מה דעתכם על המאמר הבא:משכנות הרועים

ה"ציונות הדתית" סרטן בגוף היהדות

חנה אייזנמן 12.05.2008 11:51

ה"ציונות הדתית" יודעת כי שיטת ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה, על כן, היא תוקפת בתנועת מלקחיים; מחד, מעלה אוקטבות בהגנה על מדינת הדמים והזדון הזו, על הלגיטימיות שלה, עד כדי היותה כס-אלוק ממעל, לא פחות, ומקדשת את היום, בו הכריזו נציגי ה"ישוב" בארץ ישראל על עצמאות הכפירה בעיקר.

ב"ה                           

הבדלה בבית עם חברים  -  ראויים להנהגה טובה יותר!

ואז, אנה הם באים? כל עולמם יקרוס עליהם. ה"חרדים", ר"ל, יתפסו פיקוד ורבני ה"ציונות הדתית" ייחשבו לפחות מעפרא דארעא של אושוויץ, קל וחומר של ארץ אשר עיני אלוקינו בה מראשית שנה ועד אחריתה.

חתני צלצל אלי להשמיע לי את חברתי נאוה קורן משוחחת עם קובי פינקלר ברדיו קול-חי. אם אפשר לקרוא לזה שיחה – נאוה נאלצה להשחיל את מילותיה אל בין מלות התהילה של קובי ל"מדינת ישראל" ול"עצמאות ישראל", שפרצו באגרסיביות, כמעין המתגבר, בעד סכרי האמת והפליגו בלי עכבות אל מחוזות השקר, כדרכה של ה"ציונות הדתית", הממשיכה להרעיל את בארות ישראל. קובי מנסה לשכנע את נאוה, כי יהודים יכולים לנוע בבטחה בארץ ישראל, משום שחייל עברי מגן עליהם.... גם את הסמנטיקה הם אימצו לעצמם...

חבל לבזבז זמן על קובי, היודע שהוא משקר, אך משיחיות "ממלכתיות" השקר בסכנת הכחדה, על כן, כל שקר יירצה כל רמיה נאמנה, לעזרת ה"ממלכתיות" בגבורים. אם ה"ממלכתיות" תאבד, היא לא תוכל עוד להפגין את ממלכתיותה בהורדת פקודות לחורבן ישראל, ה"ציונות הדתית" לא תוכל עוד להטיף לתינוקות שנישבו על ידה, לציית לפקודות ה"ממלכתיות". ואז, אנה הם באים? כל עולמם יקרוס עליהם. ה"חרדים", ר"ל, יתפסו פיקוד ורבני ה"ציונות הדתית" ייחשבו לפחות מעפרא דארעא של אושוויץ, קל וחומר של ארץ אשר עיני אלוקינו בה מראשית שנה ועד אחריתה.

זה עשרות שנים, שה"ציונות הדתית" מחרפת את נפש האומה, בהגנה על גדולי שונאיה בכל הזמנים. מעולם לא קם עלינו שטן כזה לכלותנו, כמו ה"ממלכתיות" של בן-גוריון-רבין-צירצור-ה"ציונות הדתית".

בהפסקה בישיבת חורב  -                  לא חבל על הנוער המצויין הזה?

אלפי בני נוער נפלאים מובאים לידי חטאים ופשעים איומים נגד העם היהודי, על ידי רבנים חוטאים ומחטיאים, הנותנים מכשול נורא לפני העיוורים באהבת חינם לרבניהם הקטנטנים!!!

ה"ציונות הדתית" לעולם לא תודה ששגתה לאורך כל הדרך, שממנה השכילו לפרוש ה"חרדים" כבר בנקודת הזינוק. הם ידעו כי דרך זו מובילה לתהום.

כמו כל חסרי ההגינות והעוז להודות בשגיאות, היא מוסיפה חטאים על פשעיה הרבים.

ה"ציונות הדתית" יודעת כי שיטת ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה, על כן, היא תוקפת בתנועת מלקחיים; מחד, מעלה אוקטבות בהגנה על מדינת הדמים והזדון הזו, על הלגיטימיות שלה, עד כדי היותה כס-אלוק ממעל, לא פחות, ומקדשת את היום, בו הכריזו נציגי ה"ישוב" בארץ ישראל על עצמאות הכפירה בעיקר.

מאידך, תוקפים במלים האנטישמיות ביותר את היהדות ה"חרדית", זו שלא טעתה!!! כל התיקשורת הנפוטיסטית של ה"ציונות הדתית", ה"ממלכתית", יצאה למתקפה. כל עתוניה, כתובים, משודרים ווירטואלים, עוסקים במסע מכירת "מדינת ישראל", לעם ישראל, בתעתועי שווא, ובמסע מכירת ה"חרדים" לשנאת ישראל.

את הדברים כאן כתבתי כהקדמה קצרה לדברים שברצוני לכתוב, לאחר שנתקלתי בשבת, בשומרון, בכמה חוברות של עתון-הדגל של הצד"ר, "נקודה". ולא הייתי כותבת את ההקדמה הזו, אילולא שמעתי היום את קובי פינקלר שאישש את דעתי על ה"ציונות הדתית", בצורה המשכנעת ביותר. ה"ציונות הדתית" – ה"שותפה ההסטורית" - אסון נורא לציבור שומר המצוות, שהורעל ומורעל על ידה!

לא קוראים לזה ממלכתיות, אלא תורניות.האדמו"ר מצנעא

קוראים לזה נאמנות לה' יתברך, בכל מחיר. קוראים לזה קיום התורה בשלמותה. קוראים לזה אהבת ישראל שלמה.

ארץ ישראל היא ארץ החיים של עמ"י. הרב קוק כותב באורות התורה שכמו שאין חיים גשמיים ישראליים שלמים שלא בא"י, כך אין חיים ישראליים רוחניים שלא בתורה. אני מאמין שגם כותבת המאמר מבינה כי א"י היא כסא ד' בעולם, הלא זה ברי לכולי עלמא.

אם אכן א"י היא כסא ד' בעולם, ודאי שמדינת ישראל היא יסוד כסא ד' בעולם. מדוע ודאי?

הלכה מפורשת היא בב"י ובב"ח (או"ח תקסא, מ"א א, מ"ב ב), שרק בזמן שהארץ בריבונות נוכרים יש דין אבלות עליה, ואם איננה כך - אין עליה דין אבלות.

עיקר המצוה היא ריבונות ישראל (המצוה הכללית של כיבוש הארץ, ולא המצוה הפרטית של ישוב הארץ), כמו שמפורש באבנ"ז (יו"ד סו) ובישומ"ל (יו"ד תנה), ובעוד מקומות.

אם כן, ודאי שמדינת ישראל היא יסוד כסא ד' בעולם, כי בלעדיה אין את עיקר המצוה, שהוא ריבונות ישראל.

היה היה באחת מישיבות הדגל הליטאיות, בעיצומו של יום הכיפורים, בחור שאיבד הכרה. איש מד"א (לא הצלה) הוזעק להצילו. איש המד"א שלנו, מגיע לאותה ישיבה כאשר הוא אוכל פיתה עם אצבעות סרטן, ביום הכיפורים! איש המד"א הציל את הבחור ושב למקומו. לאחר יוה"כ שאל בחור הישיבה את רבותיו האם עליו לברך 'הגומל'. בירור הלכתי ומעשי קצר קבע: אכן. 

ועכשיו אקשה קושיה - אבל אותו איש מד"א, אכל ביום הקדוש פיתה עם אצבעות סרטן! היאך ניתן לו לברך 'הגומל', אם על מי שהצילו אמרה תורה: "ונכרתה הנפש ההיא מעמיה"?!

פשוט מאוד - הבחור לא מהלל את רבש"ע בברכתו על אותו איש מד"א, אלא מהלל את רבש"ע על עצם ההצלה. 

כן גם אנו - אנו אומרים הלל ביום העצמאות על קום מדינתנו הקדושה מכיוון שאנו צריכים להלל אותו על ניסיו ומעשיו הגדולים, ולא משנה באילו כלים הוא בחר להשתמש על מנת לקיים לנו את ניסיו.

אלו דברי הבל ביזוי תלמידי חכמים ולשון הרע אין מהשואף לאוראחרונה

אין מה להתייחס.אי אפשר לאחוז בשני קצוות המקל,מצד אחד לגונן על ההלכה מתוך דאגה לשלמות התורה כביכול ומצד שני במובהק ובגלוי לבזות תלמידי חכמים ולהוציא לשון הרע.אלו דברי הבל

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך