שבת שלום!!
היי,יש לי שאלה..מישהו\י היה בפרויקט מיכא''ל??תפארת=)
הייתי לפני עשור. למה ?משה
אני הייתי לפני שנתיים למה?אין כמוני
סתם כי יש לנו ואני לא יודעת אם ללכת??????????תפארת=)
לפני שנהצעיר רענן
איך זה??תפארת=)
אני מכירה 2 אנשים שהם מורים שמה למה?עץ על מים
וכמה שהיו שמה למה?
חברות שלי היו...סתם אחת
מה זה?ידיד
מיכא"ל = מיצוי כישרונות אישיים למצוינותאין כמוני
זה מין תוכנית שהמורה לתת לך כלים להצליח יותר בחיים.
כול מיני שיטות לימוד, זיכרון וכאלה.
זה עולה מלא כסף אבל אצלנו היה סבסוד ענק אז השתתפתי והיה נחמד, אבל עם הייתי צריך לשלם את כול הכסף הייתי מאוכזב.
אבל השיטה ללימוד מתמטיקה מצוינת!
הולך להתחיל לנו בקרוב,שווה ללכת?שוקולד קרבי=)
אחיותיגפן36
אני בזה עכשיו....צ'ילצ'
לא כדאי לקרוא את הכל וגם לא יהיה לך ממש כח..כתבתי ממש אבל ממש ארוך חפרתי ממש -בקיצוררררר מה שכתוב זה שלא כדאי...חח
בתכלס לא כדאי ... כי לאיודעת תעשי בסופו של דבר מה שאת רוצה אבל לנו לפחות זה מ-3 עד 7 ישר אחרי בי"ס וגם לי זה היה שעה נסיעה ובחורף ואז זה סתם היה מעצבן -טוב אבל זה ספציפית מקרה שלי ולך בטח אין את זה.... בהתחלה זה כזה כיף ואז גם הכרתי בנות חדשות וזה אבל אחרי כמה מפגשים זה נהיה קשה ומעצבן ובא לך לפרוש... מצד אחד זה כיף מצד שני מעצבן - חח סוג של פיצול אישיות ... (מחר יהיה לי מפגש 11 (מתוך 14) וכאילו אני דיי מחכה שזה יגמר כבר ) תכלס אם זה לא היה לנו בחינם לא הייתי הולכת...אני נשארתי רק בגלל שכל העניין הוא שאת בסוף משווה איך היית בהתחלה ואיך את בסוף אחרי כל המפגשים אז זה דיי כאילו מחייב אותך להישאר עד הסוף (כן..כן..באסוש)
אוקי חפרתי הרבה אז פה אני אסיים. (=
לפי מה שהבנתי,שוקו =)
ברגע שאת לא רוצה לא מחייבים אותך להישאר, את יכולה לפרוש באמצע....
ומישהי אמרה לי שזה קצת עזר לה...
יש לי הרבה תלמידותrafid
הרבה תלמידות שלי שותפות בפרוייקט מיכאל אם את רוצה לדבר עם אחת מהן בטלפון אני אשאל אותן ואתן לך את המספר של אחת מהן.
אני יודע כי בתור משציות [מדריכות של"ח צעירות] שפעילות מאוד בתחום החברתי בבית הספר הן לא מוכנות להפסיד פעילות של הפרוייקט אפילו לא לטובת המש"צ-ים וזה אומר הרבה מאוד!!!
יש בתי ספר שמקבלים בחינם את הפרויקטשקד123
חברות שלי היו וכמעט כולם לא ממליצות..אני לא מכירה.הודה גולדה=)
אני ! וממליצה בטירוף - בתנאי אחד -שיראל:)
שלא תחשבי שהקורס עוזר למטרות לימודיות ! כמעט ולא ! יש רובדים הרבה יותר עמוקים וחשובים .
דברי איתי באישי אם את רוצה .
באמת- קורס מדהים בטירוף !
בת כמה את ?
אז זהו ככה....studiomc8
קודם כל! הקורס עולה פוווול כסף.....
מספיק להשיג את הספר וללמוד ממנו בלי לשלם כ"כ הרבה!
מה שמלמדים אותך בערך שם זה להאמין בעצמך ולחרוש הרבה!!!
זה בערך הכל, הם נותנים לך דרכים לחרוש לא יותר מזה!!
וגם אחרי שעברת ת'קורס אתה לא באמת תשתמש בדברים שהביאו לך....
המפתחות שהם נונים לך שם לאא באמת פרקטיות....
לדוג' יש לך מבין עם פווול חומר בהיסטוריה שבוע לפני...
אתה לא תשב לסדר לך בראש את כל עשרות השנים שצריך לזכור כמו סיפור ואז תזכור...-זה לא אפשרי!!
קיצר הכל מתחיל מבפנים אם אתה עם רצון ללמוד אתה תצליח לא משנה מה ילמדו אותך הכל מתחיל בפנים!!
מקווה שעזרתי!
(נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות....)
אני הייתי
{ר}צינית
אני הייתי מ4 עד 8 שלוש פעמים בשבוע ולדעתי בזבזתי זמן מיותר הם לימדו שם דברים שלמדתי בבית ספר !!
אבל אם באלך שיהיה לך מה זה בהצלחה
חברות שלי היו ואחותי היתה ו....גיברת פלסף.
לא כולם יוצאים הכי מרוצים שיש.
ואפילו מבואסים!!!!
אני כרגע במיכא"ל..דוגרי די בזבוז זמן...סעבשבשי
אני לא יגיד שזה לא שיפר לי כמה דברים אבל בגדול בזבוז זמן...
כי תאכלס זה לא דברים שעוזרים בלימודים או משו.. וגם מה שסטודיו אמרה מאד נכון!!
אבל לנו זה בחינם
אממ... תודה
שוקולד קרבי=)
אמממ אני היייתי והיה די סבבה...נץ1
לי לא עזר, יש לי חבר שעזר לוyedidiaz9
חברות שלי היו והתאכזבו...מתנחלת קטנה=)
ותגובה ששמעתי ממישהו: עדיף לקחת ת'כסף שהפרוייקט הזה עולה ולזרוק אותו מבנייני עזריאלי- ככה אולי מישהו יהנה ממנו...
אני הייתי...אובז'יי!!
היה לנו באולפנא בחינם, אז הלכתי.
דוגרי- היה נחמד, פשוט כי זה היה עם חברות, וצחוקים וכאלו. א-ב-ל, ברגע שזה התנגש לי עם דברים אחרים חשובים, קמתי ופרשתי.
למה? כי פשוט הרגשתי שאני מבזבזת ת'זמן על משהו שלא עזר לי בגרוש.
אני בטוחה שיש כאלו שזה עזר להם, אבל לי זה לא עזר, ואין שום דבר שאני משתמשת בו מאז...
קיצר- זה נחמד והכל, אבל ציפיתי ליותר... (לעומת מה שאמרו ושיכנעו בהסבר).
שב"ש!!
אני עכשיו!TzviK4אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!