א. תוכיחי שלא?
אי אפשר לדבר בצורה של "הכי טיפשים", זה כבר לא מדוייק בעליל. על מה אתה מדבר? על פיגור כשלי או על סתם סטיה נורמאלית מהממוצע? אין דבר כזה "הכי", הכי טיפש הוא אדם אחד ואולי במקרה יש שניים שלושה שבאמת הגיעו לרמה מאוד קשה של פיגור שכלי עמוק (באותו איזור שעליו מדברים. אם מדינה או יבשת או מה שזה לא יהיה)- הם אולי יהיו "הכי טיפשים". והם בטוח יגיעו למוסד שמתאים להם. או שלא, אבל בטוח לא יהיו במוסד חינוכי רגיל.
ב. אוניברסיטה?! זה מושגים שכל בן אדם בן 12 שמרשה לעצמו לכתוב בבלוג ורוצה שיקישבו לו צריך להשתמש.
"הכי טיפש" זה לא מושג שמשתמשים בו! נקודה. בשום מצב כזה, אוניברסיטה או לא אוניברסיטה.
ג. אם זה נכתב למעש, אז למה אתה מפרסם את זה כאן? אתה רוצה חשיפה, תלמד לכתוב מעבר למעגל המצומצם שלך ויותר בכלליות.
ד. זאת הטענה העיקרית? חבל שאי אפשר לראות את זה כשאתה זורק זרועות לכל כיוון ולא מתמקד בכלום.
הטוב והיפה בפיתרון שכולם, גם ה-40% שהפיתרון לא מכוון אליהם, יהנו ממנו.
הפיתרון טוב גם לאלה שגם עכשיו טוב להם.
הרי גם להם מגיע חינוך..."
בסדר, למה אתה חושב שרשימת הפתרונות שלך תעזור? אתה חושב שמישהו עם פיגור שכלי יצליח בגלל שהמורה שלו לא ישקר לו? שמחונן לא יסבול בגלל שידברו איתו דוגרי?
זה מתאים גם לסטיה יותר נורמאלית.
אני לא יודעת למה אני משקיעה בלנסות להסביר לך למה זה כתוב גרוע כל כך, הייתי בטוחה שאתה מקסימום בן 15, שיש לך עוד סיכוי לקלוט משהו, אבל משיטוט קטן בבלוג גיליתי שאתה קצת יותר מבוגר.
אמ. באמת אין סיבה להתאמץ, זה לא ילך. אם עד עכשיו זה ככה, זאת לא אני שאצליח לשנות את זה, רק אתה.
אני רצינית, תשוטט קצת באינטרנט, תראה עולם מעבר למעש..