חבר'ה שעשו פסיכומטרי בשמינית.
כן או לא?
משתלם או לא?
תודה
חבר'ה שעשו פסיכומטרי בשמינית.
כן או לא?
משתלם או לא?
תודה
מותר לי להגיב?
לדעתי זה ממש לא רלוונטי,
גם ככה עוד לא נגמרו הבגרויות
וישנם.
כדאי להתרכז בדברים של השמינית.,
ולסיים את גיל ההתבגרות בנחת
ולא להתחיל את כל הפסיכומטרי.
בהצלחה נשמה!(:
פצפונית
(וסתם על עצמי- קבלתי ב"ה ציון טוב, אבל בסוף גיליתי שיכלתי לעשות פסיכו' מכללות שזה פי מליון יותר קל.)
/Forum/Forum.aspx/t349877#4277056
מחילה על העצלנות 
מוסיפה על מה שכתבתי שם- עוד נק' שכדאי לשים עליהם את הלב: המחיר עכשיו יהיה לך בהרבה יותר זול. וגם להרגיע שלא מתים מזה, וכן אפשר למצוא זמן לחיים חברתיים וכו'.
וגם- שאני רואה את חברות שלי עכשיו שצריכות לשלב את זה תוך כדי השיורת או 'לבזבז' על זה שנה- וזה נראה לי ממש מבאס.
אם יש לך עוד שאלות שאני יכולה לעזור בהן> ממש בשמחה!
שבוע טוב ומבורך
סליחה על המוני ההיזרכויות
אבל- לי זה קצת הרס את הימים הנוראיים.. אז אני לא אומרת שזה חייב לקרות, אבל זה משהו שכדאי לשים לב איך לא מפספסים. 
תודה.
אצלינו באולפנה גומרים בפסח את הפסיכו'. שכחתי לציין.
ידידמה בוער?
בס"ד
אני סגרתי לימודים גבוהים במקם טוב, בלי שהזדקקתי לפסיכומטרי.
כנ"ל אחותי.
גם יותר זול, גם עושים את הקורס עם חברות שזה כיף, וגם אולי את פוטרת את עצמך מזה בהמשך. ואם לא, אז לא, אז עושים שוב, אבל לפחות ניסית. ולי זה לא הרס כלום, הצלחתי להינות בחופש למרות הכל... וקיבלתי ציון שאני מאוד מרוצה ממנו.
לגבי זה שזה ממש על הלימודים אני לא יודעת, צריך לחשוב על זה... בהצלחה בכולופן! (:
כן, זה עומס וכו', אבל יש כאלה שזה מצויין...
אין לי זמן לפרט עכשיו... אולי בהזדמנות.
אבל ניתחנו את זה בין החברות (שעשו ושלא עשו) ויש מסקנות....
עשיתי.
עכשיו אני גומרת שמינית ויש לי בעז"ה תעודה ופסיכו' ביד.
זה הרגשה טובה הרבה יותר מבנות ששוקלות מתי בשירות הם יכולו לעשות..
אני אישית (לא ללמוד ממני) לא למדתי.
רק הייתי בשיעורים וגם זה בקושי.
בנס קיבלתי ציון מעולה.
חברות שלי למדו, פ'סדר, אז חצי חופש הלך.
אבל הו שמחות שהן כבר עשו את זה.
לדעתי לעשות בין השביעית והשמינית!!
אני עשיתי בשמינית, חרשתי רצח, וכיף לי שסיימתי עם זה.
גם אם אני לא אצטרך את זה בעתיד, זה שיפר לי קצת את האנגלית, לימד אותי לחשוב מכיוון אחר ונהניתי בקורס שלי. והכי שווה- הכרתי בנות חדשות מהממות.
משתלם כי:
1. את מסיימת עם זה ולא נתקעת עם זה אחר כך בשרות או משהו שלא תמיד יש זמן לזה.
2. יש לך חומר לימודי שנמצא לך בשכל עדיין, את לא צריכה להתחיל מאפס ולהיזכר בדברים מהתיכון.
3. אם תצטרכי לשפר- זה לא יעכב אותך מלהתחיל לימודים כי ותכלי לעשות שוב פעם בשנת שרות.
לא משתלם כי:
1. את קורעת את עצמך, ואם את עושה את זה לבד, זה די מבאס שכולן חוגגת ורק את חורשת.
2. ככל שאת גדלה, צורת החשיבה שלך משתנה ומקבלת מימדים חדשים. ובפסיכו' יש צורת חשיבה שיש הבה שאמרו לי שההתבגרות עזרה להם לקלוט אותה.
3. אולי לא תצטרכי את זה בכלל ואז סתם זרקת מלא כסף לפח.
4. לפעמים קשה לשלב את זה עם הלימודים והבגרויות.
בהצלחה!
א-זה הרס לי את כל החופש
ב-אולי זה רק אני אבל קיבתי 100 נק' פחות מהסימולציה האחרונה שלי!!וזה הרבה
ג-זה היה ממש קשה לשלב את זה עם החודש לימודים בתחילת שנה, ואחרי הפסיכו חזרתי ללימודים לגמרי בלי חשק!
אני באמת חושבת שזה תלוי בסוג בנאדם שאת, אם את רוצה ציון סביר, ואת סבבה בלשבת ולעבוד-לכי על זה, אבח אם את רוצה ציון גבוה, זה יותר קשה לקבל עכשיו, וגם אם את רוצה ציון פסדר אבל לא יודעת איך להכריח ת'צמך ללמוד, זה קשה בטירוף כי צריך ממש ממש משמעת עצמית!
בהצלחה רבה לכל המתלבטות, אפשר לבוא לאישי ואני אשמח ליעץ...
את ממליצה שלא?
בעזהי"ת
לא נלחצתי מזה יותר מידי; ככה שזה דיי בסבבה- היה לי מספיק זמן לכל המיליון דברים האחרים, זה קצת העמיס עוד יותר על החופש [עשיתי בחופש בין השביעית לשמינית; היו לי בכל חופש הזה 13 ימים שהייתי 'בבית'..], אבל הספקתי הכל-
הציון ב"ה נחשב טוב [מספיק בשביל תוכנית מצויינות..], וכאלה.
לא כדאי בכלל!!!
סתם מייאש.אחרי זה אין כח בכלל ללמוד כל השנה. אין זמן לשום דבר!!!
אני אישית חודש וחצי ראשונים חרשתי, וחודש שני כבר לא היה לי כח לכלום!!
לדעתי צריך לעשות כשאתה פנוי ר---ק לזה ולשום דבר אחר!!
בהצלחה 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים