"אתיופים לא רוצים שאנשים מקריית מלאכי יגורו לידם כדי שלא יורידו את מחירי הדירות" (בדיחה "מצחיקה" מתוך אחד העיתונים...)
"אז מה את עושה עכשיו?"
"שירות לאומי"
"איפה?"
"בקריית מלאכי"
"אוהו... קריית מלאכי... " (חיוך עקום, קצת שמח לעד) "תיזהרי שם, כן...?"
אני יודעת שזו בושה. בושה ענקית מה שהלך שם. אבל אני לא יכולה לסבול שהופכים את זה ל"קריית מלאכי"
אני נמצאת שם כל יום, אני מכירה אנשים שם, ויש שם אנשים טובים! שרוב מה שהם עושים בחיים זה דברים יותר חיוביים מלחפש עם מי לעשות דברים...
זו יצאה שנה די גרועה בשביל העיר... קודם קצב, אחר כך העניין עם ההדרת אתיופים ועכשיו כל הקטע עם העירייה... אבל כל הדברים האלה הם לא באשמת אנשי העיר, בדיוק כמו שזו לא אשמתינו שהממשלה שלנו מתנהלת כמו שהיא מתנהלת. ואני רואה יום יום איך ילדים פאראנג'ים (לבנים...) משחקים, לומדים ורבים עם אתיופים, זו בין הערים האחרונות שאפשר להאשים אותן שהם לא מקבלים... רוב העניין הזה לא נגע לרוב האנשים בעיר.
אני מכירה אנשים אחרים, אנשים טובים שמפרגנים, תורמים בשנוררים שאנחנו עושות לא מעט (...) משתתפים ועוזרים בדברים שאנחנו מארגנות, הורים שדואגים לילדים שלהם...
אולי זה לא נוגע לכם, אבל בבקשה בבקשה, בפעם הבאה שאתם שומעים קריית מלאכי, אל תעקמו את האף, תזכרו שיש שם רוב שלרוב לא מדברים עליו בעיתונים, רוב שגם הוא מובך מכל הסיפור הזה, שמרגיש לו לא הוגן שרק על דברים כאלה שומעים על המקום שהוא גר בו.
אז רק תזכרו, טוב?