למה כשבנות מדברות על בנים זה "בסדר" אבל אם בנים ידברו אל בנות זה יחשב איום ונורא?
כמו למשל השרשור על אבישי רוזן אם הייתי פותח שרשור "מי אוהב את *********" היו סוקלים אותי, למה זה?
למה כשבנות מדברות על בנים זה "בסדר" אבל אם בנים ידברו אל בנות זה יחשב איום ונורא?
כמו למשל השרשור על אבישי רוזן אם הייתי פותח שרשור "מי אוהב את *********" היו סוקלים אותי, למה זה?
זה לא במקום!
אשכרה משרשרים על בנאדם שאתם לא יכולים לדעת אם הוא נמצא ביננו[שאז זה יותר נוראי]!!!!

מסכימה עם מי שמעלי, אבל ממש לא אומרת שאני מושלמת.. זה דברים שצריך לעבוד עליהם.
ת'אמת, ככה זה יוצא בטבע המצב הזה...
בנות הרבה יותר משתפות חברות, שחנשי"ם, וכאלה...
אז יוצא לדבר על זה- המון!
ובנים?.. לוידעת, באמת נשמע לא משו... אכן מוזר שזה ככה...
אפרת234אתה באמת לא מבין מה ההבדל? - אז אני אכתוב לך אותו שתבין:
אמנם גם כשבנות פוחות שירשור כזה זה לא מכובד ולא לעניין, אבל כשבנים פותחים דבר כזה - זה הופך ללא צנוע..
סורי על הדוגמא אבל זה כמו שלבנות מותר לראות בנים עם בגדיי ים אבל לבנים אסור לראות בנות עם בגדיי ים:
אין מה לעשות - להיות בת זה יותר שווה- אכלתם אותה בנים D:
הוא מטופש.
אשכרה נכון. ![]()
למרות שלדעתי שרשור כזה יכול להפתח רק בחברה של בנות, ללא בנים..
בחיים שלי לא הייתי בן
אז אני לא הכי מבינה, אבל בנים יושבים ומדברים ככה בערבים: "וואי איך בר רפאלי יפה (אם כבר נתת דוגמה, נלך על זה..)?! באמת שאני מת עליה.." וכו' וכו' אני לא ארחיב בדיבורים. נכון? אתם לא מדברים.. ועל עוד כל מיני דברים שבנות מדברות ביניהם שאני לא אפרט מטעמי דברים שהשתיקה יפה להם..
ככה שזה הרבה יותר טבעי שבת תכתוב דבר כזה, ומכאן הכל מובן.
בדיוק דיברנו חברות על זה שלבנות מותר להגיד על בנים שהם חתיכים אבל לבנים אסור להגיד על בנות... ![]()
תראה, זה קשור בהרבה דברים בעניין הזה שאצל בנים הם יותר בעייתיים.
אם בנות מתעסקות יותר מידי בבנים זה אולי קצת מטומטם מצדן (ע"ע השרשור שהזכרת...) לעומת זאת אם בנים מתעסקים יותר מידי בבנות זה כבר הרבה יותר מסתם טמטום... (אוף, טמטום זו לא המילה, אני לא מוצאת כרגע משהו יותר מתאים, אבל הבנתם אני מקווה...)
אבל זה מפגר שבנות יכולות לדבר על מה שהן רוצות וכל בן שמדבר על בת ניקרא "פדופיל".
וסתם לתשומת ליבך- רוב הפדופילים הם אכן בנים...
בנים מגיעים לנושא הזה מנקודה יותר קיצונית, אפשר לומר, מאשר בנות, לכן זה הגיוני שבנים דוסים שמכבדים את עצמם לא ידברו ככה על בנות, מה שאצל בנות מתפרש כהרבה יותר לגיטימי.
אבל אני מסכימה שגם אצל בנות יש גבול לכל דבר. או לפחות צריך להיות...
אבל זה מוגזם..
שאם אני אומר ליד מישו דתי חזק "יש לי חברה חמודה והיא נראת חאתיכה"
אז הוא יתעצבן..
אבל אם בת תאמר ליד אבא שלה שיותר דוס מהחבר "וואי מי זה הילד הזה??
הוא יאמר מי זה ולא יאמר כלום..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים