יהרסו לכם את הבית? איפה תגורו עד שיבנו לכם בית חדש? ואיזה כאב זה שהורסים לך משו שהשקעת בוא את הנשמה....
אז יש לי משו להגיד לכם, לי הרסו את הבית, אני ביליתי לילות בחוץ כי לא היה לנו מחסה מהגשם והקור, לי הרסו בתים שהשקעתי בהם את הנשמה, ומה אתם אמרתם אז אה? מה היה לכם לתת מתי שעברנו מבית לבית בישוב שלכם, כן כן, בבית אל, לבקש תרומות לבית חדש, ואפילו היינו מוכנים להסתפק בבתים מעץ! בחורף! ושתבינו, לא ביקשנו כסף לחימום, ביקשנו כסף לבית! ומה נתנו לנו? הנדיבים 10 שקל... מידי פעם היה מישו שנתן 20 שקל.... והפחות נדיבים אמרו שמגיע לנו כי זה בניה לא חוקית. ותרקו את הדלת...
מי הגיע להתנגד שהיה לנו פינוי?
איזה השמצות קיבלנו מהישוב שלכם, כתבות שלא לעצור לנו בטרמפים, שלא לעזור לנו, לבנות ועוד ועוד...
איך קבלתם גבעונים שבאו אלים אחרי פינוי, נתתם להם מיים ואבטיח? אז לא, בקושי שקל הייתם מוכנים להשקיע בנו, אבל לשמאלנים שבאים, בוודאי שנותנים, למרות שהם מתים שיהרסו לכם את הבית, אבל לא אותנו, אנחנו תמיד היינו ה"קיצוניים המשוגעים" שלא צריך לעזור להם. וכבר אמרו חז"ל, שמי שמתאחזר לרחמנים, אתם יודעים את ההמשך... בדיוק כמו שקרא למגרון, יקרה גם לכם, כמו שהם אמרו "במגרון יתחיל המדרון", ושתדעו, שמתי שיבואו לפנות אתכם, סביר להניח שאני אהיה שם, אבל שתדעו, אני לא נלחם כי זה הבית שלכם, ממש לא, אני נלחם כי זה ארץ ישראל, ועל ארץ ישראל לא מוותרים, גם אם האנשים שם לא נחמדים אלי...
אה... ואם לא הזכרתי את זה קודם, הבתים שנהרסו לי לא ולא פעמיים, הם במרחק רק של כמה קילומטרים מהבית שלך, ואם לא ניחשת עד עכשיו, מדובר על רמת מגרון...
(אני לא יודע בדיוק מי הכותבת, ולכן אם הדברים האלה לא נכונים עליה ספציפית, אז אל תקחי את זה ללב, אבל אם הם כן נוגעים אליך, אני מקווה שהם יכנסו עמוק ללב, ואלי ישפיעו אפילו על המעשים...)
אה.. ועוד משו, סורי אם זה יצא חריף משו, זה משו שיש לי על הלב הרבה זמן....