אני ממש ממש רוצה להתנדב במ"דא...מה דעדכם על זה??...
כלומר בקשר לזה שאני בת....
יואוווווו התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בס"ד
גם אני מאוד רציתי (ורוצה) להתנדב במד"א, וגם אני בת.
ובסופו של דבר אני החלטתי לוותר על החלום ולגנוז אותו, אולי ליום המתאים. אבל את צריכה להכיר את עצמך באמת כדי לדעת אם זה מתאים לך ואם את מסוגלת לעמוד בזה.
-ההורים שלי לא אהבו את הרעיון, אני בת יחידה, כל דבר שקורה לי הם יישר בהיסטירה.
"ואם את לא תעמדי בזה רגשית? הרי את ילדה נורא עדינה ונורא פגיעה ונורא רגישה"
אני מזכירה לך שזה לא קטשופ מהסרטים
זה דם אמיתי, זה מראות קשים, ועצובים- את נפשית מוכנה לעמוד בזה?!
-דיברתי עם מתנדבים עצמם, כל אחד אמר לי אחרת, אני אגיד לך את זה די בקצרה-
אחד אמר שאם אני מאמינה בעצמי מספיק, שאני מספיק חזקה אמונית- לכי על זה.
השני אמר לי, (הוא מתנדב במד"א שנים מדריך קורסים וכ"ו- מכיר אותי קצת יותר מהשני כי הייתי אצלו בקרוס מד"א), שהוא מכיר אותי מספיק טוב כדי לדעת ששמירת נגיעה וייחוד חשובים לי ומציע לי שלא ללכת להתנדב, למרות, שבמקום שהייתי אמורה להתנדב, רוב רובם של המתנדבים הם דתיים- ככה שלכולם ברור, גם חילונים מה זה שמירת נגיעה ושיש חברה שמקפידים על זה וצריך לכבד.
אחרי שבירת ראש, ושיניים, אני ויתרתי, ובדיעבד, אני די מתחרטת.עזבתי באמצע הקרוס, מה שעוד יותר היה מבאס.
לדעתי את צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב אם כל זה מתאים לך, אם את מספיק חזקה לעמוד בכל זה.
שיהיה ב"הצלחה ענקית!!! (אגב, יש פורום מד"א שאת יכולה לקבל שם קצת יותר עזרה ופרטים)
להתנדב במדא יכול להיות ממש נחמד, אתה באמת תורם, אתה באמת נבנה ומתבגר, אתה חווה דברים ממש מעניינים.
אבל מצד שני:
עומס לימודי רציני, התנדבות במדא דורשת הרבה.
החשפות לדברים שלא בהכרח אמורים להחשף אליהם כ"כ מהר (נוגע יותר לבנים).
ובעיות צניעות... נושא נדוש, אבל עקרוני מאוד. אני מניח שאני לא אמור לפרט, אבל יש שם גם בעיה של כל העסק של התנדבות מעורבת, שזה לא מתאים בכלל. וגם יש בעיה של הטרדות מיניות, שיחסית רווחת במד"א.
מד"א לא ממש מקדמת אינטרסים של מרבית מתנדביה הדתיים, וגם לא מאוד מזוהה עם כיווני הציונות הדתית (ע"ע הורדת הסמלים מהאמבולנסים ביו"ש), ולכן אנ יחושב שאם כבר רוצים כדאי הצלה.
כנראה שהאומה ישראלית תשרוד בנתיים בלעדי אם אני לא אתנדב :O
אבל את צריכה לדעת אם את מוכנה לזה מבחינה רגשית ורוחנית
מבחינה רוחנית - לכי תידעי אם איזה חברה תהיי אם נניח תהיי עם חברה חיולנים והם ינבלו את הפה ויגרמו לך
להרגיש לא בנוח או שירצו לתת לך חיבוק או צ'אפחה ידותית האם תהיי חזקה מספיק בזיל לשים להם גבולות?
מבחינה רגשית - כי שכבר אמרו האם את מוכנה לראות מראות קשים מאוד בתאונות/פיגועים וכל מיני מרעין בישין אחרים חבר שלי מתנדב במד"א והוא אמר שבפעם השניה שהוא עשה החייאה לאדם האדם מת האם את מסוגלת לכך שאדם יטמות לך ביידים???
תחשבי על זה ואם התשובה שלך ל2 הדברים האלה היא כן אז לכי על זה והמון בהצלחה 
נראלי שאת זה היא יודעת, היא רוצה שיגידו באיזה אחד לבחור.... 
לכי על זה אם את חזקה וגם אם המקום טוב...!
תבררי גם לגבי המשמרות...
יש מקומות שיוצא שתתנדבי באותו זמן רק אם בן ואז יוצר מצב של יחוד...
ובהצלחה רבה!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים