בס"ד
הקצפתי ביצים עכשיו ובד"ג יוצא לי קצף לא אוורירי .יציב מאוד אבל לבן,ולאמא שלי תמיד יוצא אוורירי צהוב כזה,ותמיד חלמתי שגם לי ייצא כזה.ואני יודעת שזה כי אני לא מחכה מספיק תמיד.
אז היום התאזרתי בסבלנות והתחלתי ממהירות נמוכה ושזה נהיה לבן העליתי קצת מהירות ושזה התחיל להיות קצף התחלתי לשים את הסוכר לאט לאט.ונהיה לי קצף בדיוק כמו של אמא שלי!
אלא שאז פתאום הוא חזר להיות לבן כמו תמיד-למה???
יכול להיות שהקצפתי יותר מידי-או שאין דבר כזה?
יכול להיות שבסוף שמתי את הסוכר טיפה יותר מהר?
אשמח לטיפים לקצף נחמד יותר.
)
)

