אני בבעיה ענקית ממשאנונימי (פותח)

אני רואה פוול סרטים בזמן האחרון (כמה חודשים). הייתי רואה סרטים כל הזמן, אבל בזמן האחרון זה נהיה אצלי ממש אובבססיבי.. 

הסרטים שאני רואה הם ממש לא נקיים (בצורה יפה), ואני ממש מושפעת מהם, אבל אני לא יכולה להפסיק עם זה!!

לדוגמא: אני מקללת קללות מסריחות שבחיים לא הוצאתי מהפה.

מיותר להגיד שהדיבור שלי הפך להיות גס וזול, ממש לא מתאים לבת מלך...

מה עושים?

אני יודעת שאני אמשיך לראות סרטים כי אני רגילה לזה, אני נהנית מזה, אני   מ כ ו ר ה   לזה.

שלום!אח..
דבר ראשון יפה שאת מודעת לעינין שאת עושה דבר שהוא מקלקל לך את הנפש ואת הנשמה הטהורה שלך {וחבל...} ורוצה לעשות דבר בנידון אני בטוח שאם תרצי להתקרב להקב"ה הוא לא ירחק אותך ,הוא רק יעזור לך! עכשיו בנוגע לדבר עצמו - סרטים ומוזיקה וכו' הם דברים שיכולים להקים את האדם ולעזור לו או ח"ו יכולים להחריב אותו -ז"א אלו דברים שמאוד מתחברים קרוב אליו-לעצמו , לנפש שלו ולנשמתו...גם אני פעם הייתי רואה סרטים אבל הייתי רואה סרטיים נקיים ויש... יש סרטים יפים - עם מתח , דרמה , צחוקים וכו' שהם נקיים אומנם צריך לחפש.. אבל מוצאים {אני אומר פעם כי היום זה כבר לא מעניין אותי - ממש לא מענין אותי חוץ מפה ושם... ואגב אני באמת מרגיש ככה יותר טוב...} -אז דבר ראשון הצעה שלי תחפשי נקיים וככה תשמרי על עצמך זכה- ולא תכנסי דברים לא יפים לנפש שלך בקיצור כמו "בת מלך"...דבר שני אני מכיר כאלה וגם אני בתוכם- שבישבילם לראות סרט לא צנוע וכו' זה פשוט מגעיל מבחינת עצמך - ז"א מבחינה מוסרית , עזבי כרגע הלכה וכו'... זה ממש בהמי {מצטער על המילים} לראות כאלה סרטים....אם תנסי להבין את זה - אני חושב שזה יעזור לך...{ז"א תשנני לעצמך שזה מגעיל - אחרי הדיבורים נמשכים הלבבות} , דבר אחרון - הרי את יודעת את האמת ויודעת שאת משקרת את עצמך-אז קחי את עצמך בידיים ותצאי "מהסרט" שאת חיה בו!! - ועוד משו גם תפילות יעזרו כאן - תכווני ב"השיבנו" -"וקרבנו לעבודתך" וכדומה...אני בטוח שה' ישמע שהבת שלו קוראת לו להתקרב אליו - ויעשה את רצונה.
אני מאחל לך שבסוף תסתדרי בלי סרטים - תאמיני לי ב-א-מ-ת הכי טוב וכיף!!!!
בהצלחה!!!
=)שמקי (=
תנסי לאט לאט להוריד את את כמות הסרטים שאת רואה, תצאי יותר עם חברות,תקראי ספר...(נקי..=))
ב"הצלחה!!
תדברי אם אמא שלך ותגידי לה שאם היא רואהטלל=]]
שאת יותר מדי על המחשב אז שתגיד לך ללכת לחברות וכו
וזה ממש טוב שאת שמה לב לזה ושזה מפריע לך..
ב"הצלחה.. שמרי על עצמךך :] :]
תהנה ובהצלחה!#@@ק.א
אולי תחפשי סרטים שה כן נקי'ים? ניסית?פעימה
אולי תפסיקי לאט לאטממצב??
אם הסרטים
זה א מפחיד אותך ליהיות מכורה לסרטים?? זה אומר שהיצר הע מנצח אותח!!!
מה שיש י לומר לך ז שיהיה לך בהצלחה ענקית ותזכרי שאין דבר העומד בפני הרצון..
עצה:רננוש!
בס"ד
אני ודעתי [הלא מרובה..] חושבת שאולי כדאי שלא תנסי לחסום את עצמך בבום כי את זה רק אנשים שאנו פחותים מזבוב קצוץ כנפים לידם מצליחים לעשות, אני מציעה שבהתחלה רק תעמצי עיני'ים בקטעים גסים וכמו האיגרת הרמב"ן זה יגרר את בשלב מסוי'ים כבר תגעלי מהסרטים הא-לו ותחפשי משהו אחר במקומו אם את מכורה לסרטים אני מציעה לך לראות סרטים חרדים כמו "אושפיזין" לדוג' או את הסירטי ילדים הא-לה של חבורת מצוות ואז זה קצת ישעמם אותך אז אני מציעה לך לקרוא ספרות חרדית אין על ספרות חרדית גם מבחינת עלילה וגם מבחינת תכנים וגם הסיפורים הם לא רק על שידוכים א-לה ההפך הוא הנכון הם ברובם "סיפורי מוסד ושב"כ" בקיצור--> המון הצלחה!!!!!
רננה=]את ם העצות שלך...לא נגיע רחוק...=]צביה:]
תודה!!!! חחחחחחח.....רננוש!
תיראי סרטים של אחים גרובייס =]דבורל'ה
פחח גרובייס?נדוש...מופי=]]
חח של חבורת מכל הלב...חני.
תצאי עם חברות וזה.. תשתדלי שלא יהיה לך זמןפגזניקית גאה!
לראות סרטים. ואם כבר- אז תראי עם אמא או עם חברה שתעזור לך..
תראי סרטים דומים בלי מילים גסותאנונימי (פותח)
פני למישהואנונימי (פותח)
מניסיון לא יעזור כלום, זו בעיה שאם יעוץ נכון יכולה להיפתר. פני לרב או למחנכת שאת יכולה לדבר איתם בחופשיות על הנושא הזה
קודם כל- שכוי'יח עצום!אנונימי (פותח)
בע"ה
דבר שני- לענ"ד תנסי בהתחלה באמת כמו שאמרו לראות סרטים יותר נקי'ים, ותוך כדי יותר לעשות דברים עם חברות, ללכת לבריכה, לסניף, להתנדב,וכו', ולאט לאט במילא, תראי פחות סרטים ויותר נקי'ים, ומן הסתם גם הדיבור טפה ישתנה, ואבל גם אחרי כל זה, תצטרכי לעבוד על זה... אולי תדברי עם חברה או משו והיא תעזור לך גם בקשר לסרטים וגם בקשר לדיבור...
בהצלוח!=)
ושכוי'יח, את מדהימה!!=)
ה"עזרה ראשונה" הכי טובהאנונימי (פותח)
בד"כ היא לשנות סביבה, פיזית (דבר ראשון בהתחלה) ואז גם חברתית..
קחי את עצמך צאי לטיול עם חברות, נתקי את הראש מהקופסא ותנשמי אוויר נקי (נפשית).
אחר כך, בראש נקי יותר תשני דברים עקרוניים קצת יותר, בהצלחה.
תראי אזמרה!!!!מאחורי הקו
של הרב אריה ליפו שליט"א היה פה פעם משהו על זה, תחפשי בארכיון... הרב פשוט מעולה!!
מצטרפתננסי
אני מצטרפת לעידוד שכולם נותנים לך! אני ממש מעריכה את כולכם בפורום שחושבים עמוק על ההתנהגות שלכם ורוצים לפתור בעיות. קודם כל, שמת לב בכלל שאת מגזימה בראיית הסרטים. ושנית, את מחפשת פתרונות. זאת אומרת, את מחפשת דרך לעלות ברוחניות ולצאת מהסרטים. אני מסכימה עם העצה שנתנו לך למצוא דברים שאת יכולה לעשות בחוץ-עם חברות, בתנועה, או במסגרת התנדבותית. כמו כל דבר, המחשב והוידיאו יכולים למכר כמעט כמו סמים וצריכים מאד להזהר מזה. תודיעי לנו מה עשית.
אז אם את רוצה ....יהודה הכריש
יש לי איזה ארבע מאות סרטים וכולם סרטים מעולים וחדשים וגם אני מתעסק במכירת סרטים וכל זה... אז כל מי שרוצה במחיר ממש זול סרטים מכל הזאנרים (פעולה אימה קומדיה דרמה מתח) שיפנה אלי באישי ואני יתן לו רשימה
אל תלכי בכיון של פתרון-סרטים!נצח לנצח!!!
אני לא רואה את הפיתרון בסרטים- ז"א אם את רוצה באמת להפסיק עם זה, עליך ללכת לקיצוניות ופשוט לא לראות יותר סרטים בכלל! יש לאדם בחירה!!!! וגם כשזה ממש קשה עליך לדעת שאת בדרך הנכונה ולא להתייאש!! הסרטים מזיקים מאוד, מאוד גם במודע וגם הם פוגעים חזק בתת מודע- זה מסוכן!!! את צכה פשוט להחליט שאת לא מסכימה לעצמך לראות שום סרט.. גם אם זה לא ממש מלוכלך... רק כך תוכלי לצאת מהמצביש שלך.... ב"הצלחות...
פשוט תנתקי את עצמך לחלוטין מהמחשב\ טלוויזיה.אבישפ
בטח שאפשר!!-תעשי פעולה הפוכה!...מתוקה שכזאת
--פגזניקית גאה!
הרמב"ם אומר שיש 2 קיצוניות ושאף אחת לא טובה..
נגיד מישו שהוא קמצן- אבל בקיצוניות השניה- מישו פראייר שנותן תמיד הכל.
לא זה ולא זה טוב.
צריך תמיד ת'אמצע.
ואיך עושים אתזה? נגיד את קמצנית ממש?? אז תתני פוול.. ואז תלמדי לתת ואז זה יתאזן.
נגיד במקרה שלך- תפסיקי לראות סרטים בכלל ואח"כ זה יתאזן לך. ותראי במידה מאוזנת.
פשש..חרות:)
פג"זניקית- יפה לך שאת מצטטת את הרמב"ם =)
סתם נשמה- אוהבים אותך!!
שכוייח!
אני קצת חוזר, אבל...אנונימי (פותח)
תנסי כל יום (אפשר כל יומיים, או שבוע,אבל עדיף כך) להוריד סרט אחד, או שעה אחת, להתאמץ, ותראי שזה יהיה הרבה יותר קל.
זה עוזר גם בדברים אחרים שמכורים אליהם...
חשוב לזכור:"אם תעזבני יום - יומיים אעזבך"!
טוב אני נראה לי העתק שלך...!מלמעלה אלוקיםאחרונה
אני אולי רואה את מספר הסרטים הכי גדול שאפשר לראות במצב שלי,
והנה לך פתרון כל האנשים פה שאמרו שאת צ'כה להפסיק לראות סרטים בהדרגה- מנסיון זה ל-א ילך!
מה שאת כן צ'כה לעשות זה לנסות לשכנע את ההורים שלך לעבור לרימון- ככה את לא לוכלי להוריד סרטים חופשי...
וגם להתחיל לראות רק סרטים מהסגנון שאת פחות אוהבת (בד"כ זה דקומנטרים...)
ולראות גם רק סרטים מלמדים (מהוליווד!) ואני יכול לתת לך כמה שממש יפים לדוג'- חומות של תקווה, סיכון מחושב, כשהנערים שרים, המרדף לאושר וכו'
שמח לעזור ומנסה להיגמל מאותה הבעיה...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך