אנשנושים....אנונימי (פותח)

אנשים קרה לכם פעם שרציתם להתאבד או פשוט להמחק המעולם הזה??? זה קורה לי בזמן האחרון,אני פשוט לא מרגישה שאנשים רוצים שאני יהיה פה=(... הייתה לי חברה מזה טובה פעם, ועכשיו היא כל הזמן מסתובבת עם משהי אחרת ולא שמה לב אלי בכלל כל פעם שאני רואה אותם ביחד בלי למות..(אין לי בעיה שתדבר איתה אחרי הכל היא לא רכוש שלי, אב להיא בככל לא מדברת איתי)כשאני רוצה לדבר איתה היא מתחמקת ממני...

אני רוצה למות..!!!!!מה לעשות???

שלחי מכתב לחברים מקשיביםאין כמו במבה
ת'אמת שאף פעם חא קרה לי ב"ה אבל -טלל=]]
תדברי איתה.. או שתתקשרי אליה כי בטלפון היא לבד.. ואם היא מתעלמת ממך תעזבי אותה.. היא לא שווה את זה ..
תמצאי לך חברות אחרות ותזכרי שה' אוהב אותךך.. את הבת שלו.. זה לא סיבה להתאבד.. או שתרשמי לאותו "חברה" הכול ..
היא באמת שלא שווה את זה לפי מה שאני קוראת..
ב"הצלחה.. ותשמרי על עצמך..
חמודה!!עדי:)
חברה זה לא סוף העולם..
ואם היא שכחה אותך כנראה שהיא לא החברה שלך.
תתעלמי.
ותתחילי להתעסק בדברים אחרים.
שמעי מוזיקה יפה.
ב"הצלחה.
זה לא רק חברה זה כל החברה שמסביבי!~טל~
אל תתיחסו לזה זה היה אמור להיות במקום אחר...~טל~
אז למה כתבת את זה פה?אנונימי (פותח)
קורה.עדי:)
סליחה...~טל~
תנסי לדון אותה לכף זכות.. אולי היא בדיוק במשבר..=)אחת מהשומרון
בס"ד
אולי קשה לחברה שלה והיא מנסה לעזור לה..
ואת גם יכולה להציע לחברה שלך לעשות כל מייני דברים שמשותפים רק לשתיכן או דברים שאת יודעת שהיא ממש אוהבת.. או לקנות לה מתנה.. =) (עכשיו סופשנה- תרוץ מצויין..)
חפשי לך חברות אחרות-מתוקה שכזאת
לא שווה למות בגלל אחת מטומטמת!!!! שימי לב ותראי כמה האנשים שמסביבך אוהבים אותך!, אולי לא כולם, אבל הרבה-ואת חתיכת זבל אם תפגעי בעצמך!!
מאמי-המון בהצלחה!!...יהיה טוב....
יש לי עצהיערגולי
יש לי עצהיערגולי
פשוט תתחילי לחיות את החיים שלך מחדש, תיבני לך חברות תעסיקי את עצמך לכי לפעילויות, תעזרי להורים שלך.., ולפעמים לכי לטייל אם עצמך להתבודד לחשוב מחשבות, מה עבר לך השבוע, האם עשיתי מספיק?? על מה אני צריכה לעבוד, מה אני רוצה לעשות מחר?
כאלה דברים וככה את מעסיקה את עצמך ולעניין החברה שהיא מתחמקת ממך לכי אליה פעם אחת או תתקשרי אליה או שלחי לה מכתב בדואר -וככה לא יהיה ביניכם ריבים...

הבצלחה!!=))
ברור שרוצים אותך.פעימה
*סליחה, נשלח לי..פעימה
בס"ד

א. הקב"ה רוצה אותך. אחרת הוא הי'ה לוקח אותך אליו.
ב. את לא צריכה להיות תלוי'ה בחברה שלך, החי'ים משתנים. כנראה שהיא מצאה חברה חדשה. את יכולה להתחבר לחדשה ותהיו שלישי'ה נחמדת.. ואם לא- יש עוד אנשים בעולם..
ג. המשפחה שלך רוצה אותך.
כמו שכולם אמרו פה-פגזניקית גאה!
תכתבי לה מכתב- אם היא ממשיכה-
תעזבי אותה.
היא לא שווה אתזה.
הוראות(לא לקחת קשה)צביה:]
חבל
עמוד
אופן ההכנה:
קושרים לצבר את החוט חזק מבקשים עזרה מאמא/אבא שיתלו אותך על העמוד..אמממ..חכה חצי שעה ולא נראה לי שישאר ממיך יותר משהו=[[[ סתםםם..צחקתי...
חחחח.. חמווד!!פגזניקית גאה!
אני אכין מזה צ'ופר לחברה שליי.. טחח באמת חמווד!!
עד כדי כך???זה היתה המצאה של רגע...=]]צביה:]
סתם חמוודי!!פגזניקית גאה!
היא כל החיים אומרת שהיא תעשה אתזה..
אז אם כבר- עם הוראות.
את צריכה להמשיך הלאה ואני לא חושבת שמכתב יעזור#גליה#
כי לא תמיד מבינים את זה נכון...פשוט תתרחקי ממנה ותמשיכי הלאה... כי באמת היא לא שווה את זה... נשבעת לך
אולי היא כן שווה אתזה והיא רק לא שמה לב..פגזניקית גאה!
אולי עוברת עליה תקופה..
תכתבי בכלזאת. ככה תרגישי שאת עשית מה שיכולת!!
מוזר לי להגיב אבל בכ"זאנונימי (פותח)
קודם כל תפנימי שמי שמתאבד, זה לא כי היה לו את האומץ להתאבד, אלא כי לא היה לו את האומץ לחיות ולהתמודד.

דבר שני, בנאדם שרוצה להתאבד לא הולך וכותב על זה, הוא כותב את זה רק כי הוא דורש צומי, אז הנה קיבלת את הצומי שלך.

ודבר אחרון, לא מתאבדים בגלל חברה, ב"ה יש עוד הרבה אנשים בעולם את לא צריכה דווקא את החברה הספציפית הזאת. ואם כן, לכי לעזרה, את זקוקה לה.
צבי'ה יש עוד דרך!!!רננוש!
בס"ד
לפי כן יש להשאיר פתק להורים "הלכתי למות!!"
ללכת לכביש הסואן הקרוב לבית שלך ופשוט לרוץ בכביש בכוונה אולי זה כואב אבל זה עוזר!!!
סתם חסיו תקשיבי כנראה עוברת על החברה שלך תקופה קשה אולי תנסי לדבר איתה??
וואי זה כ"כ בנות...אח..
אצל בנים זה משו כמו - לא רוצה לא צריך!!!
חח.. =)טלל=]]
זה לא קשור היא רוצה להתאבד בגלל זה .. [?]
אני בכלל לא רוצה למות!!פגזניקית גאה!
החיים אחלה!!
ואם יש בעיה- אנלא אפתור ע"י זה שאני אתאבד.. יש עוד דרכים להתמודד עם הבעיה..
מסכימה עם וויני דה פו.. [לא היה לי כח לכתוב באנגלית] שכל מי שבאמת מתאבד- יעשה אתזה בלי להודיע.
כל השאר- צומי.
מסכימה עם פגזניקית.תפוזה 1אחרונה
גם לי זה קורה לפעמים, תקשיביApple
תקשיבי, לי זה גם קורה לפעמים.. יש לי חברה ממש ממש טובה שהיא כמו אחותי התאומה אבל אני מבינה שהיא רוצה להיות עם אנשים אחרים לפעמים כי ת'כלס היא לא חייבת לי כלום!!
אבל אם זה ממש מציק לי שהיא כבר בקושי מדברת איתי אז אני מדברת איתה ומסבירה לה ובגלל שהיא ממש בראש שלי אז היא מבינה...
ואני חושבת בניגוד לכמה שחברה זה ממש ממש חשוב ואם היא חברה ממש טובה שאת לא יכולה בלעדייה- תלחמי עליה! תדברי איתה!
בהצלחה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך