אני ממש מצטערת אם זה לא מכבוד המקום ואם התיאורים קצת עגומים
אבל אני חייבת לפרוק איפה שהוא 
יצאתי לטיול בחופש עם מספר חברות טובות מאוד, היה מאוד כיף ב"ה יומיים ימים.
מזג האוויר נפלא,מסלול עם הרבה מים, חברות שלי נכנסו למים בלי בכלל לשים לב מי בפנים בנים בנות ביחד..
ביום השני באמצע היום עצרנו איזה שעה לארוחת צוהריים, אני ועוד חברה נשארנו לארגן אוכל (פסטה), והשאר נכנסו למים..
אחרי איזה רבע שעה הגיעו קבוצה גדולה של ערסים ופרחות(חילונים מאיזה עיר במרכז).
אנחנו צעקנו לחברות שלנו, אבל הם לא באו..
טוב אנחנו הסתכלנו עליהם מרחוק..
בהתחלה הם באמת היו בצד למעלה(יש שני למעיין אחד למעלה וצריך להחליק קצת ויורדים לאחד למטה)
אבל אז חברה שלי (הפרחה שבחבורה) ירדה אליהם ואמרה להם משהו (לא ראיתי כל כך טוב כי הם היו למטה)
אחרי איזה דקה כל הקבוצה שלהם עלתה למעיין איפה שאנחנו היינו.
ורק אז קלטתי הם שיחקו בכדור שהיה אצל הקבוצה השניה..
בשלב הזה ממש התעצבנתי.
הם שיחקו ככה איזה רבע שעה מסירות או לא יודעת מה הם שיחקו מרוב עצבים אפילו לא התייחסתי.
גמרנו להכין את האוכל הם יצאו מהמים קצת השתזפו, אכלנו והמשכנו במסלול.
אחרי כמעט שעה וחצי הגענו למעיין הבאה, החלטנו ששם נשאר גם כשעה היה כבר בסביבות השעה 2, ותכננו להגיע עד הערב לישוב הקרוב לתפוס אוטובוס.
המעיין היה שקט לגמרי סוף סוף שמחתי! נכנסתי למים וממש נהנינו, התעלמתי ממה שקרה לא רציתי לפוצץ את הטיול.
אחרי משהו כמו עשרים דקות הגיעה הקבוצה של הערסים והערסיות, ציק צק הם נכנסו למים, והתחילו לשחק ולצחוק, אנחנו הצטרפנו אליהם (לא רציתי להיות בודדה פעם שעברה הייתי מחוץ למים עם חבר'ה שלי אז לא הרגשתי מטומטמת, אבל הפעם אם הייתי יוצאת לבד הייתי החריגה).
בזווית העין קלטתי את חברה שלי (אותה אחת) מדברת קצת בלחש עם הבחור הזה שהיא דיברה איתו..
ניסיתי להתקרב אליהם קצת, ושמעתי אותה מסבירה לו על נגיעה ודברים כאלה...
פתאום בלי שום התראה קצרה הבחור הזה קפץ על חברה שלי ונתן לה חיבוק והתחיל לנשק אותה כולנו היינו בהלם חברים שלו צחקקו קצת..
התקרבתי טיפה לכיוונם אבל הבנתי שחברה שלי בכלל לא מתנגדת להיפך היא נראתה כולה מאושרת 
ואז קרה משהו (שצונזר מהשרשור בעריכה
) שחברה שלי לא הסכימה לו אז היא פשוט נלחמה בבחור והוא שיחרר אותה ואנחנו הסתקלנו מהמקום.
עד לכאן מה שהיה, שכחתי מזה במהלך השנה..
לפני יומיים אני נכנסת לפייסבוק של חברה שלי, וקולטת את התמונה של הבחור באנשי קשר שלה!
(הסתכלתי לו בפרופיל את האמת לא נראה שהוא סתם אחד ערס, כותב הרבה על פלוגות בצבא תמונות של קרבות וכאלה..)
אם חברה שלי התחילה בקשר איתו? אולי היא כבר יוצאת איתו?
אני לא אשכח את הרגע ההוא איך קפץ עליה אני כולי מחולחלת איך היא מצרפת בן אדם כזה לפייסבוק שלה?
ואני לא אדבר אם ההורים שלה/מורים שלה כי אני בעצמי לא שיתפתי את התחושות עם אף אחד שלא יצא עליה שם רע!
אני לא יודעת מה לעשות