מתוסכלת=Xאנונימי (פותח)

אני חושבת שאני ילדה מאוד רגישה ואני נפגעת ממש מהר מכל דבר.

לחברות שלי כבר נמאס ממני והן כל הזמן אומרות לי שאתבגר כבר.

אני לא יודעת כבר מה לעשות, אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי ואני לא יודעת אם אני לא בסדר או הן....

מה לעשות?!?!?

תאמת גמלי יש רגעים כאלה והעצה שלי היא:אנונימי (פותח)
גם כשפגעו בך תתעלמי! עד שלבסוף תתרגלי ואת יותר לא תפגעי...
אני תמיד שומעת שאומרים לי להתעלם אבלאנונימי (פותח)

אני אף פעם לא מצליחה וחוץ מזה, זה נראה לי ממש כמו להסתיר את הרגשות שלי, וזה לא מסתדר לי.......=S

חח איזה קטע...בדמייך חיי

אני  גם כזאת אבל בידיוק!!וגמלי הייתה את הבעיה הזאת...אל תעשי דבר אחד!!אל תעשי כאילו את לא נעלבת!!כי זה לא מוביל לשום מקום..כי אז את סתם שומרת בבטן וזה מתפוצץ..תאמיני לי מניסיון..זה מי שאת ואם הבנות האלה לא רוצות להיות חברות שלך הפסד שלהם!!את בסוף תמצאי חברות מוכנות לקבל אותך כמו שאת או שגם הם יבינו שהן צריכות לקבל אותך כמו שאת..חברות שלי כבר התרגלו לדרמות שלי כי הם הבינו שזה מה שיש...ואין מה לעשות עם זה..אבל גם את צריכה לפעמים לשאול את עצמך... אם זה מתאים לך בכלל להעילב מדברים כאלה או אחרים..

כן, אבל...(!!!)אנונימי (פותח)אחרונה
עבר עריכה על ידי קנדיס פלין בתאריך כ"ט אייר תשע"ב 17:38

גם אני עד לפני שנה בערך הייתי כזאת, אבל ראיתי שלאט לאט כבר אני נמאסת על כל מי שמתקרבת אלי ואז התחלתי לשאול-אולי הבעיה היא בי?  ----> שמתי לב שלא היה כמעט יום שלא נפגעתי מחברות של ואז הבנתי כמה אני מעיקה עליהם, וכמה אני מפסידה (וכמובן הן) פשוט לשבת ולצחוק איתן בלי ללכת כל הזמן לצד...

ושלא תקחי ללב או משהו- זה משהו שקורה לכל אחת, את לא צריכה להאשים את עצמך(או אותן), עם הזמן את תביני את זה......

מנסיון אני אומרת- שאם חברה שלי נעלבת פעם פעמים על משהו קטן ןלא ברור, זה מ-ע-צ-ב-ן אותי, כי אני פשוט רוצה לשבת ולדבר כמו חברות או סתם ללכת איתה, ורק עכשיו אני מבינה למה נמאסתי על כולן... {{{{אני ממש דוגמא מוווווגזמת למה שאת, אבל אני רק רוצה שתדעי שלא-להעלב זה לאו דווקא להסתיר את  הרגשות שלך כי אדם בוגר לא יכול להפגע מכל דבר, הוא לומד עם הזמן להכיל את זה ולהתמודד, כי אחרת הוא רק יתקע בחיים וחוץ מזה לא תמיד כל מה שאומרים זה בכוונה לפגוע}}}

אם את צריכה אותי אני תמיד באישי

בהצלחה=]

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך