שונאת את אבא שלי.
מומלץ לא לקרוא. ישעמם אתכם. כתבתי את זה רק להשתחרר ולהוציא את זה.
אני לא יודעת מה לעשות הוא חרא של בנאדם..שמן עם סכרת, צולע..כל הזמן מחפש רק איך לרדת על אנשים כל דבר שהוא אומר זה שלילי והוא מסתכל רק על הרע בהכל.. כל דבר שהוא אומר זה בצרחות ונמאס לי ממנו הוא הורס לי את החיים. אני לא ילדה מפונקת בת 12 שלא יודעת על מה היא מדברת, הוא חולה נפש והוא צריך תרופות הרגעה דחוף. טוב הוא לא חולה נפש אבל הוא זבל. לילדים שלו הוא מתייחס כמו לא יודעת מה אני רק מנסה להבין איך אמא שלי עדיין איתו..הילד היחיד שהוא נחמד אליו זה הגדול כי הוא מביא לו כסף וממן לו תחיים אז הוא מתחנף אליו ואם מישהו מנסה להתחצף לאבא אז גם הוא ביחד איתו. ואם אני עושה משהו לא טוב הוא צורח עליי שהוא יעיף אותי מהבית "שלו" כאילו זה מהכסף שלו אבל אני לא ילך להתחצף אליו זה רק ירתיח אותו. ואת הילדים האחרים מסכנים, הוא קורא לאחד אחד לוזר נגיד אחותי היא שמנה אז הוא יורד עליה שהיא אף פעם לא תמצא חתן ושהיא לוזרית בלי עבודה..במקום לעזור לה בחיים הוא רק יורד עליה ויש לה אחד שרוצה להתחתן איתה אבל היא לא נמשכת אליו אז "אבא" שלי צורח עליה שהיא חוצפנית שהיא לא שומעת לו ואז פתאום הוא נהיה חרדי ואומר שהבת צריכה להתחתן מהאישור של האבא וזהו והם בכלל לא צריכים לאהוב. יש לי עוד 2 אחים-אחד אבא שלי כל הזמן הרבייץ לו שהוא היה בגיל הההתבגגרות והם לא דיברו איזה 5 שנים ואז אח שלי אמר לו סליחה אז הם התחילו לדבר ..יעני.. ועוד אח אחד קצת קשה לו בביהס אז הוא חס וחלילה לא יעזור לו אפילו שהוא מורה בעצמו אלא ירד עליו ויגיד לו שהוא יהיה אפס בחיים..לאנשים זרים הוא תמיד יתנהג "בהתאם" ו"מכובד" ורספקט ובולשיט ולילדים שלו הוא יתנהג כמו ח-ר-א. כמו עכשיו, היה איזה קלסר שזרכתי לפח ואז הוא ראה את זה על השידה ושאלתי אותו למה זה שם אם זרקתי אותו ואז הוא התחיל לצרוח לא נכון לא זרקת את משקרת שרמוטה והתחיל לקלל כאילו להרגיש שהוא שולט על הבית ואפאחד לא יכול ללכת נגדו..עוד משו הוא שמן כי הוא מבשל את האוכל בבית וזה לא אוכל רע זה דווקא טעים אבל זה רק בשרי..רק. אני שונאת בשר אז אני אף פעם לא אוכלת רק לפעמים אז כל פעם [כל יום] שאני לא אוכלת הוא צורח את הנשמה שלו שהוא משקיע ואפאחד לא אוכל במיוחד אני זה מגעיל אותי ואני גם לא יאכל. הוא לא מבין את זה ומבשל עוד ועוד אבל לא משנה..הוא כככככככככככככל הזמן חושב שרק מה שהוא אומר זה נכון והוא צודק ואם מישהו אומר אחרת הוא יצרח וישתגע..כל מה שאמרתי זה נכון אבל זה יותר מורכב. אם אני רואה טלויזיה או משו ויש איזה פרסומת קצת לא צנועה אז הוא מתחיל לצרוח שאני לא דתיה ו
בת ישראל" לא רואה דברים כאלה בבית דתי בלה בלה בלה ובנתיים הוא אומר שהוא מסורתי ומקלל כמו בהמה אז שילך לעזאזל. פעם הוא היה מרביץ לפעמים אם מישהו באמת עלה לו על העצבים אבל היום הוא שמן וזז לאט.
כשעוזרים לו הוא לא זוכר אבל את הדברים הרעים הוא זוכר. פעם אחת בשבת היה חם בבית וכולם היו בסלון ולא ראו שהוא לקח את השלט של המזגן והדליק ואז פתאום אח שלי שאל איך זה נדלק ואבא שלי עשה את עצמו מופתע גם כאילו לא ידע איך זה נדלק..רק אני ראיתי שהוא עשה את זה..בשבת. אחלה דוגמא אישית, באמת. מה שאני ההכי שונאת אצלו זה שהוא מתנהג לכל העולם יפה כדי שיכבדו אותו מספר להם כל מיני סיפורים כדי שיחשבו שהוא מוצלח..ואני לא יתפלא אם חצי מהם שקרים. כל דבר שהוא אומר זה בהגזמה לא נורמלית. אח שלי יצא עם איזה אחת והתאהב בה אשכרה רצה להתחתן גם חמודה ויפה ואבא שלי כמובן חייב להרוס הכל אז הוא ניפח איזה סיפור שאמרו לו עליה-הוא המציא שהיא וחבר שלה לשעבר שכבו והיא לא כשרה למרות שזה לא נכון אז אבא שלי הגזים ברמות והתחיל לקרוא לה זונה ואמר לאח שלי שלא יהיה בחתונה אז אח שלי נפרד ממנה כמו אידיוט.
זהו. לכו לישון.