים נכנסו בצהריים (רביעי) לבית המכפלה בחברון והחלו לפנות את התשובים מהמקום, זאת לאחר ששר הביטחון, אהוד ברק, הורה לאוגדת איו"ש לפנות לאלתר את הבית. פינוי הבית הסתיים תוך דקות אחדות ללא אירועים מיוחדים.

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, סירב הבוקר במפתיע להתייחס הבוקר בישיבת הממשלה לסוגיית בית המכפלה וככל הנראה מדובר היה ברמז לשרים שפקדו את המקום כי המבנה לקראת פינוי.

עם זאת נתניהו ביקש למצוא פתרון לשכונת האולפנא בישוב בית אל ולספק את האישורים הנדרשים להסדרת מעמדם של הישובים ברוכין, סנסנה ורחלים.

רק הבוקר אמר המשנה לראש הממשלה, משה יעלון, כי אין מניעה מדינית או בטחונית לאשר את העסקה בבית המכפלה הסמוך למערת המכפלה.  לדבריו, במקום לפתור את הבעיות שמתעוררות בהתיישבות בשטחי יו"ש בקלות, שר הבטחון ברק עורם קשיים ו"מדליק מדורות".

יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, תקף אתמול בחריפות את החלטת שר הביטחון להוציא צו פינוי לתושבי בית המכפלה בחברון. בהרמת כוסית לשנה החדשה אמר ליברמן "כשאני מסתכל על מגרון ועל חברון זה אבסורד. כאן אין זכות קניין ומבקשים לפנות ובחברון יש זכות לקניין ומבקשים לפנות", אמר. ליברמן הוסיף "ההחלטה על בית המכפלה צורמת ומבחינה קואליציונית מדובר בשגיאה ואני לא רוצה להרחיב".

ואנחנו לא שומרי חוק???כנרית על הגג=)

(עיין אתר שמאלני של יוסף שם שם)

הברק הזה לא שם על המדינה! עושה מה שבא לו! (ובד"כ זה דבילי אם לא יותר...)

צדק חברתי אומרים לי...

סתכלו על עצמכם!!! איפה השוויון? איפה? קבור עמוק עמוק בתוך האדמה...

בעעעע....

מנהלים למחוק מייד!!!!VVקשקשן על הגגאחרונה

זה חושף עלי פרטים!!!

<צ>

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך