קודם כל זה פצל"ש מסיבות שלא חשובות כרגע 
אז...לכל האנשים שהולכים לשאול אני לא אענה 
בכ"מ שלחו לי את הקטעים הנ"ל ואני אשמח לעזרה 
מי שחוב שרק נטורי כרטא הם לא ציוניים:
"אגודת ישראל נולדה
ללחום בהציונות ותוצאותיה." -- איגרת של הגאון
רבי בנימין מנדלזון"
ועמדתו של הרב עובדיה יוסף על בית המשפט העליון:
"ודע כי אף על פי שהסמכות החוקית כיום מטעם הממשלה לדון היא לבתי המשפט החילוניים והשופטים שם יהודים הם, עם כל זה ברור על פי דין תורתנו הקדושה - התובע את חבירו בבתי משפט שלהם גדול עוונו מנשוא, והוא בכלל מה שפסקו הרמב"ם והשולחן ערוך, שכל הדן בערכאות [בתי משפט] שלהם הרי זה רשע וכאילו חרף וגידף והרים יד בתורת משה רבינו." -- הרב עובדיה יוסף, יחווה דעת, חלק רביעי, עמ' שי"ב-שי"ד, 1981
אחד מהדעות של מה שהדת חושבת על נשים:
"לא תרבה שיחה עם האשה שכל שיחתה של האשה אינה אלא דברי ניאופים." -- מסכת דרך ארץ רבה, פרק ראשון
שיעור על חופש הביטוי בדת:
"אין "חופש ביטוי" בעיתון חרדי, מכיון שאין מושג כזה ביהדות" -- "יתד נאמן", 5/5/1989
מה הם חושבים על החילוניים:
"הסוטים האידיאולוגיים שקוראים להם חילוניים... שהם בהמות. אולי בהמות משוכללות, לא נעים להגיד, שהרי צורתם החיצונית צורת אדם." -- עיתון
"השבוע" החרדי, מדור "תשעה קבין", 6/4/2001
ואי אפשר בלי "גאון הדור" הרב עובדיה יוסף:
"מותר להרוג מי שמזלזל בבחורי הישיבות." -- הרב עובדיה יוסף, 2/9/2003
על הרפואה בדת:
"[תרגום מארמית ר' אבהו חש באוזניו. הורה לו ר' יוחנן (ויש אומרים: בית המדרש הורה לו): יביא כליה של עז קרחת ויקרענה שתי וערב ויניח על גחלים לוחשות, והמים שיוצאים ממנה יתן באוזנו, לא צוננים ולא חמים אלא פושרים. ואם לא - יביא חלב [בצירה וסגול] של חיפושית גסה ויתיכנו
ויתן לתוכה. ואם לא - ימלא אזנו שמן ויעשה שבע פתילות של אספסת ויביא בית יד של שום, וייתן שיער בראשן אחד ויצית בו אש, וראשן שני יתן באוזן, ויתן אוזנו לאש ויזהר מרוח, וייטול אחת ויניח אחת. ואם לא - יביא מוך של דנדא שלא נחבט ויניח בה, ויתן אוזנו לתוך האש וייזהר מרוח. ואם לא - יביא שפופרת של קנה ישן בן מאה שנה וימלאנו מלח גללני, וישרפנו וידבק." -- תלמוד, מסכת עבודה זרה, דף כ"ח ב'
ומי שרוצה לדעת איך עובד הלב (ע"פ דתנו ה"קדושה"):
"[תרגום מארמית שלושה קנים יש, אחד הולך ללב, ואחד הולך לריאה, ואחד הולך לכבד." -- תלמוד, מסכת חולין, דף מ"ה ב' "לאחר שהקנה נכנס לחזה מתפצל לשלושה" -- תלמוד, מסכת חולין, דך מ"ה ב', רש"י
וגם לרב עובדיה יש תובנות מדעיות מרחיקות לכת:
"דם הבא ממאכלים לא כשרים עלול לגרום השפעה שלילית של מידות רעות, אכזריות ועזות פנים." -- הרב עובדיה יוסף, ידיעות אחרונות 25/12/1995
התייחסות לכל משפט ומשפט ממש תעזור לי 
תודה נשמות!!!