יש לי בעיה.. אני אשמח אם תעזרו לי.. דחוף..=[אנונימי (פותח)

אני מרגישה שיש לי המון בעיות לאחרונה, אני מרגישה שאני חיה מיום ליום, שאין לי מסגרת כאילו, לא חשובה מדי, או בכלל, מן הרגשת ריקנות כזאת.

וגם הרבה זמן יש לי בעיות עם ההורים שלי, אפילו כשאנחנו לא רבים. כאילו הם לא אוהבים אותי, ואני התחלתי להתחצף אליהם לאחרונה ואני לא חשובה להם.. אין לי חברות אמיתיות. אני מרגישה שאני צריכה לרצות את כלהעולם ואני לא מוכנה אז אני עושה דווקא. אני כל הזמן הולכת לישון, אני בדיכאון כל הזמן, ואני עייפה למרות שישנתי ארבע שעות בצהריים. אני כל הזמן על סף דמעות, וכשאני רק מתחילה לדבר על כל זה אני כמעט בוכה. אין לי כבר חשק לעשות כלום אפילו דברים בסיסיים שהייתי עושה.. כמו להכין עצמי אוכל טעים.. אין לי חשק ואני לא אוכלת.. הדברים הקטנים האלה..

מה עושים??

שומעים אודי דוידי וזה עוזר!!!!רננוש!
עזרה לאנטיוירוסדני-יהונתן
שלום
אם תשימי לב, לא כתבת כקביעת עובדה- "יש לי הרבה בעיות" או "אני חיה מיום ליום" אלא הדגשת את העובדה ש"את מרגישה", וכאן לדעתי טמון חלק מפתרון העניין, והוא בכך שתביני שעולם הרגש שלך תלוי בך. נכון שרגש זה משהו שאנחנו לא מזמינים אותו, אז איך אפשר לשלוט בו?! אפשר ואפשר- לפי המחשבות הטובות שלנו. אלא שלחשוב זה קצת קשה, זה דורש מאמץ, לא כמו הרגשות שבאות אוטומאטית. לכן, דבר ראשון- תנסי להקדיש לעצמך חמש דקות ביום של חשיבה חיובית, תסתכלי בנקודות הטובות שלך, מה יש לך וכו'.
ועוד, אין עניין שאדם ירגיש "חשוב מדי" לא בעיני עצמו ולא בעיני אחרים. את צריכה להיות חשובה בעיני עצמך כפי הערך שלך האמיתי, והוא מן הסתם ערך גדול כי את יהודיה. זכית. ולגבי החברה, לא צריך לחפש מהם את הרגשת החשיבות, רק לדאוג שלא תעשי מעשים כאלו שיגרמו להם לזלזל בך ולהתרחק ממך.

לגבי ההורים, תאמיני לי שאת כן חשובה להם, אלא שהם נמצאים כמו כולנו בטרדות ובלחצים של היום יום, ונוסף לזה עבודת המידות האישית של כל אחד ואחד כך שנוצרת בעינייך תמונה כאילו את לא חשובה להם. אבל עצם זה שהם, מן הסתם, נותנים לך בגדים ואוכל - זה לא בא מהאוויר, זה כי יש להם משהו, אולי חבוי, שמלא אהבה אלייך, את תביני את זה כשתהיי אימא.

לגבי החברות האמיתיות, צריך להבין שזה תהליך, עד שיש לאדם חברים אמיתיים, ולא סתם חז"ל אומרים "קנה לך חבר", כי זה תהליך הכרוך בעמל, בהקרבה, בנתינה, אל תדאגי - זה יבוא. אדם שמקרין חום- אנשים מתקרבים אליו כדי להתחמם גם כן.

אולי את מרגישה שאת צריכה לרצות את כל העולם כי את לא יודעת מה את רוצה מעצמך ולכן את נגררת אחרי מטרות ובקשות של אנשים מבחוץ, ברגע שתהיי נעולה על תחביבים, מטרה, עבודה נפש או גוף מסויימת ותמצאי שם את מנוחתך, לא תרגישי שאת צריכה לתת דין וחשבון לכל העולם. כשתרגישי שאת מקבלת מעצמך את מה שאת צריכה כבר ירד לך הדחף להגיד לא לכל העולם.

את לא חייבת, אבל תשתדלי כמה שאפשר לא למעט באכילה. הגוף שלך הוא הבסיס, המשכן לנפש שלך, אם תמעטי באכילה זה יפגע לך במצב רוח. בדבר הזה תנסי לא לזלזל, זה מאוד חשוב לאכול לא רק בהסבר הסגולי של ההשפעה בין הגוף לנפש אלא גם בהסבר הנורמלי הטבעי שמדבר על קשר בין גוף ונפש.

בהצלחה גדולה
די כבר עם אודי דוידי..[:HoDi
למה נראלכם שזה עוזר?
וכמו שאמרו פה פעם א-ו-ל-י[גם לא בטוח] זה עוזר לכמה זמן אבל אח"כ הכל חוזר..

תתחילו לתת עיצות קצת יותר "מקוריות"
"תחשוב טוב יההי טוב תאמין בעצמך"-רננה..בשבילך...צביה:]
אודי דוידי..
ואוו מישי רשמה לי בפנקס למדתי ממך להעריץ את אודי!!רננוש!
בס"ד
חחח.. היא שפכה אותי.....
[:HoDi - תתפלאי כמה שזה עוזר..לאל
פשוט לקנות ת'דיסקים שלו, ורק להקשיב למילים המדהימות...
נכון!  הקטע הוא לא המוזיקה, אלא המילים שמחזקות!יסכלוש2
בס"ד
ואז חושבים עליהן גם אחרי שנגמר השיר וזה עוזר ממש!!
חחעעע..רננה מי הגנובה??צביה:]
ל"ה!!!!רננוש!אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך