היי כולםשחר7676

לא מופיעה פה הרבה אבל צופה ומאוד מעריכה...חיוך

יש משו באופי שלי שכל פעם מחדש אני מרגישה קצת דפוקה בקטע הזה ואני ישמח לרעיונות לדרכים לשפר או אפילו סתם מישו שמזדהה עם זה שאני ידע שאני לא היחידה...מוציא לשון

יש לי חברה מאוד טובה שאני באמת מעריכה ואוהבת אותה, אבל הרבה פעמים יש לנו כל מיני מריבות ומחסומים שסתם הורסים את הקשר ומרחיקים אותנו אחת מהשניה ואז אנחנו מדברות איזה פול זמן בטלפון..הדברים מסתדרים..עד הפעם הבאה...!

אבל בכול מריבה או סכסוך בד"כ יש לשני הצדדים חלק...נראה לי שכל פעם שנגיד אני נפגעת ממנה (בד"כ על דברים באמת מוצדקים...אני לא בקטע של להפגע מכל דבר..) אז אני סתם מתרחקת ממנה ומצפה ממנה לבוא ולשאול...אני לא רואה את עצמי באה ואומרת לה את זה וגם שהיא שואלת אני לא ישר אומרת לה  וזה לוקח זמן...זה מפריע לה ואני יודעת את זה כי דיברנו על זה אבל זה כאילו חלק ממני ומהאופי שלי ואני פשוט לא מסוגלת לשנות..(גם זה שזה כאילו הפך לחלקר ממני בעיני שנינו אז אני לא יבוא ויגיד כי זה כאילו לעשות משו ששניכם יודעות שהוא מנוגד לאופי שלך...!)

יצא מבולגן...קצת חופר..מקווה שתבינו...חיוך

תודה מראש..אתם פשוט מקסימים!חיוך

אשמח לעזור באישי...bbby

אשמח לעזור באישי, בשביל פירוט דברים וכדו'!!!חיוך

פשוט תנסי לא להיפגע......אנונימי (פותח)

תעבירי תדברים יותר בקלות אפילו שקשה.....

(זה מה שאני עושה לרוב)!!

זה מה שאני גם חושבת...שחר7676אחרונה

אבל היא באמת מכירה אותי מעולה...(יותר מידי כנראה...)

והיא ישר שואלת וגם שאני מעבירה נושא היא לא כ"כ מרפה  ואז הכל מתפוצץ...וכשאני מתחילה לצאת על מישו...שדקורץ....

וגם אם אני לא יגיד ויעבור והכל יהיה מעולה וסבבה אז בסוף יהיה אוסף של דברים (לצערי הזיכרון שלי עובד שעות נ וספות..) ו...^^

סורי שאני נשמעת קצת מגעילה...אני לא כזאת...קורץ

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך