פריקה++++++יהודי אמיתי

אני מרגיש כמו טובע בים שמנסה נואשות לצוף על פני המים

וכל פעם עד שהוא מצליח להרים את הראש וחושב שסוף סוף יש לו סיכוי להינצל

מגיע גל אחר גדול יותר וחזק יותר ששוב מוריד אותו בחזרה למים וככה גם אני

למי שלא הבין על מה אני מדבר אני מדבר על יצר העריות

למה ה' שרוצה רק להיטיב לבריות נתן לנו יצר כל כך הרסני שמכלה את והורס,

כל חלקה טובה למה ה' עשה שמיצר כל כך קדוש וטהור שבזכותו

יש המשכיות לעולם יוצאים הדברים הכי טמאים הכי מגעילים???

בשבועות הראיתי לבנדוד שלי תמונה של אפרוחים ושאלתי אותו מה הוא רואה

והוא ענה לי כמובן אפרוחים ואז אמרתי לו בצחוק אני רואה שניצלים 

אבל ככה זה גם בחיים למה שאני הולך ברחוב ועוברת מולי בחורה כל מה שאני רואה זה רק גוף???

אוי אבא תעזור לי לצאת מכל הרפש והזוהמה הזאת שאני נמצא בה

כי לבד פשוט אין לי סיכוי מולו "אבא תחזק אותי לגמרי תדליק לי את הנשמה"

סוף פריקה

היה לי שיעור פחות או יותר על זה לפני איזה חודש...אברי

אני מתמצת כאן שיעור של למעלה משעתיים של הסברים שאלות וכאלה... הסיכום יראה מאוד יומרני... אם תרצה תפנה אלי באישי ואני אבדוק אם הרב הזה יסכים לדבר אתך...

תראה... ככל שמגיע גל יותר גבוה... זה אומר שאתה גבהת. אם הגל יותר נמוך[ואז יותר קל לך ואתה חש "קלי קלות העבודת ה' הזאת"] זה אומר שאתה בדרגה מאוד מאוד נמוכה... אתה צריך לשמוח שקשה לך... איך עושים כזה דבר??? את זה גם אני לא הבנתי...

קודם-כל-בבקשה להעביר לפורום סגור..ותגובה-*#&למה?!*#&

אתה מציין פה שני דברים-

א-הנק' של ההתמודדות עם היצר הספציפי הזה (שכמו שציינתי, אני ממש מבקשת להעביר ת'שרשרור לפורום סגור לבנים..שלא יתפתח משו בעייתי..שם גם אני מניחה שיוכלו להענות לך ולתמוך..)

ב- הקושי והתסכול שבליפול שוב ושוב מחדש.

אתה לא יוצא דופן. אתה בטח יודע את זה, אולי זה אפילו עוד יותר מייאש אותך.אז לא, אל תתייאש-הנקודה שלי היא שאתה לא יוצא דופן בעצם העובדה שאתה מתמודד, ויש נסיונות,ויש נפילות..אבל רק היום הייתה בגרות במחשבת..כמה דיברנו על הנושא של אמונה בשעת משבר..? (המון..! אהמ..)

מה אני אגיד לך?

שה' מנסה רק את מי שיכול לעמוד בנסיון?

אני רוצה שתדע מה שבטוח- לא משנה כמה אתה נופל, לא משנה איך ואיפה ומתי..בכל פעם שאתה מתגבר,אפילו לשניה אחת לפני הנפילה-בכל פעם שאתה עוסק בדברים קדושים ומרחיק את המחשבות מהעבירה, בכל פעם שאתה מתחרט ומבקש מה' שיעזור לך להתגבר- אתה צדיק גמור! ועל כל רגע כזה, אתה מקבל שכר אינסופי!!!

אתה צדיק, ואתה רוצה להיות יותר צדיק- וה' רואה, הוא שומע את התחינות שלך ,הוא קשוב לכאב שלך. אני לא יודעת למה העולם מתנהל איך שהוא מתנהל..אבל אני יודעת שהכל לטובה,שה' אוהב אותנו ושהוא רואה הכל..כגודל הנסיון שלך,ככה גדול השכר!

תשאף כמה שיותר להמון רגעים של התגברות..אפילו אם אתה דוחה את היצר רקר בעוד חמש דקות כל פעם-השווי של זה מסתכם בזכות עצומה ובמלאך טוב נוסף שיסנגר עליך. ותמיד תגיד ליצר "אני בן מלך שעשוי מאבנים טובות.." מכיר? מוקדש לך!

מקווה שעזרתי ולא אמרתי שטויות..

כפי שנאמר מעליי,לך דומיה תהילהאחרונה

נא לפנות לפורום של הבנים.

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f365

אבל ממש בהצלחה! דוס

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך