החלטתי לטגן שניצלים ואז גיליתי שאין לי פירורי לחם (כמובן, איך יכולים להיות פירורי לחם מיד אחרי פסח), אז קניתי קמח מצה רגיל (להבדיל מקמח מצה שמורה ששאריותיו תישמרנה בארון עד פסח הבא ואז אגלה שפג תוקפו והוא יעוף לפח).
החלטתי לאפות עוגה. ואז, גיליתי שחסרות לי ביצים. קניתי ביצים. פתחתי את הביצים והתכוונתי להמשיך בתהליך ואז, נזכרתי שאין לי קמח (אחרי פסח ממש לא התחשק לי להאבק שוב עם עוגות פסח). נסעתי לניצת הדובדבן וקניתי 3 קילו קמח 70% להקפאה ולשימוש מיידי. ובסופו של יום, העוגה נגמרה.
)
)

