נא להתפלל לרפואת הפג משה בן אורלישואף לאור

נא להתפלל לרפואה שלימה של הפג משה בן אורלי בתוך שאר חולי עם ישראל.

הכתבה:

האב מבקש: התפללו על בני, נותרו לו מספר שעות

בנימין יוחנן נקר קורא להרבות בתפילה לשלום בנו הפג משה בן אורלי. בתחילת השבוע נולדו משה ואחיו אליהו בשבוע ה- 27 להריונם.
פרסום ראשון: 04/04/12, 16:15
אפרים מורנו

מקווים לנס
מקווים לנס
צילום: פלאש 90

מצבו של אחד התאומים הפגים של משפחת נקר, משה בן אורלי, התדרדר והוא בסכנת חיים ממשית. התאומים נולדו בשבוע ה-27 להריון, ומצבם הרפואי הוגדר קשה.

אביו של הפג, בנימין יוחנן נקר, סיפר היום בשיחה עם ערוץ 7 על המצה הקשה. "קראו לנו מבית החולים בגלל שהתינוק הקטן, משה בן אורלי, נמצא בסכנה ממשית, וזה יכול להיות עניין של שעות וזה יכול בע"ה גם להסתדר. ארגנו תפילה המונית בן השעות 16:00 - 16:30 ואנחנו מבקשים מכל מי שיכול לקרוא מפרק קי"ט בתהילים את אותיות שמו, לרפואה שלימה. כל אחד במקומו יגיד תהילים וישנם תיקונים מיוחדים שגם נעשים".

בני משפחת נקר מרוכזים בתפילה לשלומם של שני התאומים הפגים שנולדו להם דרך אם פונדקאית מוקדם מהצפוי, בשבוע ה-27, ומצבם קשה.

בנימין יוחנן נקר

בתחילת השבוע שוחחנו ביומן ערוץ 7 עם אביהם של הפגים, בנימין יוחנן נקר.

נקר מספר כי לאחר 13 שנות נישואים בהן לא נולדו לו ולרעייתו ילדים פנו לאפיק האם הפונדקאית ולאחר שהשקיעו סכום של 370 אלף שקלים שנאספו מתורמים התקדם ההיריון יפה עד שהגיע השבוע ה-27, "ואז פתאום היו צירים וירידת מים. היא לקחה מונית להר הצופים, בית החולים הקרוב ביותר למעלה אדומים שם היא גרה", מספר נקר.

האם הפונדקאית יולדה והפגים הועברו מיידית לפגיה כשמשקלו של האחד הוא 900 גרם ושל האחר 670-700 גרם. מאוחר יותר נקראו בשמות על מנת לאפשר תפילה עבורם. הפג הגדול יותר נקרא אליהו והקטן משה.

עוד מוסיף נקר ומספר כי רופאי המחלקה מדווחים להורים על התדרדרות במצבם ופגיעה מוחית ברמות קשות. "הרופאים לא נותנים סיכוי לחיות, ואומרים שאם יחיה תהיה פגיעה קשה של פיגור או עיוורון", הוא אומר ומציין כי אחד הפגים, הקטן יותר, מוגדר בדרגה 4, הגבוהה ביותר מבין ארבע דרגות הפגיעה המוחית ואילו הפג השני מוגדר בדרגת פגיעה 3, ולו נותנים הרופאים סיכוי קטן מאוד, כלשונו.

כעת, כאמור, בני המשפחה ומכריהם מגייסים רבים ברחבי הארץ לתפילה ולעשיית מצוות. "אני מרגיש שיש כאן גם תיקון לצער השכינה", הוא אומר ומציין כי אמנם הרופאים עושים עבודה מסורה ומקצועית אך מתקשה לשכוח שיחה אחת עם אחת הרופאות שלדבריו היה בה כדי לפגוע ברמת האמונה שבו. "זה מאוד מדכא לשמוע. הם צריכים להגיד את מה שהם יודעים, אבל לא לשתק את האדם", הוא אומר ומדגיש כי לא מדובר בכלל הרופאים וקיימים גם רופאים שנוהגים ברגישות ומחזקים את רוחם.

בהקשר זה הוא מזכיר את דבריו של הרופא המטפל ברב יעקב יוסף שגם אחרי שנוכח במצב הרפואי הקשה אמר ש"המצב הוא כזה אבל אצלכם הדתיים זה עובד אחרת...".

בני המשפחה מבקשים להתחזק במצוות, בלימוד ותפילות ולומר פסוקי ספר קי"ט בתהילים על פי שמותיהם של הפגים: משה בן אורלי ואליהו בן אורלי.

רפאה שלמה מה מצבו משהו יודע?ידיד
התפללתי ופרסמתי רפואה שלמה אממן!!!!שוקו =)
ברוך דיין האמת....אנונימי (פותח)

ממש עצוב!!!

תתפללו לעילוי נשמתו!!!

ל"ע, ברוך דיין האמתר"ח

מזעזע אותי עכשיו לראות תשרשור

כאילו לראות שלפני דקה הוא היה חיבוכה

ברוך דיין האמת!!!!!!!!!!!

אוף איזה עצוב... )': ולחשוב כמה הם חיכו...bingo

ברוך דיין אמת... אנחנו פשוט לא מבינים כלום כנראה...

וואיי... ברוך דיין האמת...כנרית על הגג=)
תמשיכו להתפלל יש עוד אחד בחייים!!קוקי...!
מה אחד מת???איזה עצוב!!!שיבת ציוןאחרונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך