התיעצות כבדה מאודיהודית זוהר
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך ט"ז אייר תשע"ב 19:29
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך ט"ז אייר תשע"ב 19:26

אני ממש מצטערת אם זה לא מכבוד המקום ואם התיאורים קצת עגומים אבל אני חייבת לפרוק איפה שהוא

יצאתי לטיול בחופש עם מספר חברות טובות מאוד, היה מאוד כיף ב"ה יומיים ימים.
מזג האוויר נפלא,מסלול עם הרבה מים, חברות שלי נכנסו למים בלי בכלל לשים לב מי בפנים בנים בנות ביחד..
ביום השני באמצע היום עצרנו איזה שעה לארוחת צוהריים, אני ועוד חברה נשארנו לארגן אוכל (פסטה), והשאר נכנסו למים..
אחרי איזה רבע שעה הגיעו קבוצה גדולה של ערסים ופרחות(חילונים מאיזה עיר במרכז).
אנחנו צעקנו לחברות שלנו, אבל הם לא באו..
טוב אנחנו הסתכלנו עליהם מרחוק..

בהתחלה הם באמת היו בצד למעלה(יש שני למעיין אחד למעלה וצריך להחליק קצת ויורדים לאחד למטה)
אבל אז חברה שלי (הפרחה שבחבורה) ירדה אליהם ואמרה להם משהו (לא ראיתי כל כך טוב כי הם היו למטה)
אחרי איזה דקה כל הקבוצה שלהם עלתה למעיין איפה שאנחנו היינו.
ורק אז קלטתי הם שיחקו בכדור שהיה אצל הקבוצה השניה..
בשלב הזה ממש התעצבנתי.

הם שיחקו ככה איזה רבע שעה מסירות או לא יודעת מה הם שיחקו מרוב עצבים אפילו לא התייחסתי.
גמרנו להכין את האוכל הם יצאו מהמים קצת השתזפו, אכלנו והמשכנו במסלול.
אחרי כמעט שעה וחצי הגענו למעיין הבאה, החלטנו ששם נשאר גם כשעה היה כבר בסביבות השעה 2, ותכננו להגיע עד הערב לישוב הקרוב לתפוס אוטובוס.
המעיין היה שקט לגמרי סוף סוף שמחתי! נכנסתי למים וממש נהנינו, התעלמתי ממה שקרה לא רציתי לפוצץ את הטיול.

אחרי משהו כמו עשרים דקות הגיעה הקבוצה של הערסים והערסיות, ציק צק הם נכנסו למים, והתחילו לשחק ולצחוק, אנחנו הצטרפנו אליהם (לא רציתי להיות בודדה פעם שעברה הייתי מחוץ למים עם חבר'ה שלי אז לא הרגשתי מטומטמת, אבל הפעם אם הייתי יוצאת לבד הייתי החריגה).
בזווית העין קלטתי את חברה שלי (אותה אחת) מדברת קצת בלחש עם הבחור הזה שהיא דיברה איתו..
ניסיתי להתקרב אליהם קצת, ושמעתי אותה מסבירה לו על נגיעה ודברים כאלה...
פתאום בלי שום התראה קצרה הבחור הזה קפץ על חברה שלי ונתן לה חיבוק והתחיל לנשק אותה כולנו היינו בהלם חברים שלו צחקקו קצת..

התקרבתי טיפה לכיוונם אבל הבנתי שחברה שלי בכלל לא מתנגדת להיפך היא נראתה כולה מאושרת

ואז קרה משהו (שצונזר מהשרשור בעריכה ) שחברה שלי לא הסכימה לו אז היא פשוט נלחמה בבחור והוא שיחרר אותה ואנחנו הסתקלנו מהמקום.
עד לכאן מה שהיה, שכחתי מזה במהלך השנה..

לפני יומיים אני נכנסת לפייסבוק של חברה שלי, וקולטת את התמונה של הבחור באנשי קשר שלה!

(הסתכלתי לו בפרופיל את האמת לא נראה שהוא סתם אחד ערס, כותב הרבה על פלוגות בצבא תמונות של קרבות וכאלה..)

אם חברה שלי התחילה בקשר איתו? אולי היא כבר יוצאת איתו?

אני לא אשכח את הרגע ההוא איך קפץ עליה אני כולי מחולחלת איך היא מצרפת בן אדם כזה לפייסבוק שלה?

ואני לא אדבר אם ההורים שלה/מורים שלה כי אני בעצמי לא שיתפתי את התחושות עם אף אחד שלא יצא עליה שם רע!

אני לא יודעת מה לעשות

הקפצה ענבל

בס"ד

שרשור זה נערך מפאת כבוד המקום.

אם למישהו יש עוד תיקונים שהוא רוצה להאיר אנא לפנות אלי או ללך דומיה תהילה באישי!!!

אל תרשמו פה כי זה לא יועיל ולא מועיל לאף אחד!!

וואי וואי, איזה סיפור...סתם אחת

לדעתי- דברי איתה, זה באמת נשמע ממש מגעיל,

וספק אם היא מודעת לאיך שזה נראה... קחי אותה לשיחה רצינית, ותגידי לה את הכול, כל מה שכתבת פה...

לא ניראה לי שאני יכול לעזור אבל בהצלחהידיד
מה את כבר יכולה לעשות??בס"ד

זה בעיקר בעיה שלה וזה נראה שהיא כן זרמה עם הקשר ורצתה אותו....

אז שתהנה לה......

סליחה אז מה אם היא נהנתהאנו

אני אסביר חז"ל אומרים
"העושה עברה ושונה בה מותרת לו" ואז שואלת הגמרא יעלה על דעתך שמותרת לו אלא נעישת לו כהתיר אותה בחורה ברגע שהיא עברה על העבריה היא מרגישה שזה מותר כי תכל'ס במקור מהתורה אין איסור הרבנות ברגע שאסרה לבנות לטבול לפני החתונה הכניסו לזה איסור מהתורה של "אשה נדה" עכשיו לה הייתה הנאה ללא ספק כי דבר שאסור כך היצר"הרגש" שסותר את היהדות ורב איתה שלנו אמור לפעול "השכל" {השכל הכוונה לאמונה וזה כי ה' ציווה ולא מוסר אנושי} והיא לא ראתה עונש {בגלל המחלה שכולנו חולים בה ולא מרגישים את הכאב הנפשי כדי שיהיה לנו בחירה}

תנתחי את הבעיהאנו

צריך להבין וללמוד את הסיבה לפתיחה "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו"

בנוסף מפני שהיא משפעת ממנו אז צריך ללמוד ולהבין סיבות שלו ואת הסיבה למה הם שקר

{אני דיי עשיתי ניתוח אם את רוצה אני אביא את התוצאת אבל באישי ואחר כך אני צריך לשיון פשוט}

אכן התייעצות כבדה..בצל ירוק

אני מקווה שלא אגיע למצבים כאלה ח"ו.

אבל תכל'ס, לא הבנתי מה את רוצה שנגיד לך

כאילו, הסיפור "לא נעים" והכל, אבל בתכל'ס..

הבנת? כי אני לא..

תני לה להסתדר לבד..*1 משועממת*

זה ממש הבעיה שלה היא בוחרת מה היא רוצה..

אני ממש לא מסכים איתך!מרדכי

בס"ד

כל הכבוד לה שהיא מנסה לעזור לחברה שלה.

אם חברה שלך הייתה פתאום מתדרדרת ויורדת ח"ו לתרבות רעה, ואת היית יודעת מי זה ומתעלמת, זה לא היה מפריע לך? לא היית מנסה לעזור לה לחזור למוטב?

לא אמתי שזה לא יפריע לי*1 משועממת*

אבל אם אני יתחיל לדבר איתה בשיא הרצינות היא תשנא אותי לא?!?אני לא אמא שלה..

כל הכבוד לה שהיא עוזרת..אבל אני אישית לא הייתי עושה אתזה..אל תתנפל!!

זה תלוי בקרבה שלכםמרדכי

בס"ד

אם אתן באמת חברות טובות והיא תדע שאת עושה את זה בשבילה אז היא לא תשנא אותך.

כואב לי כי היא חברה שלי יהודית זוהר

וכן, איכפת לי ממנה!!

הכי הכי טוב שתשתפי אותה בזה...בדמייך חיי

ואני גם אומר לך למה...לכי תדעי אם היא גם חשבה על זה בתור טעות וברגע שתאמרי את זה לה..היא תתעודד להתחרט מיד...ואם לא ...לפחות ניסית =]

ואללהאבריאחרונה

לכל אלו שאמרו... שתסתדר... תני לה להנות... אתם לא מבינים שהקשר הזה הוא לא טוב???

מי שקופץ על בחורה באמצע מעיין ומנשק אותה ואחר כך**** זה לא נשמע שיהיה כל כך בריא לה כזה קשר...

אני תומך במה שאמרה סתם אחת. דברי איתה דוגרי... ואל תהי עדינה. תגידי לה כזה: אני מתארת לעצמי משהו והוא מגעיל... יש לך שניה להנפיץ ת' חשדות שלי???

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך