מרן ורבנן, שמתם לב איזה סרט יהודי זה מלך האריות?ולמרות שאין ראיה לדבר, זכר לדבר:
1. הפיוט דסימבה ונלה מפייטים כאשר הם פוגעים זה בזו בפעם הראשונה אחר דסקר עולה לשלטון: "הוא מנסה לסגת ומלך לא להיות/אם כי מתוך עיניו ניבט לי מלך החיות"- וכן איתא אצל עמ"י המנסה "לסגת" ולא להיות ראש לכל העמים, אבל בין אם ירצה ובין אם לא- מתוך עיניו ניבט לי מלך החיות- הוא לב העמים.
2. טימון ופומבה(וי"ג פומבא, ונראה דהא דלפני דקיבל עליו עומ"ש והא לאחר דקיבל עליו עומ"ש, ואיכא דאמרי הא והא לבתר דקיבל עליו עומ"ש והא בפי עצמו והא בפי ההמון)- האשכנזי(טימון) והספרדי(פומבה- כל הספרדים דאזיל עוד שניה לאכולני- גם אני ספרדי, חכו קטנה)טימון מנסה תדיר לעשות עצמו חכם אך בעצם כל ההברקות מגיעות מפומבה [וקשה לברוכים, דהרי פומבה הוא חזיר ואיתא בסה"ס "כי תועבת ה'" וכן איתא "ראש לטומאות חזיר"(המצאה שלי,אל תנסו לחפש את זה...) וי"ל בשם הר"ר ישי בן הר"ר אהרון ויזנר דהכא מיירי בחזיר יבלוט דכשר הוא ולא נרא לר"י, דהא לא מפרש חזיר יבלוט, אלא כלל כל החזירים כטמאים מחמת גועל נפש, ואיכא למימר דהא הא היופי, דמלבר נראה פומבה כטמא אבל מבפנים הינו חיה כשרה כדאמרינן "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו", וקשה, דהא מיירי בשם הר"ר דסממני הכשרות בחזיר הם מלבר, אך מלפנים הוא טמא, ואיכא למימר דאמר "הפוך על הפוך"]
3. נלה מדברת עם סימבה[וקשה דהא אמרינן "כל המרבה שיחה עם האישה בוטל מדברי תורה ומרבה דברים בטלים..." ואיכא למימר דסימבה בטלן היה, כדאיתא "אקונא מטטה" דמשפט בטלנין הוא, ועוד איכא למימר דלא מיירי בחיות ועוד איכא למימר דבחברתו שאני, שהרי איכא פעילות "קירוב לבבות"(וע"ע ביטול תורה לצורך החזרה בתשובה בפסגת זאב) ועוד איכא למימר דלא חייש ל"אל תרבה"] ואומרת לו "הוא(סקר) נתן לצבואים זכויות על אדמותינו, הכל הרוס...", וזה בדיוק מה שקורה כיום בארצנו הק', נותנים לצבויים(הערבים) זכויות על א"י והם הורסים את הכל

))))