טוב....
ישבנו בשבת ובשבועות כמה חברה בישיבה והתפתח דיון..[אני אפתח שרשור על כל אחד ואני אשים ת'הקדמה הזאת...]
קודם כל אני לא אגיד כאן את דעתי, אבל מעניין אותי לשמוע מה דעתכם לגבי העניינים הבאים:
קשר עם בנות בגיל ההתבגרות, לנישואין בלבד???
טוב....
ישבנו בשבת ובשבועות כמה חברה בישיבה והתפתח דיון..[אני אפתח שרשור על כל אחד ואני אשים ת'הקדמה הזאת...]
קודם כל אני לא אגיד כאן את דעתי, אבל מעניין אותי לשמוע מה דעתכם לגבי העניינים הבאים:
קשר עם בנות בגיל ההתבגרות, לנישואין בלבד???
דרך אגב זה נשמע כמו איזה סרט 
מי אמר שבסוף תתחתנו?!
בס"ד
א. זה תלוי בבגרות של בני הזוג, אם הם באמ ת חושבים שהם יכולים ומסוגלים לדבר כזה!!!
ב. זה ידוע שדבר כזה מצריך המון כוח פיזי - וזה קשה! מאוד קשה! השאלה אם כדאי להשקיע את המאמץ הזה בגיל כל כך צעיר.
ג. צריך לחשוב גם מה יקרה אם ח"ו הקשר לא יצליח ואז זה פוגע לך בהמשך! הלב שלך כבר לא כמו שהוא היה פעם!
אם זה סתם בשביל חבר וחברה אז לא!!!! וזה יפגע באדם!!!
בהצלחה בזיווג שלכם
לצערנו כל אחד חולם שהבת אוו הבן יהיה הקשר שלו לתמיד,קשר לנישואין...
אבל בתכלס זה לא עובד ככה,
לא כולנו בנויים ואנחנו לא מבינים את כל הצדדים הרעים שבזה!!!
אני חושבת שאולי זה מה שיעזור לחלק ממנו להבין את הטוב ואת הרע ולהיבנות!
זה לא דבר רע,זה יכול לעשות טוב לתקופה של הגיל הזה...
אבל צריך לקחת בחשבון שיש מצב ואחד מהצדדים ינתק תקשר מתישהו ואז.....
סתם ככה אני ממש רוצה חבר אבל אני יודעת שאני צריכה לבנות את עצמי לפני שאני נכנסת לכל זה...!
אבל אני זה לא אתה ולא חברה שלי ולא החבר שלך....!
בהצלחה!!!!
חברות שאינה למטרות נישואין בין בן לבת אסורה,גם צריך להיות בגיל מתאים.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים