|לא קשורה לעולם|נדנדה כתומה.

[תדמיינו איזה אאוטסיידר שכזה. משו כמו זה: חייזר רק עם פרצוף הפוך. אולי יותר שוקיסט כמוהוו>>המום . זאת אני בימים האחרונים. נעים.]

הכל קורה מסביבי. ואני מרגישה מנותקת. כאילו כן. מפריע לי והכל. אבל בתכל'ס, אני לא ממש כאן בימים האחרונים. עובדת בצורה מונטונית.

כאילו, קורים כלמיני דברים. דברים טובים. דברים רעים. דברים יותר רעים. דברים אפילו יותר רעים. ואני כאילו לא כאן. הדברים עוברים לידי. אז שניה כואב, ואז אני חוזרת לבועה שלי חזרה.

קצת מרגישה כאילו אני מכניסה את עצמי לתוך בועה בכוח כדי לא להשאר עם צלקות. אבל הצלקות רודפות בכ"מ, אז על מי אני עובדת??

אני רוצה לקלף את הבועה הזו. לזרוק אותה לפח. להיות מסוגלת לעמוד מול העולם ולדעת שאני חזקה.

אבל אני יודעת שאני לא. שאם לא תהיה לי את הבועה הזו, יכול להיות שלא תהיה אני בכלל.

קצת מרגישה כאילו עברתי ת'שלב הזה שאני מסוגלת לגרום לעצמי לכאוב מדברים. כי אני מרגישה כאילו אם אני יחשוף את עצמי אפילו עוד קצת, אני פשוט יתמוטט. אז אני מחביאה את עצמי בתוך מעטפת של אגואיסטיות ושל עוקצניות. במקום לכאוב אני מגדלת קוצים, שמגרשים את כל מי שמנסה להתקרב קצת יותר מידי לטריטוריה הפרטית שלי.

אופ. קשה לי. אבל קשה מסוג אחר מכולם. ואני מרגישה גם כאילו אסור שיהיה לי קשה. כי לאנשים מסביבי קשה יותר. בע.

ווואי מזדהה.אנונימי (פותח)

גם אני ככה. יש קשיים. ואני פשוט מנסה "להתעלם". לא לדבר על זה כמעט. לא להתייחס. לחשוב כאילו הכל * טוב*.

אבל דוגרי, בסוף זה ישפיע עליי. אם אני רק מתעלמת ולא מנסה להתמודד ומכסה הכל בבוץ זה יתפוצץ בסוף.

אופ. נאש. נראלי לא הבנת..נדנדה כתומה.

(ואם אתה לא הבנת, יש פע בטח עוד כמה שלא הבינו..)

צלקות הכוונה היתה לטראומות, לא שאני גורמת לצלקות אלא שהצלקות נגרמות לי. כי אני נחשפת לרע של העולם. לא בקטע של חטאים וזה (לא שאני לא חוטאת או משו. פשוט זה לא הנושא.) יותר על מקרים שקורים בארץ, באולפנה, בעולם, בענראף איפה. ושאני יודעת שאם אני יתן לעצמי להיפתח קצת הם ישפיעו עלי מאוד. לטובה ולרעה.

ואז אני נכנסת לבועה שלי, כדי לא להפגע ולא לפגוש במה שיותר מאתגר..

ובקשר למשוגע בכיוון הנכון> אני מטורפת על כל הראש. זה ידוע. אני מהסוג שלא אכפת להם מה כולם עושים. או שכן אכפת ויעשו דווקא ת'הפך. אבל אני עכשיו משונה כלפני עצמי. שונה ממה שאני בד"כ.. וזה מה שמפריע לי. דווקא בקטע של ללכת נגד הזרם זה ה-מוטו שלי בערך.

קוראים לזה: מנגנון הגנה.אוסנתאחרונה

הלוואי עלי להצליח להגדיר אותו כל כך יפה כמוך.

מנגנון הגנה זה פלא אלוקי שבלעדיו, כמו שאמרת, לא היינו חיים.

בדיוק כמו שקרישי דם זה מסוכן, אבל כשיש פצע - הם סותמים אותו זמנית, עד שהגוף עומד בקצב ומרפא את עצמו.

לא סתם נפל עליך מנגנון הגנה. כנראה שהנפש מרגישה שאם היא לא תחסום את עצמה - היא תתפרק. ולכן, ב"ה, באופן טבעי היא הכניסה אותך ל"בועה".

לאט לאט, המנגנון עוזב,

עם הזמן רגשות ומחשבות שהודחקו - צפים.

מתחילים לעכל את הדברים.

חשוב לתת לעצמך את הזמן והנחת, לא לדחוק, ולא להכריח,

כדי שתוכלי לצאת מהבועה בהשלמה, בבריאות ובשלוות נפש.

(מתי הבועה הזו היא כן בעייתית?

כשצריך להשקיע אנרגיה בלהשאיר אותה.

כשהחוויה כל כך מפחידה אותי, עד שאני עובדת קשה לא להפגש איתה.)

בהצלחה רבה.

רק אושר פרח.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך