כתבתי את הדברים בשעת תיסכול ובילבול,לאחר תקופה ארוכה של המצב הזה (הבילבול,היסתכול מהבילבול,והחוסר בהירות במחשבות).
אני אומנם רק שמיניסטית,אבל עברתי לא מעט דברים קשים בחיי,
ולכן אני נורא מבולבלת לגבי שנה הבאה,תקראו ותבינו,ואשמח מאד לשמו את עצותיכם!!!
ה'!!!
בבקשה!!
תעזור לי לצאת מכל הבילבולים!!!!
אינלי כוח יותר להמשיך לבד!!!!
אבל עוד לא מתאים להיות עם מישהו ביחד....
בבקשה!!!
תעזור לי להצליח לראות את האור בקצה המנהרה!!
תעזור לי למצוא את הטוב,בכל הניסיונות,בכל הבילבולים...
אבא,רק אתה יודע!!!רק רק אתה מבין!!!
אתה יודע כמה קשה,אתה מבין מה קשה לי!!!
בבקשה תעזור לי להגיע ליותר בהירות בחיים!!
אני כל כך רוצה לדבוק בך,יודעת שאתה כולך אמת!!!
כולך מלא באהבת אינסוף לבניך ובנותיך!!!
בבקשה מימך,תעזור לי לראות את זה גם בתוך כל הבילבולים,וחוסר הידיעה,של מה אני רוצה מעצמי,מה אני חושבת על עצמי,על מה שעובר עלי ככה בלי שאני מספיקה לחשוב אפילו טיפ טיפה....
א ב א
תרחם עלי!!!
תאיר את עיני!!!
תוציא אותי מהחושך אל האור!!אל הבהירות!!אל ההבנה!!!
תעזור לי לצאת מהתיסכול והבילבול,
תרים אותי למעלה
תפקח את עיני
תעזור לי שלא אשקע לתוך הדיכאון והייאוש,
לא אני לא רוצה להגיע כל כך עמוק למטה,
אני רוצה לעלות,
ללכת בדרכך-דרך המלך!!
הווווי
אבא
רחם עלי
תאיר את עיניי
תפקח לי אותם
תעזור לי לראות ולהפנים
שהכל זה מימך
הכל מכוון על ידך
בדיוק בדיוק בשביל שיהיה לי הכי טוב
אבא
אני אוהבת אותך באמת באמת
מאמינה שאתה קיים
שום דבר חלילה לא בא מתוך חוסר אמונה בך
רק שלפעמים 'נעצמות לי העיניים'
והכל נהיה כל כך לא ברור וכל כך מבלבל
ואני כבר לא יודעת מה דעתי,מה לדעתי אני צריכה לעשות כדי להתקדם,כדי להגיע למקום טוב יותר,כדי להיות שלימה עם עצמי,כדי לדעת מי אני,ומה אני חושבת על דברים שקורים לסביבה,ולי...
ה',רק אתה יכול להרים אנשים מלמטה,
אני יודעת ומרגישה שאני לא ממש למטה,
רק צריכה איזה 'גלגל הצלה',
מישהו שיעזור לי לפקוח את עייני,
מישהו להתלבט איתו,
מישהו לחוות איתו,
מישהו להתקדם איתו,
מישהו לחיות איתו,
מישהו,
מישהו שלא אהיה כאן לבד,
מישהו,כדי שיהיה לי עם מי להתקדם,
מישהו,שאני יוכל בעצמי לתרום לו,ולהבין ש-
כן,גם בי נטעת דברים טובים,וגם לי יש מה לתרום,
מישהו,שגם צריך אותך,את עזרתך,עזרה שנתת לי את היכולת לעזור בה,וכשהוא יצטרך,הכח הזה,הכח לעזור לו פשוט יתגלה לי,ואני יוכל ככה גם לתרום,וגם לקבל,ולגלות את הכוחות שנתת לי,וטמנת אותם עמוק,אי שם בפנים,כדי שיצופו להם,ואני יוכל להשתמש בהם בהתקדמות שלי אליך,רק כשהם לא ישמשו אותי לבדי,ויועילו לעוד מידהו בעוה''ז...
אבא,
אני יודעת ש'לכל זמן ועת',אבל רק אתה מבין ויודע,שאני לא מצליחה להבין אם עכשיו הגיע ה'עת',או שאני עוד צריכה להמשיך ולשאוף להתקדם אליך לבד,בכוחות לא לי..
או שאולי יחד עם הרצון להמשיך ולהתקדם אליך,גם נטעת בי את הכוחות לממש את הרצון הטוב והטהור הזה,ופשוט הכוחות האלו טמונים בי כל כך עמוק,במקום כל כך נסתר,
שאני פשוט לא מצליחה למצוא אותם ולהשתמש בהם,
ואולי,אולי בגלל זה אני כבר לא בשלב שאני צריכה לשאוף להתקדם באופן עצמאי,אלא עם מישהו שישמש לי כמראה,ויצליח להאיר לי את הכוחות שטמנת לי שם שם עמוק עמוק בנפש,שלבד,בלי מראה,ובלי להוציא את הכוחות האלו בפועל כמראה בעצמי לאותו מישהו,הם פשוט נשארים חבויים,ואני לא מוצאת אותם ולא יכולה להשתמש בהם,עד שהוא יבוא ויאיר לי אותם,
מישהו ששנינו נאיר כל אחד לשני את הכוחות שטמנת בו,ונוציא אחד כלפי השני כל כך הרבה טוב ונתינה,ואולי,אולי זה מה שאתה רוצה ממני,אולי אתה רוצה שע''י הנתינה וההתקדמות המשותפת, אגלה את הכוחות שטמנת לי שם עמוק עמוק,אולי ע''י ההסתכלות אחד בנפשו של השני,נוכל כל אחד לעזור לשני למצוא את הכוחות-שלבד,הם פשוט חבויים,מוסתרים בתוך תוכי כל כך טוב,שלבד אני פשוט לא מצליחה למצוא אותם ולהשתמש בהם,וככה אני פשוט תקועה,במין איזה מקום של אמצע שכזה,משהו כמו להישאר בין שמים וארץ בלי יכולת לשנות את המצב,בלי יכולת להתקדם לבד....ואולי באמת מה שאתה רוצה ממני זה שאני יבין שלבד-אי אפשר להמשיך עוד...
אבל אתה יודע שאני עדיין מבולבלת,
כי מצד אחד אני חושבת את כל מה שעתבתי לך עד עכשיו
ומצד שני-אני יודעת שבשביל להגיע למקום שאני יהיה באמת ראויה לביחד,ולא להישאר לבד,אני עוד צריכה לעבוד על עצמי ולהתקדם,וזה בדיוק מה שמבלבל אותי,כי שני הצדדים האלו במחשבות שלי,קצת סותרים אחד את השני...
וחוצמיזה,כדי להגיע ממקום יותר מוכן לקבל,מקום שיהיה אפשר באמת להתקדם ביחד,אני חושבת שאני צריכה לעבור את מה שעזרת לי לתכנן שאעבור בשנה הבאה,אני לא יודעת אם זה לא שלב הכרחי בשבילי,להתקדמות אליך,לבד או ביחד,אני לא יודעת אם אני חייבת לעבור את השנה הזאת,(במתכונת שאני מתכננת לעבור אותה),בשביל שאוכל להיות יותר יציבה ופחות מבולבלת בדרכי,ובשביל אוכל באמת-להתקדם ביחד עם מישהו בצורה יותר יעילה,אני לא מצליחה להבין אם במצב שתיארתי בהתחלה,אני באמת יצליח להוציא מעצמי דברים שיועילו ויעזרו לי בעתיד בבית שעזרתך יתברך אני אבנה,או שבגלל כל מה שכבר תיארתי בהתחלה-אני לא יצליח להפיק משהו בכלל מהשנה הזאת,ואם אצליח להמשיך בכל השנה הזאת להישאר ב'מצב הביניים' שאני מרגישה שאני נמצאת בו,אני כ''כ מבולבלת,ולא יודעת מה יהיה לי הכי טוב בשביל להמשיך ולהתקדם בדרכך,אני חוששת שבגלל שקשה לי להמשיך להתקדם לבד-אני חוששת שהשנה הזאת רק תיגרע מהמקום שאני נמצאת בו,כי אני פשוט לא רואה איך אני יצליח עוד שנה שלמה,להמשיך לחרוק שיניים לבדי,בדרכי אליך...
א ב א
כמה שאתה טוב!!!
כמה שאתה רחמן!!!
איזה טוב אתה משפיע על העולם!!!
איזה זכות שיש לי אל מי לפנות כשקשה!!!
אבא,
תודה!!!!
ביתך...
תודה רבה למי שקרא הכל עד הסוף!!