אני אבודהשיר18

זהו! נמאס לי.. אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא יכולה יותר.. אני לא מוצאת שירות.. כל יום שאני מגיעה הבייתה ושאני בבית.. כל מה שאני עושה זה בשביל למצוא לי שירות.. עם כל המאמצים שאני משקיעה וכל הרצון שכבר יהיה לי משהו.. שום דבר לא מצליח.. אני מתחילה לאבד תקווה, באמת. זה כ"כ מתסכל אותי.. כל פעם שאנשים שאני מכירה שואלים אותי מה אני עושה שנה הבאה.. אני עוד שניה מתחילה לבכות להם.. כי אני באמת לא יודעת מה אני הולכת לעשות.. כל השכבה שלי כבר סגרה שירות.. חוץ ממני ומעוד כמה בנות.. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. אפילו לא סגרתי על כיוון מסויים שאני רוצה לעשות בו את השירות שלי.. כל החברות שלי כל הזמן אומרות לי כזה "איך לא סגרת בין הראשונות?" "יזכה מי שייקח אותך" ו"תתעוררי עוד מעט כבר מתחילים את השירות ואת עוד לא סגרת על מקום.."
אני מצטערת שאני ככה פורקת פה את כל התסכול והייאוש שלי.. לא היה לי למי לפנות  בנושא הזה.. הוא יושב לי על הצוואר.. מן עול כזה שאני פשוט רוצה שיירד ממני.. זה רק מוסיף לי לחץ לחיים שלי!

שיהיה לכם המשך יום מוצלח.. ושוב, סליחה..

נשמה!מלא בהצלחה!אולי תגידי איזה תחומים מענייניםשירה =)

אותך ואנחנו נמליץ ?

אל תדאגי.יהיה טוב!

השבת אבידה =][-]

קחי מעכשיו עוד שלושה חודשים, זה מתי שאני סגרתי שירות.

את המשפטים האלה מהחברות גם אני שמעתי.

רק חבל שהמקומות שירות לא...

זה לא היה נעים לקבל לא.

אני החלטתי שזה לא ישבור אותי.

לא ידעתי גם איזה תחום בדיוק אני רוצה, אז גם לא רציתי להתחיל לבדוק, נגיד, אלף אולפנות...

זה היה כאילו חיכיתי שמישהו יבוא ויגיד לי- איפה היית כל הזמן הזה? חיכנו רק לך! יש לנו תפקיד במיוחד בשבילך!

טוב, זה לא קרה.

כן, הגיע השבוע הזה שכל החברות שלי בסמנריון, ורק אני פה לבד...

אבל הנה משהו שחשוב שתדעי:

הרבה מקומות שנתפסו לפני חצי שנה, פתאום מתפנים- כי הבנות שסגרו ראשונות אומרות פתאום, אולי לא.

אז כל יום הייתי נכנסת לאתרים השונים ובודקת איזה תקנים יש.

ויום אחד מצאתי. 

והיה לי את השירות הכי שווה. 

חבל על הלחץ. שחררי...

זה עניין של אמונה ובטחון.

'אני בטוחה שאני לא אשב בבית כל היום שנה הבאה ולא אעשה כלום. אני עושה את ההשתדלות שלי למצוא את מקומי, ואני בטוחה שייפתח לי פתח כפתחו של אולם'.

יש כל כך הרבה מקומות מגוונים שאפשר לעשות בהם שירות. תחומים רבים.

אם תרצי לפרט קצת יותר, נשמח לנסות לכוון אותך קצת.

'אין שום ייאוש בעולם כלל'- יש כזה דבר ייאוש. אז למה ר' נחמן אומר שאין?

הכוונה היא שאין הצדקה למצבים של ייאוש. ישועת ה' כהרף עין.... 

..שיר18

קודם כל ממש תודה על העידודים.. באמת!
אני הגעתי למסקנה שיש לי בעיה.. קשה לי ממש לקבל החלטות לגבי דברים..
אני בעיקרון קיבלתי תשובה חיובית ממקום מסויים.. התקלבתי למרכז להעמקת יהדות אבל כמו בכל דבר יש בו חסרונות[במקום הזה ספציפי..]ותוך כדי המחשבה לשי על המקום.. אני חושבת עם עצמי שאולי בכלל אני רוצה וצריכה בשביל עצמי.. משהו שאני יעבוד עם ילדים של חנ"מ.. ואז להיות חלק מגרעין או משהו כזה.. מרוב כל האופציות הבלתי נגמרות של האפשרויות שאפשר לעשות עם השירות.. אני חוששת שקצת נבלעתי בינהם.. וכל דבר אני שוקלת פי 100 "כי אולי יש אופציה יותר טובה..,"
אז בעיקרון הכיוון שלי.. הוא או מרכז להעמקת יהדות.. או חנ"מ קל[אוטיסטים/ ילדים עם בעיות שפה..] ולאחרונה גם חשבתי אולי ללכת על הכיוון של ילדים ממשפחות מצוקה.. ורציתי להיות קשורה לקהילה, למקום שאני נמצאת בו.. שיהיו שבתות כיפיות כאלה.. אני מבינה שזה גרעין..
ממש תודה רבה לכולכן!
ערב טוב!

אין לי הרבה זמן להגיב, אבל-[-]

כנ"ל לגבי ההחלטות..

את ההחלטות החשובות בחיים שלי קיבלתי מאוד מאוחד [ע"ע סגירת שירות אחרי הסמנריון, לימודים אחרי תחילת הסמסטר וכו'...]

לא משנה איפה תבחרי להיות, את צריכה לקבל את ההחלטה שזה המקום הכי טוב שאת יכולה להיות שם. שזו האופצייה הכי טובה בעבורך. שזה השירות הכי מדהים בעולם.

בתחילת השירות שלי חשבתי שאני מתבזבזת, לא עושה כלום, השירות שלי לא באמת מועיל לאפ אחד-

ואז יום אחד, דיברתי עם בת שירות אחרת,

וואו.

הכל השתנה.

פתאום ראיתי קמה שהשירות שלי הוא הכי חשוב בעולם. הכי טוב בעולם שאני אהיה שם.

נכון, יכולתי ללכת לדברים אחרים.

אבל לא הלכתי.

ואני שלימה עם הבחירה שלי...

שלום שירבת עמי שלי

הסיטואציה שאת נמצאת בה היא אכן לא פשוטה לעיתים...

אבל עצם השיתוף שלך והנכונות שלך להתקדם זה כבר צעד מצוין.

לפי מה שכתבת אני יכולה להפנות אותך למס' מקומות:

• גרעין ג' באר שבע, גן חינוך מיוחד קל- ובי"ס חינוך מיוחד- איילת 052-6070252
  • גרעין נתניה- מרכז אומץ להעמקת יהדות, מוריה 052-6070632
  • בת ים- תהילה 052-6071586
  • גרעין דימונה- מכון סאמיט- לילדים במצוקה, מדרשה להעמקת יהדות, אלישבע 052-8990442
  • חולון- גנים ובתי"ס חינוך מיוחד טל 052-7203871

שיר,

אם את צריכה עזרה, הכוונה או כל דבר - אנחנו פה נשמח לעזור לך

את יכולה לשלוח לי את המספר שלך באישי ונדבר בטלפון

נחמה.

אני כיף! גמני עוד לא מתו"ש

ועוד המון המון אחרות...

אל תתני לזה להלחיץ אותך ברמות לא בריאות. את תמצאי את המקום שלך בעז"ה.

סגרת?גפן36אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך