נשמה, חצי שנה זה כלום!
באמת, הגיוני מאוד שעוד לא עיכלת את מה שקרה, שעוד לא סיפרת..
רציתי לכתוב באישי,כי מה שאני הולכת לכתוב הוא קצת קשה,אבל חשוב לי שכולם ידעו-
לא שוכחים אונס.אי אפשר.
נכון שה' נתן לנו שיכחה,אבל זה לא באמת. תשאלי כל בנאדם ממשפחה שכולה האם הוא מתגעגע פחות, האם כואב לו פחות, האם הוא פחות עצוב, פחות כועס על מי שלקח לו בן משפחה.
באונס, משהו כמו מת בפנים.משהו שהוא חלק מהאדם,חלק בסיסי,חלק חיוני ביותר!
בשנה שעברה- עברתי אונס. מחברה שלי. היא לא נכנסה לכלא, לא הואשמה, והידיעה הושתקה בצורה מדהימה,ללא ספק.
מעט מאוד בנות ידעו.ואפילו אחרי שאזרתי את כל הכוחות לספר להנהלה- הוחלט להשאיר אותה בבי"ס, כדי "לא להרוס לה את החיים..".
הייתה לי חברה טובה אחר, שראיתי שהסתובבה הרבה עם אותה בת,וזה הפחיד אותי. זה גם כאב לי שהחברות שלי מסתובבות איתה. שאלית אותה אם היא יודעת מה שאותה בת עשתה, והיא,שלא ידעה שאני הנפגעת אמרה-"כן.אבל די, אין טעם להתעסק בזה. מה שהיה-היה עבר ונגמר".
אני לא חושבת ששום תיאור בעולם יכול לתאר לכם כמה המשפט הזה צרב לי! כמה הוא פצע אותי בנקודות הכי עדינות בנשמה. בבי"ס שידרו לי כל הזמן לא לכעוס עליה, שהיא בסה"כ מסכנה,שאני חזקה-ואני צריכה להתגבר.
לא אלאה אותכם, אבל הערה קטנה- אל תתנו לאף אחד להתייחס ככה אל בחורה שנפגעה!
נפגעתי! אנסו אותי! והיה אסור לי לספר לחברות שלי, היה אסור לי לכעוס על התוקפת. חנקתי את עצמי בכאב שלי. וזה הכי נורא שיכול להיות.
אני מתחננת-אם מישהי נפגעה- תנו במה לרגשות שלה! אל תחנקו אותם!
עדן-את לא אשמה במה שקרה,אפילו אם את בטוחה שכן. תדעי לך, מי שפגע בך הוא חיה! אפילו אם זה מישהו שאת אוהבת...הוא פגע במקש הפרטי שלך,מותר לך לכעוס, מותר לך להתאבל על מה שחסר לך, מותר לך להתגבר בקצב שלך,באמת!
ואני ממליצה בחום לפנות לטיפול.לא משהו מפחיד מדי. אלא אולי אפילו טיפול חד"פ...שיעזור לך להוציא את מה שיש לך...שיעזור לך להבין את עצמך.
ואל תדאגי, את תפרחי בסוף יותר מכל אדם אחר! אני מבטיחה!