פריקה!!!!חיה בש

יש משהו שפשוט הציק לי... והשם שלו גם דומה מאוד להצקה...

במהלך השנתיים האחרונות היה רב אחד בתיכון שלי שלימד אותנו אמונה, בשנה שעברה הוא לימד כוזרי והשנה הוא פשוט "הכין" אותנו לבגרות.

אני בן-אדם שמטבעו מכבד אנשים שמכבדים אותי!!! פשוט מאוד מי שמזלזל בי אני לא מתייחס אליו כל כך. אז המורה ידע לפגוע בנושא הרגיש מאוד אצלי. אני ילד שסובל מבעיות ריכוז וקשב (לחפרנים). והמורה הזה הינו תלמיד "חכם", שבאמת יש לו ידע בהרבה תחומים. אבל יש דבר אחד שהוא לא יודע לעשות. להפסיק לדבר! . פניתי אליו במהלך השנתיים האחרונות כמה פעמים בעניין שהפסקה זה חשוב לי, ומצידי להגיע לשיעורים בזמן אבל אל הפסקות אני לא מוותר כי אני צריך את זה להתאווררות.

פניתי למורה בצורה הכי מנומסת בכדי שישחרר אותנו (אפילו פעם אחת) להפסקה בזמן. אבל הוא ענה לי בזלזול הוא אמר לי  "אתה ממציא לי עוד תירוצים שאתה לא יכול ללמוד". אבל הקש ששבר את גב הגמל היה כאשר הוא קרא לחבר שלי שמחזיק בדעות ימניות "הכשלון החינוכי של הישיבה".  אתם מבינים לקרוא לחבר טוב שלי כשלון??? ועוד במה מדובר בתלמיד שמקיים מצוות קלה כבחמורה, שמבצע את כל המטלות הלימודיות על הצד הטוב (הוא לא קרה לתמידים מהכיתה שמעשנים או שהורידו את הכיפה "כשלון", רק לתלמיד שמנחזיק בדעות ימניות!!!). "איש חינוך" מעז לקרוא לתלמיד כשלון, לאיש חינוך אסור בחיים להגיד לתלמיד שהוא כשלון הדבר היחיד שמותר לאיש חינוך לעשות זה לדרבן. אני חושב שבן אדם כמוהו שאפשרו לו ללמד במוסד שלנו הינו "הכשלון החינוכי של הישיבה". לא התלמידים המורה.

אז אחרי הזלזול בי ובחבר שלי החל נתק ביני לבין המורה. כי כשבן אדם לא מקשיב לי אז אני גם לא מתייחס אליו. אז נכנסתי לכל השיעורים שלו השנה. אך מכיוון שהוא לא מקשיב לי אז אני בחרתי באותו דרך. אז בלית ברירה הלכתי לישון בכל השיעורים שלו, ומכיוון שאני מלמד זכות עליו... בזכות העובדה שהוא לא יודע מה זה הפסקות אני גם ישנתי הרבה שעות.

שנה עברה חלפה לה. והנה הגענו לציון המגן... ללמוד למבחנים של מורה שאינו מדרבן תלמידים ושאני עוד שונא אותו זה כמו שבג"ץ יהיו ימניים. או בעברית "חלום בלהות". אז הגענו למשא ומתן למגן, שבמקה הצלחתי להפציץ במתכונת, אבל הוא החליט שזה עוד הזדמנות לעקוץ. הוא הגיש אותי על ציון עובר בלבד, בעוד שהוצאתי במתכונת הרבה מעבר לזה.

ואני ביקשתי ממנו שיעלה לי ציון כי אחרי הכל הוצאתי ציון טוב במתכונת הוא אמר "תקבל ממני שתי סטירות לחי" והדבר היחיד שהוא מוכן לעשות בשבילי זה להוריד לי עוד מהמגן.

במוסד שלנו נהוג שיטת בונוסים במגנים על נוכחות. דבר שהיה לי בשפע. אז בעקבות זה אחד החברים בטובים שלי שקיבל מהמורה 100 ביקש מהמורה שיפנה את חמשת הנקודות לטובתי. כי בכל מקרה הוא ניגש על מאה. אז המורה אמר לו "ברשותך אני מעביר את החמש נקודות האלה לתלמיד אחר". אתם מבינים המורה מתוך עקרון לא הסכים להעביר את הנקודות של חבר שלי אלי!!!גועל נפש של אדם...

עד כאן לפריקה זו, אני לא יודע כמה מכם סבלו מהתעללות של מורים אבל זה ממש לא כיף!!!

תעביר את זה הלאה...פלוני0

אל תשתוק על זה!
דבר עם המנהל או משהו...

אין שום סיבה שתידפק רק בגלל שהוא דפוק!!

אויש.. מרגיז ממממש!!!!אובז'יי!!

אני לא מבינה בזה, אבל המנהל/ מישו אחר לא יכול לעזור ?

קצת חצוף, המורה הזה עצבני

בתור אחד שסבל גם מנחת זרועו של אותו הרבמרדכי

בס"ד

אותו רב יצא בפומבי נגדי על כך שאני כישלון חינוכי של הישיבה (בגלל סיבות אידאולוגיות!!!!).

לאחר שבוע הוא קרה לעברי שעדיף שאהיה חילוני מאשר דתי.

זה חינוך של רבנים? זה איש חינוך?

וביום שישי שהוא חילק גם לי את המגן - הוא אומר לי כזה "אני מגיש אותך על 60 בשאיפה שאולי תקבל 40 בבחינה בע"פ וכך יהיה לך עובר"

למה שתלמיד שמזלזלים בו יצליח? למה רב מוריד לתלמיד את המוטיבציה? איך אז הוא רוצה להצליח.

הבעיה היא שכולם מחזיקים ממנו "הרב ******* הוא כך וכך" "הוא גדול" ישיבות שלמות מחזיקות ממנו כהרב ורק אני לא מבין איך בן אדם כזה ראוי לקבל תואר על החינוך שלו.

מבולבל

גם לי הוא עשה את זה...ירושלים
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך ז' סיון תשע"ב 18:31

[עריכה: אכן מתסכל, אבל בלי שמות...]

ומעריצים אותו לצערי בכל הארץ (ובמיוחד במקום שאלך אליו שנה הבאה)...

למה להעריץ אותו?

נ.ב חשוב לציין שזו הפעם ראשונה שאני מסכים עם מרדכי

נראה לי כבר לשון הרע...רכילות..אנונימי (פותח)

אתם לומדים בישיבה שמאלנית?!סתם אחת

הרב הזה נשמע ממש כמו בנאדם לא סימפטי,

לדעתי, אתם חייבים להעביר את זה הלאה, העניין הזה עם המגן זה פשוט חוצפה! 

למה לא דיברתם על זה עם המנהל? אל תנסו לפתור את זה לבד, ואל תחליקו על זה!

הם לומדים בישיבה מאווווד ממלכתיתענבל
ב"ה הוכחתי לו שהוא טועה בהערכה שלומרדכי

בס"ד

הוא העריך שאני לא אקבל למעלה מ 40 ולכן הוא הגיש אותי על 60 (+ 5 מהמנהל תיכון) ובסוף הוצאתי 85 (בע"פ)  

איזה הרגשה טובה זה להראות לו שאני מסוגל ושהוא סתם מזלזל בי

ממש רשע!!!ירושלים

מרדכי במקומך הייתי הולך להראות לו את זה!

אם זה כולכם, נראה לי כדאי שתארגנו משלחת הורים.חרותיק

נכון שזה נשמע מעוך קצת, 

אבל רציני,

תשלחו את ההורים לךדבר עם המנהל, שיעשה משהו..!!

ותשדלו לשים לב אם מדברים לשון הרע או לא, טוב?

אני מתלבטת אם להציע לך לפנות למנהל...ענבל
בס"ד

או שאני אפנה אליו
אכן, הרב הזה לא ממש מחנך כנראה....
וכדאי מאוד שתדברו על זה עם מישהו, לפחות שהבאים אחריכם לא יסבלו.

נ.ב. רוצים את המספר? :p

נ.ב.2. אם התלמיד הזה הוא הכשלון החינוכי אז אני לא רוצה לדעת מי ההצלחה... אולי 4 אמות? |תוהה|
אני לא מבינה למה אתם לומדים בישיבה כזאת...סתם אחת

ומרדכי, אתה היחיד עם דיעות כאלה בישיבה? 

וואי איזה חוצפה זה... להתנכל ככה לתלמיד בגלל הדיעות שלו...? איכס...!!!!

רק שתבינו...ירושלים

הוא התנכל למרדכי, על זה שהוא אמר לו שהוא לא מהתגייס, כי אין לו פרופיל

הוא בערך היחיד שמביע אותן וגורם למהומות ענבל
בס"ד

אבל רוב הישיבה הזאת ממלכתית.
יש קיצוניים פחות ויש קיצוניים יותר אבל זה הקו שלהם.
כל הכבוד!!סתם אחת

אבל עדיין אני לא מבינה למה אתם לומדים שם...

ה' ישמור. אין לי מילים..הללי נפשי

חזקו ויאמץ ללבכם..!!

כי בכיתה ט' אין ממש בחירה לילד.ענבל
בס"ד

חוץ מזה שכשבאים לבדוק מקום בד"כ המקום יראה דברים טובים ולא רעים...
ואחרי שמתחילים כבר יותר מסובך לעזוב.
חוץ מזה שהעניין עם הכשלון החינוכי היה רק השנה או שנה שעברה, לא זוכרת בדיוק.
כשחושבים על זה,סתם אחת

אין לי ממש זכות לשאול למה אתם לומדים שם כשאני לומדת ב******... ומי שמבין- מבין!

ענבל- צודקת..

משלחת הורים??? פניה למנהל??? חארטה!!!!!אברי

זה לא איש חינוך!!!!!

אסור לתת לו להמשיך לחנך!!!

ללכת ישירות למשרד החינוך!!!!!!!!

לא מגיבה פה הרבה אבל חיייבתתת....שחר7676

וואו עיצבן אותי ממש לקרוא את זה..!!!!!!עצבני

גם בבצפר שלנו יש מורות כאילו..לא עד כדי כך אבל סתם מורות שדופקות את המגן על שטויות וגם אם קיבלו ציון מעולה במגן....!!

הבצפר שלנו כבר לא שם על תלונות של הבנות וחושב שהכל מותר לו....

חח..עד שזה הגיעה ללדפוק את חברות שלי סתם! על כלום!! ואני לא מסוגלת לשתוק על כאילו מצבים..!!

אז אמרתי שאם הבצפר חושב שהוא קובע ושאיפשר להגיד לו מה לעשות הוא מדמיין ובגדול!!

בררתי טוב טוב את כל החוקים ואת זכויות התלמיד באינטרנט (אפשר למצוא בחיפוש בגוגל..) ואז בלי להתבלבל התקשרנו לזכויות התלמיד שאגב היו ממש בסדר ואנושיים....

אחרי שהבינו שיש לנו פה כבר לא התנהגו באותה צורה......מי שרוצה ללכת ראש בראש כנראה לא מבין בצורה אחרת!!שד

סורי על הכתיבה בעצבים..חיוך

נותנים להורים לדבר. מניסיון ..טובי =][=

(ביחוד שיש לי אבא שלא מתבייש להכנס למנהלים באספות הורים, ולהגיד לו יפה יפה מה הוא חושב. קורץ)

תסבירו להם את הבעיה, ותנו להם לדבר עם ההנהלה. כי לצערי, לפעמים ההנהלה לא מאמינה לתמידים. צריך את ההורים שיגידו את זה.

זכורות לי מורות כאלה לא פעם, ולא פעמים וכשההורים פונים - פתאום דברים נעלמו.

גם הרב הכי טוב, ו'המורה שמלמדת כבר 20 שנה' יכולות להיות פשלות. גם הן מזדקנים. ומה שכולם אומרים, ומעריכים זאת לא סיבה להתהג אל תלמיד בצורה כזאת. צריך להסביר את זה לרבנים!!

הייתה לי מורה בכיתה ג' , שאמרה לי לפני כל הכיתה 'תראו איזה תינוקת', או משהו כזה. וזה פגע בי מאוד, אבא שלי התקשר לאותה מורה, שירדה שוב לאותה שפת דיבור של ילדה קטנה. "היא אמרה לי" היא עשתה לי" .. אבל אני זכיתי להתנצלות.

כנ"ל מורה אחרת, שלימדה כבר 30 שנה בבית הספר, אבל מה לעשות.. לפעמים אחרי שלושים שנה משהו משתבש.

והמנהל דאג בצורה יפה לדאוג לה למסרת הוראה במקום אחר..

בקיצור, זה אפשרי. אבל צריך לפנות למשהו! לא רק להתעצבן בלב..

אני חושב שיש כאן תגובות שלא צריכות להיות כאןשואף לאור

דברים כאלו צריך ליישב באופן פרטי,לכתוב זאת כאן זה אולי לשון הרע רכילות וביזוי ת"ח.שימו לב למה שנכתב,ודעו מלכתחילה שרוב בני האדם נוטים להגזים בסוגיות רגשיות,ולפעמים אפילו קשה לאדם לשים לב לכך ולכן בטח שזה לא המקום שיעזור.

אם כול הכבוד לרבנים או לאלה שקוראים לעצמם כך..המלך!!!!

שהייתי בתיכון הצוות כול כך שנאו אותי ממש סתם!!

זה נימשך עד סוף כיתה יא' וראיתי שבגרות לא יצא לי.. והלכתי מהישיבה...

אני לא מבין אך אדם יכול ליהיות מורה או מחנך ולקלל אותך בשיעורים לרדת על כול תלמיד שאפשר!

המערך החינוך שלנו היום במצב כול כך גרוע..

אפילו את אח שלי שהוא ילד טוב תבעו אותו ואת חברים שלו לדין תורה ביגלל שהם לקחו קפה סוכר וכו'

ובדין תורה יצאה שהישיבה חייבת להם הרבה דברים שהם לא קיימו

והם לא קיימו את הדין תורה!!

זה חינוך!!

אי אפשר להגיב לתגובה שלךשואף לאור

ואני לא חושב שזה המקום,מה שהצעתי זה שיפתרו את הבעיה הזו בדרכי נועם באופן פרטי מול בית הספר,יש כאן תגובות שאינן צריכות להיות לפי הבנתי ומה גם שזה לא מוביל לשום פתרון.

א. הרוב לא יודעים במי מדובר-משה ר-

ב. גם אם יש פה לשון הרע, (לא נראה שיש) זה לתועלת, כי אנשי "חינוך" כאלה יכולים רק להרוס...

וזה חשוב שאדם כזה לא יחנך תלמידים...

אם לי היה מורה כזהעירוניסט גאה

הייתי נכנס בו כמו שמעולם לא נכנסתי במשהו (ותאמינו לי שאני יודע להיכנס באנשים)
לך לדבר על זה עם ראש הישיבה ואם זה לא עוזר פנה למשרד החינוך אני רציני לגמרי

גם אני  היפר אקטיבי ואם מישהו לא מכבד אותי גם לי לא יהיה שום כבוד כלפיו

אמיר, כבוד!!!!אברי
וא"א לעשות כלום כי הוא מורה כבר 30 שנהירושלים

וחוץ מזה כולם מעריצים אותו...

תאמין לי שבא לי עכשיו להגיע לישיבה שלכםעירוניסט גאה

ולדפוק לו מכות

למה אתה צריך ללכת כ"כ רחוקירושלים

תדפוק לו מכות, שהוא יבוא לאיזור שלך

אני מבקש,לך דומיה תהילה

גם כשפורקים (ומותר!) עדיין אין

עניין לשלח כל רסן. אפשר קצת

להתאפק.

הדברים פה לא נראים לי זורמים

לכיוון יפה...

תחשוב פעמייםאנונימי (פותח)

ללכת להרביץ לרב? תחשוב בהיגיון, הוא לחם בשביל העם שלך לפני שנולדת

אחרי מחשבת...ירושלים

וזה אומר שכבר המורה המגעיל (מהשרשור של חיה בש) לא משפיע יותר על חיי!!!

זה בסדר לכתוב על מורה שהוא מגעיל?ירושלים

או שצריך לערוך?

לא קיללת או משהו,כנרית על הגג=)

רק אמרת שהוא מגעיל אותך, לא?

כל עוד אתה לא אומר את זה לו ולא אומר מי זה, לא נראלי יש בעיה...

ואם יש- אז לכל אחד, לא רק למורה

קללותאנונימי (פותח)

אני שמעתי אלו התבטאויות היו לו על הרב, לא קילל? תעשי לי טובה

אני, אישית, לא אוהב את זה.לך דומיה תהילה

למרות שגם לי יש מורים שלא הייתי מתנגד לו היו מוחלפים...

כל עוד אתה לא מוחק הכול בסדרירושלים
כל עוד לא מזכירים שמות.לך דומיה תהילה

למרות שלכנות "מגעיל" זה גם גבולי...

אחרי הדיבור של המורה הזה כל דבר מותרחיה בש

שתי ציטוטים רק שתבינו איך המורה הזה מדבר:

"מה לא ראית אותי במשחק כדורגל האתמול?

ישבתי ביציע המזרחי ואפילו צעקתי ""השופט בן-****"""

ועוד משהו שהוא אמר לכל הכיתה

"חזיר זה טעים אחוש******"

ומפאת קדושת הפורום  אני נאלץ לא לכתוב את המילים השהוא אמר

והוא באמת אמר את זהירושלים
שמעת במו אזנייך?אנונימי (פותח)

באמת אין לי מושג איך תכפרי על זה , מבזת תלמידי חכמים, אם היית זוכה לעשות משהו ממה שהוא עשה

לא כל דבר מותר.חרותיק

אם הוא טעה, זה לא אומר שגם אתה צריך.

ומנהסתם יש לו סיבות להגיד את זה.

אל תזלזלו.

כנראה שהוא מגעיל... וכל עוד לא יודעים מי זה אני לאאברי

חושב שיש בעיה...

לשון הרעאנונימי (פותח)

מעניין מה זה אצלך בלקסיקון ביזוי תלמידי חכמים

ישתבח שמו!=]כנרית על הגג=)

עכשיו הגיע הקטע שבו מיישמים מה שלמדנו...

לכל מי שהעז להגיב בפורום הזהאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך ח' סיון תשע"ב 17:20

עריכה: ביקשנו בלי שמות. בשביל להתעצבן אחד על השני אתם נפגשים לבגרויות

אני בדרך כלל לא מבזבז את הזמן שלי בשיטוט במחשב, אבל ששמעתי על כזה ביזוי של תלמיד חכמים הייתי חייב להגיב ( חבר שלי שלח לי מייל של ה"פריקה").אותו "מורה" הוא ר"מ בישיבה בירושלים, שהיה יכול להיות ראש ישיבת הסדר בקלות (הוא למד בחברותא בכרם ביבנה עם ראש ישיבת מעלות כיום, הרב וייצמן) , אז לפני שכל אחד חושב שהוא יכול לפתוח עליו את הפה שלו, מכל הלב, שה' יפרע ממנו. אדם שלמד שנים על גבי שנים בישיבה,קנה לו שם ומעמד, והחכים בתורה, כיצד ייתכן שחבורת כלומניקים שמבזבזים את הזמן שלהם על המחשב יביעו את דעתם המלומדת עליו?  באמת שזה מרתיח, מה גם שאפשר לראות בזה מסימני ביאתה של הגאולה שאמרו חז"ל( סנהדרין צ"ז למי שמעוניין לעיין):"בעקבא דמשיחא חוצפא יסגי". בתקווה שבאמת תתחרטו על דברי הנבלה שאמרתם, ואל תגיבו אם אתם לא יודעים מה המקרים לאמיתם. הכותב חבר שלי, ולצערי הוא כתב דברים קשים מתוך כעס קטנוני על ציון מגן ושאר דברים שהייתי קורה להם ראש קטן. אם הוא יגיב שוב בתגובה קשה, וייותרו ספקות בלבכם, תלכו בעצמכם ותיווכחו מי הוא הרב *******, בתקווה שתכפרו על עוונכם.

בחור ישיבהירושלים

לא משנה כמה אותו רב הוא חכם,  אסור לו להגיד לתלמיד שהוא הכשלון החינוכי של הישיבה

אני רואה שלא רק שאתה מחזיק ממנוחיה בש

אתה גם החלטת להכתיר את המורה הזה כמשיח!!!!

למד תורה...אנונימי (פותח)
ההסטוריה היהודית הוכיחה שבן אדם יכול ללמוד הרבה ולצאת זבל האנושות(ישו)...
אבי אריאלי.המלך!!!!אחרונה

אני איתך!! אני כול התיכון שלי סבלתי מאנשים "תלמידי חכמים" שהיו חכמים עד 120 אבל לחנך או ללמד הם לא יודעים.. אפילו שיש להם תעודה שהם עברו את המיבחנים..

זה לא עוזר..

אני רק ניפגעתי בתיכון ושנאו אותי ואמרו לי את זה בפרצוף... אבל אסור לזלזל בתלמידי חכמים אלה תלמידי חכמים של היום מה ניראה לכם אנשים??

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך