יש משהו שפשוט הציק לי... והשם שלו גם דומה מאוד להצקה...
במהלך השנתיים האחרונות היה רב אחד בתיכון שלי שלימד אותנו אמונה, בשנה שעברה הוא לימד כוזרי והשנה הוא פשוט "הכין" אותנו לבגרות.
אני בן-אדם שמטבעו מכבד אנשים שמכבדים אותי!!! פשוט מאוד מי שמזלזל בי אני לא מתייחס אליו כל כך. אז המורה ידע לפגוע בנושא הרגיש מאוד אצלי. אני ילד שסובל מבעיות ריכוז וקשב (לחפרנים). והמורה הזה הינו תלמיד "חכם", שבאמת יש לו ידע בהרבה תחומים. אבל יש דבר אחד שהוא לא יודע לעשות. להפסיק לדבר! . פניתי אליו במהלך השנתיים האחרונות כמה פעמים בעניין שהפסקה זה חשוב לי, ומצידי להגיע לשיעורים בזמן אבל אל הפסקות אני לא מוותר כי אני צריך את זה להתאווררות.
פניתי למורה בצורה הכי מנומסת בכדי שישחרר אותנו (אפילו פעם אחת) להפסקה בזמן. אבל הוא ענה לי בזלזול הוא אמר לי "אתה ממציא לי עוד תירוצים שאתה לא יכול ללמוד". אבל הקש ששבר את גב הגמל היה כאשר הוא קרא לחבר שלי שמחזיק בדעות ימניות "הכשלון החינוכי של הישיבה". אתם מבינים לקרוא לחבר טוב שלי כשלון??? ועוד במה מדובר בתלמיד שמקיים מצוות קלה כבחמורה, שמבצע את כל המטלות הלימודיות על הצד הטוב (הוא לא קרה לתמידים מהכיתה שמעשנים או שהורידו את הכיפה "כשלון", רק לתלמיד שמנחזיק בדעות ימניות!!!). "איש חינוך" מעז לקרוא לתלמיד כשלון, לאיש חינוך אסור בחיים להגיד לתלמיד שהוא כשלון הדבר היחיד שמותר לאיש חינוך לעשות זה לדרבן. אני חושב שבן אדם כמוהו שאפשרו לו ללמד במוסד שלנו הינו "הכשלון החינוכי של הישיבה". לא התלמידים המורה.
אז אחרי הזלזול בי ובחבר שלי החל נתק ביני לבין המורה. כי כשבן אדם לא מקשיב לי אז אני גם לא מתייחס אליו. אז נכנסתי לכל השיעורים שלו השנה. אך מכיוון שהוא לא מקשיב לי אז אני בחרתי באותו דרך. אז בלית ברירה הלכתי לישון בכל השיעורים שלו, ומכיוון שאני מלמד זכות עליו... בזכות העובדה שהוא לא יודע מה זה הפסקות אני גם ישנתי הרבה שעות.
שנה עברה חלפה לה. והנה הגענו לציון המגן... ללמוד למבחנים של מורה שאינו מדרבן תלמידים ושאני עוד שונא אותו זה כמו שבג"ץ יהיו ימניים. או בעברית "חלום בלהות". אז הגענו למשא ומתן למגן, שבמקה הצלחתי להפציץ במתכונת, אבל הוא החליט שזה עוד הזדמנות לעקוץ. הוא הגיש אותי על ציון עובר בלבד, בעוד שהוצאתי במתכונת הרבה מעבר לזה.
ואני ביקשתי ממנו שיעלה לי ציון כי אחרי הכל הוצאתי ציון טוב במתכונת הוא אמר "תקבל ממני שתי סטירות לחי" והדבר היחיד שהוא מוכן לעשות בשבילי זה להוריד לי עוד מהמגן.
במוסד שלנו נהוג שיטת בונוסים במגנים על נוכחות. דבר שהיה לי בשפע. אז בעקבות זה אחד החברים בטובים שלי שקיבל מהמורה 100 ביקש מהמורה שיפנה את חמשת הנקודות לטובתי. כי בכל מקרה הוא ניגש על מאה. אז המורה אמר לו "ברשותך אני מעביר את החמש נקודות האלה לתלמיד אחר". אתם מבינים המורה מתוך עקרון לא הסכים להעביר את הנקודות של חבר שלי אלי!!!גועל נפש של אדם...
עד כאן לפריקה זו, אני לא יודע כמה מכם סבלו מהתעללות של מורים אבל זה ממש לא כיף!!!

ומי שמבין- מבין!