חרטה.!!הרגש הכי כואב!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך י"ח ניסן תשע"ב 17:25

[עריכה: סידור קל יותר לקריאה, אנטר חיוך]

משו שמציק לי ומכאיב לי כבר הרבה זמן..

פעם, לפני שנתיים בערך היה איזה אחד, חמוד לאללה! אחלה בחור!!באמת שאז עוד היינו די ילדים, בני 16 בערך.

והילד הזה שם עליי עין, שמתי לב! אחרי זה הוא גם מסר לי דרך חברות שהוא בעניין שלי, כשלא התייחסתי הוא כבר

נשבר ואמר לי גם מול הפנים שהוא אוהב אותי, אבל אני לא שמתי עליו, אני לא ממש דוסית. אבל ידעתי שזה לא טוב חבר בגיל שלנו. אמרתי לו שישכח מיזה, כדי שיפסיק לנסות, ולעצמי אמרתי שעוד שנתיים נרד על זה כי הוא באמת אחלה! אפילו אהבתי אותו גם! אבל אסור...

עברו שנתיים,לא החלפנו מילה. שנינו בני 18, אני חושבת שזה הגיל...מידי פעם כשאני רואה אותו ברחוב בלי להחליף מילה, משו צובט לי בלב..

כבר שמעתי שיש לו חברה. הוא התייאש מלחכות לי. אני לא יודעת אם הוא בכלל זוכר אותי, אבל עם כל הגעגוע המוזר הזה, לבנאדם שאני בקושי מכירה. אם הייתי חוזרת לגיל שש עשרה. הייתי עושה אחרת, אני בטוחה!        

זה ידוע ומוכר... להרבה אנשים זה קורא...המלך!!!!

גם לי זה קרה... פשוט תלכי קדימה אל תיתיחסי...

ישלי רק משו אחד לאמר לך:מעפר אני באה

כל הכבוד!!! יואוו!! מישו אמר לך את זה בפרצוף ולא פחדת להגיד לו טוב למרות שאת לא דוסית אלא כי ידעת ש"זה לא טוב" אני מעריכה אותך!

*להגיד לא לא.מעפר אני באה
אל תתחרטי על החלטות נכונות שעשיתbingo

זה אכן קורה להרבה, וזה כואב מאוד... אבל לא בטוח שאם אז היית בוחרת אחרת המצב היה טוב יותר. 

בינתיים אני מציעה לך לא לעשות כלום, ואם הוא יפנה אלייך או יראה סימנים בכיוון תזרמי עם זה (למרות שגם 18 אם זה לא קרוב לחתונה לא בטוח שכדאי...)

בהצלחה! חיוך

אל תתייחסי לזה.אלישע בן אבויה

בס"ד

אם אני הייתי מתייחס לדברים הנכונים שעשיתי, כבר הייתי הורג את עצמי על הכל-כך-הרבה-יותר-מדי דברים לא נכונים שעשיתי.

אוקי אז ככהכפרגניסט..
א. בתור בן זה אחד הדברים הדוחים ביותר שאפשר לעשות.
ב. אז ככה בטח שהוא עדיין בעניין שלך פשוט הפעם זה צריך להיות מיוזמתך כי הוא עדיין כועס ושבור ממך מקווה שעזרתי...
אולי לדעתך זה ככה אבל לדעתיש.י.

בס"ד

אם הוא באמת רוצה וזה מה שצריך להיות- זה יהיה,לא משנה "מי מתחיל"....

תמשיכי בחיים בלי לעשות לעצמך דרמות מיוחדות ומה שצריך לקרות-יקרה!

למה מגעיל?אלישע בן אבויה

בס"ד

למה הוא אמור לחכות לה כשהיא אמרה לו 'שישכח מזה'?

ולמה אתה בטוח שהוא 'עדיין בעניין שלה' ושום דבר לא השתנה אחרי שנתיים? הוא בסך הכל נדלק עליה, יכול להיות שלקח לו כמה חודשים להתאושש, אבל שנתיים?..

אולי זה סימן מאת הבורא שהוא לא שלך או שזה לא הזמן?פצפונית

הרי אם זה הוא.. הוא יגיע אלייך.. אם לא עכשיו.. יותר מאוחר!!

פה נכנסת האמונה.. אני יודעת שתכלס להגיד את זה זה קל ופשוט.. ולבצע ולהאמין בזה הרבה יותר קשה!

בהצלוחה צדיקה!

את אומרת שאם אני עכשיו בת 16ילדה סוכר

ויש לי אופציה כזאת- אז ללכת עליה?!...

לוידת נשמע לי מוזר.. כאילו כמו שתמיד אומרים- אם זה זה, זה יחכה לך,

ואם לא- אז לא.

ישל י אחלה אתר בשבילך!סעדיה
עבר עריכה על ידי סעדיה בתאריך י"ח ניסן תשע"ב 23:36

אולי את כבר מכירה אבל יש את שנקרא "חברים מקשיבים "  http://www.makshivim.org.il/  את יכולה לפנות אליהם עם כל שאלה שמטרידה אותך באופן אנונימי (לאו דווקא שאלות הלכתיות) וכמובן שאת יכולה להציג בפניהם את הבעיה. באותה הזדמנות אני מציעה לכל גולשי הפורום להשתמש באתר הזה כי זה באמת עוזר לפרוק שם ההההכל!!

מקווה שעזרתי ובהצלחה רבה!

לא אמרו שרע...ש.י.

בס"ד

פשוט הציעו אתר שבו יש אנשים מנוסים שיודעים באמת מה להגיד ולעזור..

אחלה בחירהנומי ילדתי

אין מה להגיד- פשוט בחרת בטוב, את יכולה אולי לחשוב שהיית עושה אחרת, אבל אז עוד היית גיבורה( מקווה שגם היום) ותשמחי על זה שאז היית גיבורה, כי את לא  יכולה לדעת מה היה קורה אם כן היית מסכימה... (מחזיקים לך אצבעות)

את גיבורה-אש להבהאחרונה

נ-ק-ו-ד-ה-!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך