ממשלת אחדות- מה דעתכם?
ממשלת אחדות- מה דעתכם?
אין לדתים והחרדים שום אפשרות לאיים על רוה"מ בפירוק הממשלה.
אאל"ט בשביל לפרק את הממשלה כיום צריך שיפרשו: הבית היהודי, ישראל ביתנו, ש"ס, ויהדות התורה.
הסיכוי שזה יקרה הוא קטן לענ"ד משום שלכל אחד יש מניעים שונים (הבית היהודי-פינוי האול'. ישראל ביתנו-חוק טל, ש"ס-גבעת האול' וחלקית חוק "גיוס לכל", ויהדות התורה- חוק "גיוס לכל"))
קדימה ליכוד ועצמאות זה כבר קואליציה
אאלעד- אז מה שאתה בעצם אומר זה שזה פוגע בדמוקרטיה?
זה הדמוקרטיה! ראש ממשלה אמור להרכיב ממשלה שתתאים לאידאלים שלו.
למרות שאחרי האיחוד הזה אני חושב שכל דבר יכול להיות ואפשר לצרף לממשלה אפילו מפלגה שהאידאלים שלה הפוכים
ופצפונית- פוליטיקה זה דבר מגעיל ומלוכלך(ראי ערך מופז בשקריו...ממש בושה! אין שום ערך למילה שלו, כלום!! וגם כן מזכיר לי את זה
שתהיה אפשרות עכשיו להפיל את הממשלה?
שהסיכון לזה הוא 0%, אכן זה יכול לקרות.
אין מה לומר..נתניהו הוא גאון פוליטי..ועם היועצים (הרבים מאוד
) שלו הוא עושה מהלכים ממש חכמים..
פצפונית
הרהורפוליטיקה ממכרת מידי, גם אם לא יהיה צורך יהיו את אלה שידאגו שהיא תהיה...
(עריכה- טעות הקלדה)
בס"ד
רק מלך המשיח!!!!
גם ככה הם מושפעים מהתשקורת ומהשמאלנים, וימשיכו לדפוק אותנו. אז מה זה משנה ??
כמו שמרדכי אמר- "רק מלך המשיח!!"
כי יש לנו פחות השפעה, לעומת השמאל ששהשפעה שלו עלתה...
מי גירש מגוש קטיף? ממשלה שהתיימרה להיות ימנית... מי הקפיא את הבניה ביו"ש לעשרה חודשים? גם ... לא חסר להם... הם מושפעים מהתשקורת..
מופז עושה את זה כי הוא יודע שהעם כבר הרבה פחות רוצה את קדימה, ואם ירוצו לבחירות-הם יפסידו המון מנדטים, לכן הוא, שאמור לשרת את רצון העם, הולך נגדם, ומנצל את הבחירות של לפני כמה שנים, ומתאחד עם נתניהו כך שזה האחרון לא ירצה לפרק את הממשלה, ואז הוא וחברי הכנסת האחרים של קדימה, יוכלו לשרוד שנה וחצי נוספות.
ביבי עושה את זה, כי הוא מפחד שיהיה עליו לחץ בקואליציה, אז הוא צירף מישהו שבכלל לא קשור לקואליציה (ליכוד-גוש הימין, קדימה-גוש השמאל, מה משותף להם חוץ משחיתות פוליטית?) וניצל את החולשה של מופז (המוזכרת לעיל), כדי לחזק את הקואליציה בצורה כזו שהוא לא צריך לפחד מאף אחד, לא מהימין-כי יש לו מפלגת שמאל חזקה לצידו, ולא מהשמאל-כי הם לא רוצים לעזוב אותו-כי כל עוד הקואליציה חזקה, לא יהיו בחירות, ולא ירדו להם חברי כנסת.
עכשיו כשיש לביבי את מופז השמאלני מצד אחד ואת ברק מצד שני, הוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו..
וללא שום התנגדות, מה שנשאר הוא רק להתפלל, וכמו שמרדכי אמר, רק משיח!
אני פשוט לא אוהב את הדרך של מופז ו'קדימה' ולא רוצה אותם בממשלה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים