היי לכולם!!!אנונימי (פותח)

אני חדשה פה ואני רוצה לשאול אני אומנם רק בכיתה י"א אבל אני כבר חושבת איפה לעשות שירות

אני מבינה שיש פה בנות שכבר עשו שירות או שהם ממש לפני שירות אז יש לי שאלה בישבלכם בעצם שתיים

1 איפה המקום שהכי טוב לעשות בו שירות בישוב מסוים או בסתם עיר ולהדריך באולפנה...????

2 אני לא לומדת באולפנה ובד"כ בכיתה י"ב באים ושואלים אותי איפה אני רוצה לשרת אבל אצלי בבי"ס לא באים לכן השאלה שלי היא למי אני צריכה לפנות כדי לברר אתזה???

אני יודה לכול מי שיענה לי ואשמח מאוד....

"תחשוב טוב יהיה טוב תאמין בעצמך תחשוב טוב יהיה טוב אלוקים אוהב אותך" (בדוק ונוסה הרבה וזה עובד!!!!!)

שלום! ברוכה הבאה..פנינה.
קודם כל אל תלחצי יש לך עוד זמן וכולם מוצאים בסוף..
1. אין תשובה חד משמעית אני יכולה להגיד לך שכמעט (ואני בכוונה אומרת כמעט..) כל תקן הוא חשוב וטוב השאלה למי..
את צריכה לשבת ולחשוב עם עצמך מה הכיוון שלך. בקטע שלך לעבוד עם אנשים בכלל? או משרדי? ואם אנשים- ילדים? או נוער?חנ"מ? נוער בסיכון? לגבי סוג העבודה את מעדיפה לעבוד בבבוקר ואחה"צ חופשי? או רק אחה"צ או גם וגם?
את רוצה לשרת בעיר שאז אין לך כ"כ קהילה אלא רק המקום שרות או שאת רוצה להשתלב בקהילה של ישוב שזה אומר לעבוד גם אחה"צ ושבתות..
ויש עוד מלא את פשו צריכה לחשוב עם עצמך מה את אוהבת..

2. לכל אגודה של שרות לאומי יש טלפניות וקשריות שנורא ישמחו לעזור לך... (לפעמים אפליו יותר מידי...) ויש לכל אגודה אתר שיש שם פרוט על כל התקנים שלהם..
אם יש לך שאלה על תקן מסוים את יכולה לנסות לשאול פה או במקומות אחרים אם יש אנשים שמכירים..
בכולופן יש לך זמן אז אין מה להלחץ...
מלא ב"הצלחה!!
ממש ממש תודה רבה לך!!!אנונימי (פותח)
אני יותר בקטע של חנ"מ נוראה מתחברת לזה אני גם שומרת עכשיו על ילד מיוחד מאווד..
וניראה לי שהרבה יותר טוב לעשות בישוב..אני סוג של בנאדם שנוראה אוהב לתרום...והרבה... לכן ניראה לי עדיף לעשות בישוב אבל איזה ישובים את מכירה שיש בהם גם שילוב של חנ"מ בבקרים ואח"הצ מדרשה??
נורא נורא עזרת לי באמת תודה!!!
ניראלי שבקדומים....א.א.א.
תכנסי לאתרים של האגודות (האגודה להתנדבות, עמינדב, בת עמי) ותחפשי שם דברים שאת אוהבת.
את יכולה גם להיכנס לאתר של איגוד המדרשות...
(חפשי הכל בגוגל..)
יש באמת המון...פנינה.
אני יודעת גם על קרני שומרון וג על שבות רחל (והישובים באזור גם מגיעים לשם: שלה עופרה מעלה לבוה וכו'(
ממש לא חסר תעשי באתרים חיפוש חנ"מ ואז שם תסתכלי איפה יש בישובים..
זה לא כ"כ נכון שבעיר אין קהילה,רעות =)
כי אם הולכים למקום שיש בו גרעין, וגרעין טוב שפועל ועושה(כמו באר שבע ), אז זה יכול להיות לפעמים יותר מקהילה בישוב (וכמובן כשהבת היא חלק מהגרעין)..
ברור שזה הכללה...פנינה.
אבל בכללי אם את לא בגרעין או משו אז בעיר אין קהילה..
את עושה את השרות שלך חוזרת לדירה ב1 או 3/4 וזהו.. הולכת לקניון..לישון..
בישוב זה ממש לא ככה..
איך זה בישוב אם אפשר קצת לפרט..??!!אנונימי (פותח)
קצת פרוט לבקשתך...פנינה.
אז בעיקרון זה ממש הכללה ובכל ישוב זה שונה צריך לברר על כל ישוב בנפרד..
אבל בכללי הרעיון של ישוב הוא שבבוקר את עושה בד"כ שרות בבי"ס בישוב או בבי"ס באזור שהילדים של הישוב לומדים בו או בי"ס/ גן חנ"מ יש מקומות שאפשר להיות מלווה שצמודה לילד עם צרכים מיוחדים שגר בישוב זה ברוב הישובים יש מקומות שיש עוד דברים כמו למשל מדרשה להעמקת יהדות ועוד כל מיני.
עכשיו- הרעיון של ישוב הוא שלא כמו שבד"כ בעיר את באה עושה 40 שעות במקום שרות שלך והולכת לישון/ לקניון וכו' בישוב את אמורה להיות חלק מהקהילה ולכן אחרי צהרים יש לך חונכויות עם ילדים לקויי למידה/ חנ"מ/ משפחות רווחה בישוב ואת גם נשארת שבתות (ברוב המקומות כל שבת שניה) ואת יכולה לעבוד עם הנוער או להיות קומונרית או ספריה או מלא דברים לפי הצרכים במקום והרצון של הבת..
בכללי כמה קשר יהיה לבת עם הקהילה זה ממש תלוי בה כמה היא פתוחה ומוכנה להשקיע מעבר לשעות שלה.. אני יודעת על בנות ששרתו בישובים ושמרו על קשר עם הישוב והמשפחוצת המאמצות שנים אח"כ ובאו לבקר..
וואוו זה יצא ארוך...מצטערת... בכללי זה נראה לי אחלה דבר למי שבא לה לתת יותר ולמי שמתחברת לראש הזה..
ב"הצלחה!!
ושוב -רעות =)
גם בעיר יש עבודה אחה"צ כמו שכתבת (חונכויות, משפחות רווחה מועדניות וכו') מעטות הבנות שהם עובדות רק במקום אחד ורק עד הצהרים.. (מקום אחד זה לא מדוייק, כי יש אולפנות וכפרי נוער שנמצאים שם כל היום, אבל לא התכוונתי לכאלה..) וגם רוב התקנים בעיר הם קשורים לגרעינים ככה שיש קשר עם קהילה. (לא שאני בהכרח בעד עיר, ממש לא, הכל תלוי במקום עצמו, אבל רק רציתי לתקן..)
חח...מצחיקה...פנינה.
במיוחד בגללך כתבתי בערך כל מילה שניה שזה בהכללה ולא תמיד ..
אבל בכללי במלא מקומות זה ככה ואני כמעט לא שמעתי על חונכויות ומשפחות רווחה אם את לא קשורה לגרעין לפחות לא בעיר שלי ולא בעוד כמה שאני מכירה..
וממש ממש לא כל התקנים בערים קשורים לגרעינים .. את יודעת כמה גרעיני ערים יש? משו כמו 20... וכמה תקנים בערים? הרבה הרבה יותר מזה.. ככה שרוב התקני ערים לא קשורים לגרעינים ולהרבה בנות אין מה לעשות אחרי צהרים לא שזה גרוע כ"כ כי נגיד מישי שעושה לדוג' גן חנ"מ מ8 עד 4 זה קריעה ובד"כ גם אין לה כח אח"כ לעשות כלום...
פשוט תרשמי באחד האתריםbabila
של האגודה או בת עמי או עמינדב ואז את רשומה אצל כולם ואז הם יתחילו לרדוף אחריך.
עד כמה שידוע לי אפשר להרשם באינטרנט רק שמיניסטיות.פנינה.
אני יודעת שרק שמיניסטיות אבל..אנונימי (פותח)
אני פשוט שנה הבאה שמיניסטית ובגלל שאין מי שיבוא אליי (אני לומדת בתיכון חרדי ולא באים מהעמותת) אז רציתי לדעת לאן לפנות ולאיפה כדאי הבנת??
כן אבל עוד יש לך זמן אל תלחצי..פנינה.
קודם כלאנונימי (פותח)אחרונה
כמו שפנינה כתבה, יש לך עוד זמן אל תלחצי.
וחוצמזיה שכשאת מרימה טלפון לאחת האגודות יש שם מקשרות שנשארות איתך בקשר עד שאת מוצאת.

בהצלחה!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך