אני צריך משחקי ריצה כאילו, אבל לא את המשחקים הממש מוכרים כמו תופסת רגילה וזה,
אלא משחקים כמו בקבוק, תופסת שרשרת וזה.... שהם קצת פחות חרושים, ונשמעים יותר טוב.... יש?
אני צריך משחקי ריצה כאילו, אבל לא את המשחקים הממש מוכרים כמו תופסת רגילה וזה,
אלא משחקים כמו בקבוק, תופסת שרשרת וזה.... שהם קצת פחות חרושים, ונשמעים יותר טוב.... יש?
מירוץ שליחים , תיפסוני , שני כלבים ועצם [הדגל ? אנערף איך קוראים לזה ..] , תופסת עכברים\מספרים , שני דגלים ..
בהצלחה , שבוע טוב !
ו---אם יש למישהו משחקים שממש לא מוכרים, אבל ריצה וכאלו, גם אחלה....
בחייאת, 2 דקות תעזרו...
יאללה, תודה.
תעשה מרוץ עם שליחויות: תחלק את הקבוצה לשתיים ולכל קבוצה תיתן משימה שהיא צריכה לעשות (אבל שהם ירוצו-תעשה על זמן) למשל- לתלות שלט שכתוב עליו השם של השבט ברחובציבורי וכו,
נושי104שני דגלים -
מחלקים את הקבוצה לשניים , וכל קבוצה נמצא במקום אחר [זתומרת נגיד זה במגרש - אחת מול השניה . ] ויש איזה קו מפריד - בין שני הקבוצות [ככה שלכל קבוצה יש שטח משלה] ולכל קבוצה יש איזה משו ששיך לה , איזה נעל או משו , שאותו שמים - נגיד בקצה המגרש [כאילו בקצה של הקבוצה או משו] ומסמנים מסביב בעיגול, ואז התפקיד של כל קבוצה - זה לקחת את ה'דגל' לקבוצה השניה , וגם לשמור על הדגל שלה - שלא יקחו ..
ונגיד אם מישו שהוא לא מהקבוצה שלי , נכנס לשטח שלי - אני יכולה לתפוס אותו , ואז כאילו נראלי אם הוא מחכה ל'כיף' ממישו מהקבוצה שלו - ואז יכול לחזור לשטח שלו ..
ואם הוא הגיע לעיגול של הדגל [-נעל] אז אי אפשר לתפוס אותו , ואז הוא צריך לצאת משמה ולהגיע לשטח שלו- עם הדגל ..
אני לא ממש זוכרת את המשחק , נראלי שזה הולך ככה 
ותופסת מספריים ממ דיי שכחתי מזה .. =\\
יום טוב !
לא הבנתי למה התכוונת....
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים