אני עוזבת. פשוטו כמשמעו.
וזה לא בגלל ה"טרנד" החדש שנפתח פה לאחרונה ![]()
זה בגלל כמה דברים.. חלק אני מוכנה לשתף אותכם פה 
תכל'ס, הפורומים פה מטורפים. באמת!
כשהייתי צריכה- תמיד היה מי שיעזור, יתמוך, יקשיב, יכיל, יבין.
אבל בזמן האחרון אני לא ממש נכנסת לנוג"ה ולאר"מ. אני די משוטטת פה בין נסיו"פ לחד"ר ובין הפורום של האולפנה שאני מנהלת לבין הפורום של הישיבה 
זה מבזבז לי את הזמן. אני כל פעם חוזרת הביתה, נכנסת לפה, למייל ולפייסבוק ונשאבת לתוך זה ברמות היסטריות. אחים שלי באים אלי ואומרים: "מרב, את כבר שעות על המחשב.." ואני ממלמלת להם "לא, לא, הרגע עליתי עליו..", מסתכלת בשעון וקולטת שמ2 בצהריים עד 5+ אני פה, למרות שיש מחר מתכונת/מבחן/עבודה.
כשאני צריכה ללכת לאוטובוס- אני לא מתנתקת מפה עד השניה האחרונה.
כנראה זה בגלל שיש פה אנשים מדהימים 
אבל זה פשוט לא עושה לי טוב.
חוץ מהבזבוז זמן,
אני מדברת פה יותר מידי עם בנים. וזה לא טוב. גם אם אין לי חבר וגם אם יש לי אחד.
זה פשוט.. לא נכון לדבר כ"כ הרבה עם בנים, ולדסקס עליהם אח"כ עם כל העולם וסבתא שלו.
לא שווה, לא בוגר, לא שייך.
וכדי שאני לא אמשיך עם השטויות האלה, אני יוצאת.
אני ממש ממליצה, בחום, לנסות גם לצאת מכאן ולעבור לחיים האמיתיים. אני יודעת שיהיה לי עכשיו קשה, כי הכרתי פה אנשים מדהימים עם כוחות על. אבל אני מרגישה שאני חייבת לצאת כדי להתבגר, לגדול, להשתנות כדי להיות מוכנה לחיים של אח"כ. כי העבודה שלי לא תהיה פה, וגם לא הבעל והילדים והבית.
ובכל זאת, בחורה שמיניסטית.. צריכה להתחיל לטעום את טעם החיים האמיתיים 
אני מאמינה שיום אחד אני אחזור, ואולי מידי פעם אני אקפוץ לבדוק מה שלום אנשים, עד כמה השתנה פה וזה.. אבל בינתיים אני יוצאת מכאן לגמרי.
מי שבכל זאת רוצה לשמור איתי על קשר, אם יש כאלה [בנות בלבד
] אני אהיה בפייסבוק ובמייל.. [פייסבוק תחפשו אותי... המייל שלי- roger1516@gmail.com] ומי שישלו ת'פלאפון שלי- מוזמן בשמחה להתקשר
הוא דלוק 24/6... 

וזאת הבמה לבקש סליחה מכל מי שפגעתי, ריכלתי עליו, דיברתי לשון הרע.
לפעמים זה היה בכוונה, לפעמים בטעות.
ואני מבקשת סליחה מעומק הלב.
אם יש מישו שנפגע ממני-- שיגיד לי!!! [לא פה
]
וכל הבניצביקים--
תכל'ס עליכם ריכלתי הכי הרבה. לשון הרע, ריכולים, צחוקים. כל השטויות האלה. מצטערת מקרב הגרב על הכל. [כולל הכל!!!!]
אוהבת אותכם ממש, ומקווה שאני אצליח לעמוד בזה.
[אם מישו רואה אותי מחוברת לפה- שיעיף אותי מפה.]
בהצלחה בחיים לכולם 
[מי שמכיר וזוכר אותי
]

|מזיל דמעה||עובד עלייך|-;)