בעקבות הרצון להרוס את גבעת האולפנה בבית אל בשבוע הקרוב, ומקומות התיישבות נוספים בארץ בהמשך, נצא בעז"ה לשבור את השגרה! אנחנו לא ממשיכים ללמוד כשיהודים נמצאים באיום על הריסת בתיהם!!! נתכנס כולנו ביום ראשון, ז'' אייר, בירושלים (פרטים בהמשך על מיקום מדוייק..)! נער ונערה בל יעדרו! כל מי שקורא שיפיץ איפה שהוא לומד ובעז"ה נעשה ונצליח! ניתן ליצור קשר בלינק זה. ונזכה לראות בעינינו "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום"! עוד פרטים בקרוב.
שביתת תלמידי התיכון ביש"ע וברחבי הארץ!!!ארץ ישראל!
ועכשיו הפלייר>>>ארץ ישראל!
כולם להכנס לראות פרטים
הגזירה בוטלה ובעקבותיה - השביתה!!צבי!שאחרונה
בגלל ההדים הרבים שהשביתה תפסה ביבי עשה היום ישיבה שבה הוא החליט להודיע לבג"ץ שלא יהרוס את גבעת האולפנה. לכן לעת עתה הוחלט לבטל את השביתה, במקרה הצורך נדע תמיד להתארגן בזמן קצר, כמו שהוכחתם עד עכשיו! נוער-אין עליכם! תדעו שהכל בזכות ההשתדלויות שלכם!
נראה שבנות אולפנת מירוןמקפיצים נטושים
לא מספיק פעילות פה. ואז בנים כמוני נכנסים. חוצפה שכזו.
|יד פרצוף|הוד444
עוד כאפהטהורה~
אלוהים. כמה שקשה לי אלוהים.טהורה~
בפנים הפחד רוקד, הפחד בודדטהורה~
נמאס להתלונן.טהורה~
אי אפשר להפסיק.
..טהורה~
(אוף,ככ הרבה טעויות עשיתי,ולא ידעתי. למה לא אמרו לי שאסור לומר ככה? ומה אני אמורה לעשות עכשיו? איך מתמודדים עם הידיעה הזאת שאולי בכל רגע יכול לקרות לה משו? ואסור לספר לאף אחד. אסור. אסור. אסור. אמרו לי שחייב לספר, אבל אני לא מסוגלת לעשות את זה. זה יהיה ככ דוחה ומגעיל. אבל אם יקרה משו? זה יהיה על המצפון שלי. רק שלי. כי לא היה לי אומץ לעשות עם זה משו. די די אני לא יודעת. אני קטנה מידיי, החיים האלה גדולים מידיי, אין עם מי לדבר. אין למי לספר. אין איפה לפרוק.)