רציתי לספר לכם.. אתמול הכנתי לבעלי ארוחה ממש ממש טעימה, בגלל זה יצאתי מהעבודה שעתיים לפני כדי להתחיל במלאכת האפייה והבישול.
ב"ה מצאתי מתכון שנשמע טעים אבל הרסתי אותו בכשרוני המוחלט...
בעלי הגיע , אני התרגשתי מאוד, לדעת מה הוא יאמר על המאכלים שהרגע יצאו מהתנור וריחם גירה את תאבוני, הוא נגס ביס אני שקשקתי מהתרגשות... ואז הוא שאל מאיפה המתכון, סיפרתי לו בהתלהבות שמצאתי באינטרנט והוא נשמע טוב.. הייתי בטוחה שהוא אוהב את זה, ואז הוא פשוט אמר נחמד... אמרתי לו שזה שנה שאנו נשואים והוא לא לי משהו מחמיא יותר מנחמד ננעלבתי נורא שעתיים השקעתי ורק נחמד?! אני יצאתי מוקדם מהעבודה לשם כך... הוא אמר דבר ראשון לעולם אל תצאי מוקדם יותר מהעבודה לא למטרות חשובות, דבר שני תגידי תודה שאמרתי שזה נחמד.. טעמת את זה? עניתי לו שלא.. הוא ענה לי שאני אטעם ואז אענה לך.. טעמתי את זה ופשוט הערכתי אותו.. כל פעם אני הייתי משקיעה בבישולים הוא היה אומר לי נחמד ואני הייתי אוכלת במסעדות ואפילו לא טועמת מה בישלתי... ופשוט הערכתי אותו שהוא אוכל את זה שהוא אומר שזה נחמד ... אז החלטנו ביחד (זה חשוב מאוד במערכות יחסים) שאני פשוט אעבור קורסים של בישול וזהו... ובאותו רגע אהבתי אותו יותר מבזמן שהחלטתי להינשא לו...
אני שמחה על ההקשבה ..
פרולה
בהצלחה...
תגובה נפלאה