דיי למה..נמאס לי=(

אוף בא לי עכשיו להתאבד.. אין החיים שלי פשוט אבודים.. אני לא רוצה לחזור בתשובה כי אני עצבנית על ה' נורא,

אני שונאת אותו. פעם היו לי משברים- ואח"כ חזרתי להאמין ובגדול, ועכשיו אני בכלל לא חוזרת. אני תקועה במקום..

כמו בתוך מערבולת.. אני שונאת את החיים שלי.. יש לי כל הזמן מצבי רוח מעצבנים- ועכשיו גם כל החברות שלי שונאות

אותי כי אני מקללת אותם (ועכשיו אני קולטת כמה מטומטמת אני.. כאילו קיללתי אותם על דברים מטופשים ועכשיו הם

כועסות עלי..)

אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי בעולם הזה.. אני לא מאמינה בכלום... ולא רוצה לחזור לדרך המלך.. זה לא שטוב

לי עכשיו, אני פשוט לא רוצה לחזור להאמין בה' אחרי כל מה שקרה לי בגללו..

ישלי דייי הרבה מה להגיד לך..מומו הפרה*
דברי איתי בש"א שתיהי מחוברת..
גם אני כמוך!אביושש
מה קרה?אנונימי (פותח)
מה קורה לכולםyho_y
כל היום רוצים להתאבד מה קרה????
לי אין רגעים קשים אז???
מתגברים וממשיכים!
יש כאלא שלא יכולים להמשיך..לאל
אבל כולופן בהצלחה לכולם... רק בשמחההה!!!!!!!
אנ בטוחה שלא כולם שונאות אותך.מתוקה שכזאת
מה שהכי מענייןנשארת חסויה
זה מה קרה לך, כאילו איזה דברים רעים וזה. חוצמיזה מנסיון, הרבה פעמים יש מצבים נורא קשים ומעצבנים אבל בסוף זה עובר וזה אפילו מצחיק כשמסתכלים אחורה. תחשבי על דברים הכי גרועים ומלחיצים שהיו לך מזמן ותראי איך היום מרחוק זה נראה כזה מצחיק שזה הלחיץ... בסוף בעזרת השם הכל יסתדר לטובה! בהצלחה!
מה שהכי מענייןנשארת חסויה
זה מה קרה לך, כאילו איזה דברים רעים וזה. חוצמיזה מנסיון, הרבה פעמים יש מצבים נורא קשים ומעצבנים אבל בסוף זה עובר וזה אפילו מצחיק כשמסתכלים אחורה. תחשבי על דברים הכי גרועים ומלחיצים שהיו לך מזמן ותראי איך היום מרחוק זה נראה כזה מצחיק שזה הלחיץ... בסוף בעזרת השם הכל יסתדר לטובה! בהצלחה!
דעתי-החיפושית
אחלה. שפכת הכל במחשב. הוצאת החוצה וזה מעולה!!

עכשו. בואי נעצור ונעשה לרגע- חושבים.

תדמייני עכשו את כל הצרות שכתבת לנו ותוסיפי עוד צרה (רק לדימיון) אבל צרה משמעותית שהייתה הופכת לך לגמרי את החיים. (נגיד לדוגמא- ח"ו היית עיוורת/חרשת- לא עלינו...)

תודי- שהיה לך יותר נורא!

אז חמוודה!

פשוט תודי ותשמחי במה שיש לך ותגידי תודה במה שה' יתברך זיכה רק אותך.

אם את רוצה לדבריי'שן- אפשר במסר"שים=]
אין לי מושג למה כולם כאלהיערגולי
שרוצים להתאבד אבל לכולם יש מצבים נורא קשים בחיים, ודווקא מתוך המקום שמוריד אותך למעלה ואתה שפל אתה צריך להתחזק ולהתחיל לטפס למעלה ולא להתייאש זה קשה אני יודעת אבל דווקא מהמקום הזה ייצא פירות!!!! ואתם תראו אבל אסור להתייאש מי שאמרה שהיא כועסת על הקב"ה שתדבר איתו שתבכה לא יודעת מה היא תעשה אבל תתחזקי ובעז"ה אני מבטיחה לך שתראי תוצאות...תלכי מדרגה מדרגה תרשמי לך נושא נושא ותעבדי על זה זה שתראי שאת מצליחה למשל להתחיל לבנות עוד פעם את החברות ולבקש סליחה תעברי לנושא אחר ותעבדי עליו מצידי שייקח לך שנה על כל נושא אבל בסוף תיהיה בן אדם אחר... וכבר לא תרצי להתאבד
זה קשה אבל בכל זאת אם כל הקטע שאין כח תנסי!!!

בהצלחה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טורו תסתום! איזה חוצפןן...פגזניקית גאה!אחרונה
אנשים פה כותבים תגובות על זה שקשה להם וככה אתה מגיב??
איזה חוצפה.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.אחרונה
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך