קודם כל אני חדשה פה.
סיימתי י'ב לפני כשנה, ולא בקלות (בכלל לא) מצאתי שירות לאומי במקום שקצת חששתי מפניו. אבל התבדיתי. היה לי כל כך כיף והיה כל כך טוב, והרגשתי שאני תורמת ולא שאני עובדת את כל השעות האלה כדי לקבל 3 ש"ח לשעה. נכון, היה לי קצת קשה עם זה שלא כל כך מקבלים משכות נורמלית שאפשר לעבוד איתה, אבל אז מצאתי עבודה בנוסף לשירות.
קצת לפני פסח רבתי עם הבוס שלי ועשיתי את טעות חיי ואמרתי לו שנמאס לי ושאני עוזבת. לא משנה מה היה, ולא נכנס לדיון האם זה היה נכון או שלא. הרכזת שלי שישבה איתנו במשרד לא פצתה את פיה וגם אח"כ לא אמרה כלום.
בשיחה שעשינו אחרי כמה זמן כשביקרתי בישוב המדהים שבו התגוררתי היא שאלה אותי אם אני לא מצטער, אז אמרתי לה את האמת, שאני מצטערת. אבל זהו מפה, היא לא שאלה כלום ולא התעניינה, לא עזרה לי "לסגור" את השרות ולא למצוא מקום אחר לעשות בו...
היום חודשיים אחרי אני גאה להגיד שמצאתי שירות! זה היה לא קל וגם לקחלא מעט זמן.
בשיחה עם הרכזת של המקום בו אני אלך לעשות היא אמרה לי שהרכזת שלי מחוייבת לעזור לי למצוא מקום חדש והיא צריכה לעזור לי לסגור את השירות ובלה בלה בלה...
מה אני צריכה לעשות עכשיו? עוד לא התחלתי את השירות החדש, אני צריכה לסגור את הישן. יש לי מחוייבויות כלפי המקום הישן?
סליחה אם יצא קצת ארוך...
ותודה למי שיעזור