למה אנחנו הבנות צריכות ללכת בפחד ברחוב שאיזה בן\סוטה יתנפל עלינו...
למה אף אחת ממנו לא מרגישה חופשיה בגלל היצר הכל כך רע שלכם אני לא מבינה...
למה בגלל שטויות שלכם לנו יש פצע לכל החיים...
מצטערת עם הנושא כואב אבל חייבים להבין אותנו..
כל כבודה בת מלך פנימה, במקומות שיש אנשים עם מידות טובות הרבה יותר בטוח.
אז כן, יש מקומות שלא צריך להסתובב שם לבד.
בהלכה זה מעוגן היטב כל הדינים הללו,שלאשה אסור להיות לבד ואפילו בבית הכסא כתוב שנשים צריכות לדבר כדי שלא יהיה 'יחוד'
למה את קצת חיה בסרט?
סליחה על הבוטות, אבל אם את לא מרגישה חופשיה ללכת ברחוב - הבעיה שלך...
תפסיקו לראות את כל הבנים בצורה כזאת.
בס"ד
א. הקב"ה ברא את הייצר של הבנים חזק הרבה יותר משל הבנות - השאלה היא למה הבנים מנתווים את הדבר הזה. כי מצד אחד זה יכול להיות מאוד טוב וזה הרי מתנה מהקב"ה אבל מצד שני זה יכול להיות מאוד רע. אך ב"ה כיום אצל רוב הבנים זה לטוב וןהם לא יתנפלו סתם על בנות.
ב. אני לא חושב שצריך לקרוא לזה "שטות" אל בעיה שיש לחלק מהבנים שהם אינם יכולים לנתב את הכוחות העצומים שהקב"ה ברא בהם למטרה טובה, והם לא מנצלים את זה כמו שצריך (כמעט כמו בכל דבר בחיים שאפשר להשתמש בו לדבר רע וגם לדבר טוב).
ג. באותה מידה שבן עושה את זה, גם בת יכולה לעשות את זה. וזה לא קרה פעם אחת ולצערנו גם לא פעמיים שבנות עשו את זה לבנות ובנים לבנים.
ד. ובאמת יש פה הכללה גדולה של כל הבנים - כי זה לא כל הבנים שעושים את זה, אלא חבורה של אנשים שיש להם בעיה.
אחוז לא קטן של האנסים הם בכלל ערבים, סודנים וכו' - לא בכל מקום ובכל שלב, אבל בכל זאת...
למה אנחנו הבנים לא יכולים ללכת ברחוב בלי לראות בנות לא לבושות ברמה שאנחנו לא נלך בפנימיה בישיבה
למה אנחנו לא יכולים ללכת בלי לעבור ליד בנות שכל לבושם אומר "תראו אותי" נמאס כבר מיצר ההתיפיפות הזה
למה אתן לא מתחשבות בכך שישלנו יצרים שאנו מנסים להתגבר עליהם וזה קשה גם בלי הבנות הלא כל כך לבושות מסביב
מצטער לתקוף אבל אתן יצרתן חברה (ובעיקר אופנה) המחפיצות (מלשון חפץ) את הבנות ולכן אם בן נופל במלכודת שלכן אתן צריכות קודם כל להאשים את עצמכן
תתחילו להתרגל לזה אתם לא היחדים שחיים!!!
למה ???ככה!!!
מחילה ממך אבל זה לא נכון בכלל...מה את רוצה לומר לי שלא שמעת אפעם בחדשות שבנים נאנסים ע"י בנותת...????
זה לא נכון לגבי הכלל!!נכון,אצל בנות המקרה יותר נפוץ....אבל את צריכה להבין דבר אחד!אם תכבדי את עצמך אנשים יכבדו אותך..(אנס ופושע זה כבר משהו אחר)
וחוצמיזה מי אמר שאני לא מכבדת את עצמי?!?
לא אמרתי את זה..התכוונתי שכל עוד את מכבדת את עצמך ואת הגוף שלך אינלך כ"כ ממה לדאוג
בדמייך חייאת חושבת שבנים נהנים מהמציאות הזאת?
ממש לא,זה התמודדות מאוד קשה.
הבנים צריכים להתמודד עם היצר והבנות צריכות להתמודד עם זה שיש להם יצר.
את לא יכולה לבוא ולהאשים(וגם את מי תאשימי?).
זה לא יעזור המציאות תישאר,הרי זוהי מציאות טבעית והאדם לא יכול לקבוע שינוי.
השאלה איך אנחנו מתמודדים איתה,כי יש מציאות שאנחנו משפיעים ויכולים ליצור שינוי.
או שאת יכולה לבחור בדרך של להאשים ולומר אני ילך איך שבא לי,איפה שבא לי ומתי!
התוצאה של זה לא תהייה נחמדה בכללל.
או לבחור בדרך של הבנה של המציאות(הטבעית,הרי ככה הגבר הנולד) ולומר,אני שאין לי את ההתמודדות הזאת יכולה לבוא ולעזור כמה שיותר-צניעות(יש סיבות נוספות לצניעות),ללמוד הגנה עצמית,זהירות וכד'..
אפשר לומר לא פייר.לדעתי זה קטנוני.
בהצלחה לכל אחד בהתמודדות שלו!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים