אניאנונימי (פותח)

שונאת את אבא שלי.

מומלץ לא לקרוא. ישעמם אתכם. כתבתי את זה רק להשתחרר ולהוציא את זה.

אני לא יודעת מה לעשות הוא חרא של בנאדם..שמן עם סכרת, צולע..כל הזמן מחפש רק איך לרדת על אנשים כל דבר שהוא אומר זה שלילי והוא מסתכל רק על הרע בהכל.. כל דבר שהוא אומר זה בצרחות ונמאס לי ממנו הוא הורס לי את החיים. אני לא ילדה מפונקת בת 12 שלא יודעת על מה היא מדברת, הוא חולה נפש והוא צריך תרופות הרגעה דחוף. טוב הוא לא חולה נפש אבל הוא זבל. לילדים שלו הוא מתייחס כמו לא יודעת מה אני רק מנסה להבין איך אמא שלי עדיין איתו..הילד היחיד שהוא  נחמד אליו זה הגדול כי הוא מביא לו כסף וממן לו תחיים אז הוא מתחנף אליו ואם מישהו מנסה להתחצף לאבא אז גם הוא ביחד איתו. ואם אני עושה משהו לא טוב הוא צורח עליי שהוא יעיף אותי מהבית "שלו" כאילו זה מהכסף שלו אבל אני לא ילך להתחצף אליו זה רק ירתיח אותו. ואת הילדים האחרים מסכנים, הוא קורא לאחד אחד לוזר נגיד אחותי היא שמנה אז הוא יורד עליה שהיא אף פעם לא תמצא חתן ושהיא לוזרית בלי עבודה..במקום לעזור לה בחיים הוא רק יורד עליה ויש לה אחד שרוצה להתחתן איתה אבל היא לא נמשכת אליו אז "אבא" שלי צורח עליה שהיא חוצפנית שהיא לא שומעת לו ואז פתאום הוא נהיה חרדי ואומר שהבת צריכה להתחתן מהאישור של האבא וזהו והם בכלל לא צריכים לאהוב. יש לי עוד 2 אחים-אחד אבא שלי כל הזמן הרבייץ לו שהוא היה בגיל הההתבגגרות והם לא דיברו איזה 5 שנים ואז אח שלי אמר לו סליחה אז הם התחילו לדבר ..יעני.. ועוד אח אחד קצת קשה לו בביהס אז הוא חס וחלילה לא יעזור לו אפילו שהוא מורה בעצמו אלא ירד עליו ויגיד לו שהוא יהיה אפס בחיים..לאנשים זרים הוא תמיד יתנהג "בהתאם" ו"מכובד" ורספקט ובולשיט ולילדים שלו הוא יתנהג כמו ח-ר-א. כמו עכשיו, היה איזה קלסר שזרכתי לפח ואז הוא ראה את זה על השידה ושאלתי אותו למה זה שם אם זרקתי אותו ואז הוא התחיל לצרוח לא נכון לא זרקת את משקרת שרמוטה והתחיל לקלל כאילו להרגיש שהוא שולט על הבית ואפאחד לא יכול ללכת נגדו..עוד משו הוא שמן כי הוא מבשל את האוכל בבית וזה לא אוכל רע זה דווקא טעים אבל זה רק בשרי..רק. אני שונאת בשר אז אני אף פעם לא אוכלת רק לפעמים אז כל פעם [כל יום] שאני לא אוכלת הוא צורח את הנשמה שלו שהוא משקיע ואפאחד לא אוכל במיוחד אני זה מגעיל אותי ואני גם לא יאכל. הוא לא מבין את זה ומבשל עוד ועוד  אבל לא משנה..הוא כככככככככככככל הזמן חושב שרק מה שהוא אומר זה נכון והוא צודק ואם מישהו אומר אחרת הוא יצרח וישתגע..כל מה שאמרתי זה נכון אבל זה יותר מורכב. אם אני רואה טלויזיה או משו ויש איזה פרסומת קצת לא צנועה אז הוא מתחיל לצרוח שאני לא דתיה ו
בת ישראל" לא רואה דברים כאלה בבית דתי בלה בלה בלה ובנתיים הוא אומר שהוא מסורתי ומקלל כמו בהמה אז שילך לעזאזל. פעם הוא היה מרביץ לפעמים אם מישהו באמת עלה לו על העצבים אבל היום הוא שמן וזז לאט.
כשעוזרים לו הוא לא זוכר אבל את הדברים הרעים הוא זוכר.  פעם אחת בשבת היה חם בבית וכולם היו בסלון ולא ראו שהוא לקח את השלט של המזגן והדליק ואז פתאום אח שלי שאל איך זה נדלק ואבא שלי עשה את עצמו מופתע גם כאילו לא ידע איך זה נדלק..רק אני ראיתי שהוא עשה את זה..בשבת. אחלה דוגמא אישית, באמת. מה שאני ההכי שונאת אצלו זה שהוא מתנהג לכל העולם יפה כדי שיכבדו אותו מספר להם כל מיני סיפורים כדי שיחשבו שהוא מוצלח..ואני לא יתפלא אם חצי מהם שקרים. כל דבר שהוא אומר זה בהגזמה לא נורמלית. אח שלי יצא עם איזה אחת והתאהב בה אשכרה רצה להתחתן גם חמודה ויפה ואבא שלי כמובן חייב להרוס הכל אז הוא ניפח איזה סיפור שאמרו לו עליה-הוא המציא שהיא וחבר שלה לשעבר שכבו והיא לא כשרה למרות שזה לא נכון אז אבא שלי הגזים ברמות והתחיל לקרוא לה זונה ואמר לאח שלי שלא יהיה בחתונה אז אח שלי נפרד ממנה כמו אידיוט.

זהו. לכו לישון.

אויי גאדד... מסכנה.. תפני לייעוץמיטל
כזה לנוער.. משו נגד הורים.. אינלי פה ת'מספר אבל זה לא בעיה להשיג
זה שהיא התחתנה עם כזה בנאדם מחוק, כבר עונה לך על האנונימי (פותח)
שאלה. ברור שהיא תסתום. אין עם מי לדבר. הכי טוב להתגרש.(המצב בקנטים)
ווואי..חני.
חשבת על פנימיה...? רחוק מהבית?
כנסי דקה..הדר:)
שמעי, קשה לי לתאר באיזה מצב את נמצאת ...
אני לא מכירה דברים כאלה וגם לא רוצה..
אבל לפי מה שאת מספרת נראה לי שאת צ'כה לספר ליועצת או לאמא או למישהו שיכול לעזור... דבר שני...אבא שלך כן אמור להחליט על הבית אולי לא ברמה הזאת ...
נסי לדבר איתו ולומר לו שזה לא נעים לך וגם לאחים שלך ושאם הוא ישתנה יהיה לכם משפחה כמו כולם..כי אם הוא ימשיך בדרך הזאת הוא הורס לו ת'חיים ..גם לו וגם למשפחה
. מקווה שעזרתי ואם תרצי שלחי לי הודעה אישית ...
ב"הצלחה ושיהיה רק טוב..
לילה מעולה לכולם!!
מתוקה,מומו הפרה*
אול כדי שתדברי עם יועצת האול' שלך/אמא שלך!?

ושוב אני חושרת על שאלה שנשאלה כאן:איפה אמא שלך בסיפור?!
וואי אחותי...תלכי ליועצתת...תבקשי שיעזרו לךך!!מופי=]]
בס"ד

באמת איפה אמא שלךך בהכל??תדברי איתה!!!תגידי לה..אולי היא תנסה לעזור לך.....

וואי אני אשמח אם תרצי לדבר איתי במסר"ש או בש"א..
זה נשמע מדאיגננסי
אני גם חושבת שהיועצת היא הכתובת. היא יכולה להפנות את ההורים לייעוץ. יש מקומות שנותנים ייעוץ משפחתי, וגם הדרכה להורים. אבל אולי באמת כדאי לחשוב על פנימייה אם כל כך לא טוב לך. אני לא מכירה את ההורים, אך אם הם לא עד כדי כך נוקשים,אולי אפשר לנהל שיחה אתם-לא בכעס, אלא להסביר בשקט איך את מרגישה. כמובן, את גם צריכה להיות במצב רוח כזה שלא תגידי דברים בבוטות, שרק יגבירו את המתח. כדאי לרשום כמה דברים שאת רוצה להגיד ותגידי אותם בשקט! דבר חשוב-כשרוצים להעביר מסר, תמיד כדאי להתחיל אם המילה "אני" ולא "אתה" או "את". כשמתחילים אם "אתה" זה נשמע כמו האשמה. כשמתחילים עם "אני" את מבטאת רגשות, וזה יותר מתקבל בצד השני.
לי נראה שהיא לא צריכה לדבר עם אבא שלה...מופי=]]
בס"ד

כי לפי מה שהיא אומרת פה...אז זה ממש לא נראה לי..שתדבר עם אמא שלה הכי טוב...
אני עם מופי=]]פרילי =]
ב ד י ו ק . . .אנונימי (פותח)
סופסופ בנאדם שמבין עניין.

תבינו. אין מה לדבר עם אבא שלה!

הבנאדם דפוק.

סורי על ההתבטאויות, פשוט מזעזע מה שהולך איתו שם.
מסכימה עם כולם=]צביה:]
^^מזה מסכימה עם כולם?! יש פע דעות שונותת.פרילי =]
אי אפשר להסכים פע עם כוולם...
כחח כן הא..מופי=]]
זה נשמע לי ממש סיוט...שיינה
לגור עם אחד כזה בבית., וכמו שכולם פה שאלו באמת אמא שלך צריכה להיות מעורבת אז כדאי שתדברי איתה.מצד שני אם היא לא התערבה עד עכשיו כנראה יש לה הסתייגות או שהיא מפחדת... לכן לדעתי כדאי לך ,ומהר מאוד לפנות ליעוץ! כי המצב יכול רק להחמיר ולא להשתפר... וגם אם את יכולה כדאי לך ללכת לפנימיה כי בבית כזה אני לא חושבת שתוכלי לבנות את עצמך.... ולהרגיש טוב.. מקווה שעזרתי.
כן שיינה צודקת...מופי=]]
אולי כדי לך לדבר אם היועצת או אם המחנכת שלך...שמקי (=
הם בטוח יעזרו...=))
אני חושבת שלא כדי לך לדבר אם אמא שלך כי אם היא רואה את ההתנהגות שלו ולא מגיבה כנראה שאולי גם היא קצת מפחדת ממנו...
וואי..שבונץ'
את חייבת לספר את זה למישהו (פנים אל פנים...חוץ מבפורום)... חברה טובה ובוגרת/יועצת/מישהו מבוגר שאת סומכת עליו...את לא יכולה להשאיר את זה בבטן!!!!

אבל נכון מה שכתבת בהתחלה "הוא שמן עם סכרת"-זה סתם אל קשור... כאלו מזה משנה??

ב"הצלחה רב"הה!!! ותתפללי הרבה!!
מה עם שאר בני המשפחה?גב'
איך שאר בני המשפחה מסתדרים איתו? את כותבת שיש לך אח שהגיע ל"סולחה" עם אבא שלך.
בקשרים עם אנשים אחרים- איך הוא?
יכול להיות שאם קצת תתאמצי, תצליחי למצוא בו דברים טובים?
את מכירה אותו? את מכירה את המשפחה שלו (הורים, אחים, אחיות)?
שמעת ממנו סיפורים על ילדותו?
מה שאני מנסה לומר, זה שכולנו חווים מעין "מרד נעורים" בהורים שלנו, בתקופת גיל ההתבגרות.
{ אגב, גם לאחר שתקופת התבגרות עוברת- מצוות "כיבוד הורים" זו מצווה מאוד קשה לביצוע}
אולי תנסי לרגע לבחון את עצמך מהצד.
את לא מגזימה בשום דבר?
את מציגה את כל העובדות? (כלומר, גם הדברים השליליים אבל גם הדברים החיוביים?!)
אני מאחלת לך המון הצלחה ושמחה!!!!!!
בשורות טובות!!!
ברכה והצלחה בהכל!!!
מתוקה!!!!-תברחי מהבית הזה ומהר!!!!את חייבת עזרה!!!מתוקה שכזאת
רחליי ..הדר:)
במקום שתעודדי אותה ככה את אומרת להה??..
חח..טלל=]]
שום לעודד ושום נעליים!!-היא צכה לעזוב!!!!!!מתוקה שכזאת
ככה לא פותרים דברים !!הדר:)
צ'כים לדבר ..ואם זה לא עוזר לעשות בפועל !!
זה לא תמיד אפשרי לעזובננסי
זה לא קל לעזוב בית, אפילו אם מדובר בקשיים רבים בתוך הבית. קודם כל, צריך להיות לאן ללכת. ושנית, אפילו אם הקשרים בינה לבין ההורים גרועים, זה עדיין משפחתה ולא קל ללכת. הכי טוב יהיה לחפש איזה ייעוץ כדי לדבר על הדברים.
תקשיבי...ת
יש מצב שזה דווקא משתמשים שאת מכירה רק שלא נעים להם להשתפך בשמם המוכר אז לצורך הענין הם פותחים משתמש חדש כדי להשתפך בו ואז הם בהחלט קוראים את תגובותיכם...
סתם העלתי השערה... בואי נדון לכף זכות... יום טוב אנשים!!
יש מצבב..הדר:)
זה נכון.פלספנית
בס"ד
(גמני עשיתי זאת אי-פעם, |מתוודה|, אבל זה היה לפני תקופת "השתפכויות הנפש" הנוכחיות. זה היה כשהפורום היה נורמלי... |נאנח|)
כן גמני קצת מתחילה לדאוגגמופי=]]
טוב שלא לקחתם-עדי:)
תפורום הזה רציני יותר מדי..
"אני מתחילה לדאוג"
מבעיה? אסור לדאוג לאנשיםמופי=]]
אתם לא לוקחים בחשבוןעדי:)
שחצי מהאנשים פה מחרטשים..??!
אולי..
אולי כן ואולי לא..עדי:)
חמודה..אנונימי (פותח)
יאללה,את כבר רואה??עדי:)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך