אני שונא שהתקופה הזאת מגיעה. זה תמיד קורה אחרי החורף (שאף פעם לא קר). ואז מגיעה הפריחה המדהימה של האביב. כאשר הכל יפה בהיר וצבעוני ביום.
אני שונא שהתקופה הזאת מגיעה. זה תמיד קורה אחרי החורף (שאף פעם לא קר). ואז מגיעה הפריחה המדהימה של האביב. כאשר הכל יפה בהיר וצבעוני ביום.
לא חבל על החיים שלהם??
שים סנודיי!!
סתם סתם.
אני בוכה מצחוק.
רציני יש לי דמעות בעיניים..
שפכת!!

מלחמה
מעטים מול רבים
,
העיקר שניצחת
הרגת אותי

וסליחה שהרגתי אותך D)

לך דחוף לפסיכיאטר!!!!!

בס"ד

עצוב שכולנו מכירים את התחושה-
את מכבה את האור, את מדדה לעבר המיטה, נשכבת, מתכסה בשמיכה, עוצמת עיניים, נושמת עמוק-
ואז- "בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז"
את פוקחת עיניים ובאפלה את מחפשת את היתוש הארור, אבל נאדה, ואת חוזרת לישון וקמה בבוקר כולך עקוצה.
מצאתי שיטה יעילה- יש את המנורה הזאת שהורגת את היתושים- היא מושכת אותם אליה, ואז, הם נוגעים בה, מתחשמלים, מתים, וחסל סדר יתוש. הבאסה שכל החרקים נופלים ברשת של המנורה, כולל פרפרים חסרי ישע..
יתושים זה עוד מילא- אבל תרנגולת- מה עושים איתה?! 
6 אפס, אפס, הקוקוריקו הזאת קמה ומתחילה לצווח את קוקוריקו המזוייף שלה, שנשמעת כמו נער מתבגר שהקול שלו נשבר באמצע (במחילה מכבודכם)- אחרי 17 קולות שכאלה אני מתעצבנת פותחת את החלון ומסתכלת למטה (קומה שנייה) והתרנגולת החוצפנית הזאת מסתכלת עליה בפרצוף תמים של "לא עשיתי כלום".
אני נושפת וחוזרת למיטה, עוצמת עיניים וממלמלת "אני ישנה, אני ישנה, לא קמתי בכלל"- ואז "קוקוריקו!!!" ועוד אחד, ועוד אחד-היא עושה את זה בכוונה?! ביצים היא לא מטילה, אבל להעיר אותי בבוקר ולהתעלל בי כן!!!
אחים שלי לא מתעוררים (זאת התרנגולת שלהם), אבא שלי גם לא, רק אני ואמא שלי.
תאמינו לי, כבר קיללתי אותה בכל הקללות שאפשר-"תתפגרי כבר!" "תהפכי לגריל!" "שחתול יטרוף אותך!" "שכלב יטרוף אותך!" "תחנקי עם הקוקוריקו שלך!" "תמותי כבר, קוקו אחד!" "תעלמי כמו התרנגול חבר שלך!" -אבל זאתי, חתולה, 9 נשמות יש לה, לא מתה...
מה עושים?! 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים