בס"ד
נפתח בסיפור -
השבוע הייתי בטיול שנתי של כל הישיבה ביחד, במהלך ההליכה באחד המסלולים ברמת הגולן עברנו על יד 2 גדרות שנראה כאילו היה להם 2 גדרות מיותרות שחיפשו מה לעשות איתם אז פשוט תקעו אותם שם. חבר שלי שהלך איתי שם לב לזה גם ושאל אותי את אותה השאלה ולא ידעתי מה להשיב לו ולארוך כל שאר המסלול חיפשתי לזה תשובה.
בסוף המסלול פגשתי חבר ממחזור אחר שגם סיים את אותו המסלול והוא סיפר לי אל כך שהוא וחבר שלו שיחקו תוך כדי המסלול. תוך כדי משחק אותו חבר של חבר שלי דחף אותו בצחוק ומי זה התיק שלו עף ו-2 גדרות שהיו במקום מנעו מהתיק לעוף למאחורי הסלע שם היה איזה בור פעור שלא שמו לב אליו והגדר חסמה את זה . ישר בררתי את הנושא ובאמת היה מדובר באותם 2 גדרות שכל הטיול חיפשתי את משמעותם.
את האמת-
הסיפור הזה לא אמיתי, אבל הוא מציאותי והאו מתרחש מידי יום ביומו בכל מיני אפונים שונים.
לכל דבר בעולם יש משמעות החל מהדבר הקטן ביותר לדבר הכי גדול\ לפעמים המשמעות של הדבר גלויה, הרי זה ברורו שהגדר בשביל הצר היא למנוע את הנפילה לצוק שיש מתחת. אבל לפעמים אנחנו צריכים להתאמץ בשביל להבין מה היא המשמעות ולפעמים אנחנו לא ממש מבינים אבל אנחנו צריכים להאמין שיש לזה משמעות כי לשם כך הוא נברא.
משמעות שי בכל דבר.
גם בי וגם בך ובכל אחד ואחד ובכל חפץ וחפץ. זה לא נבראנו סתם, נבראנו כי יש לנו תפקיד בעולם הזה שאותו אנחנו צריכים לגלות אותו ולממש אותו.
שנזכה בעז"ה למצוא את המשמעות שבשבילה נבראנו ושנזכה ממש אותה ואת שליחותינו.
-----
את זה ודברים נוספים נשכתבתי על נושאים אול ניתן למצוא כאן.