נכון שהפורום בנויי סביב דיונים. שרשורים נפתחים, תגובות נשלחות. נכון.. לא הכל בוגר וכו', אבל אי אפשר להשוות את זה לרשתות חברתיות למיניהן שכל הקשר שלך עם אנשים מסתובב סביב משפטים קטנים, סטטוסים, "טוויטים" וכו'..
נכון שזה אתר דתי, ושרוב רובם של הגולשים פה קשורים לחיי תו"מ בזרך זו או אחרת..
אבל בכל זאת- זה אינטרנט!
נכון שיש לנו את כל המפגשים האלה, התנדבויות. שלא תבינו לא נכון, לדעתי זאת יוזמה מבורכת. זה ממש יפה שאנחנו קמים ועושים משו' עם עצמינו. אבל עדיין- אסור לשכוח את רף האנונימיות הנדרש בגלישה באינטרנט!
זה שפגשתי את הבנאדם בהתנדבות, לא אומר שכדאי לתת לו פרטים!
יש פה קבוצה מכובדת של אנשים שמכירים הרבה גולשים אחרים, ולא רק כי הם בני דודים/שכנים/חברים וכו'.. אבל כל הזמן מגיעים חדשים שנכנסים ישר לאווירה הזאת שכולם מכירים ושאפשר לחלק פרטים..
לפני כמעט 4(!) שנים, כשנרשמתי לפורומים [איזה זקנה אני!!!
] לא היה עניין כזה של מפגשים, הכל היה אנונימי. אנשים כתבו ושאלו הרבה דברים שהיום- כדי לדבר עלייהם כולם פותחים ניקים משניים..
את האנונימיות הזאת לא נוכל להחזיר וזה בסדר.. כי יש לנו דברים אחרים טובים. ב"ה..
אבל עדיין- ההכרות הזאת מביאה למצב שאנשים מחלקים פרטים בלי לחשוב.
ילדים בני 13-14 [אל תקחו את זה אישי..] שרק נכנסו לכאן, נותנים שם מלא, כתובת, מספר. בלי לחשוב פעמיים..
מעניין לעניין באותו עניין..
אנשים מפרסמים פרטים של אנשים אחרים. זה ממש לא כייף להגיע לחדר ראשי ושמישו' יגיד לי "היי שרה, ראיתי אותך.." "איך ידעת מי אני??" "אמרו לי.."
מה זה "אמרו לי"?? אני אישית יפה מאוד מספרת לאנשים שרוצים לדעת מה הניק שלי, אבל שזה יעבור דרכי!
מתקשרים אליי מספרים שאני לא מכירה, שקיבלו את המספר שלי מאנשים מפה.. בד"כ אני אתן את המספר שלי, אבל שאני אהיה זאת שנותנת! שזה לא יעבור מיד ליד בלי שאני אדע..