היי יש לי בעיה דחופה!!!אנונימי (פותח)

הייי לכולם!!
יש לי בעיה קטנה אבל גדולה..ואני רוצה שתעזרו לי זה קצת מסובך אבל תנסו להבין!! אני באה מבית שעד לפני 4 שנים היה דת"ל ומלפני 4 שנים אמא שלי החליטה לשנות כיוון לצד החרדי..עכשיו כשהיא החליטה אתזה אני כבר הייתי בסוף ח' בוגרת מספיק... בקיצור עכשיו בגלל שהיא חרדית אז היא מונעת ממני הרבה דברים שהחרדים לא מסכימים איתם כמו לא לעשות שירות וכו'... עכשיו אני רוצה לעשות שרות אבל היא לא ממש נותנת לי והיא אומרת לי שהיא תעיף אותי מהבית וכו'.. ואני לא יודעת מה לעשות כי שרות אני יעשה בחכול מצב אבל אני אוהבת את אמא שלי ואני לא רוצה לצער אותה...ואני לא יודעת איך להגיד לה שאני עושה שירות זה בעיה שממש ממש מטרידה אותי

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי פתור רותה כי אני שנה לפני שירות ואני לא יודעת מה לעשות!!???

סליחה שזה קצת ארוך..

"תחשוב טוב יהיה טוב תאמין בעצמך תחשוב טוב יהיה טוב אלוקים אוהב אותך!!" (נאמר מפי המשורר הדגול אודי דוידי)  

אלוקים אני משוגעת אחרייך אבא שלי!!!!!!!!!!!

הבנתי את הבעיה שלך,(= pnina =)
אבל.. אני לא בדיוק יודעת מה לענות לך, תנסי לשבת ולדבר עם אמא שלך, לראות למה היא מתנגדת, ואולי לשכנע אותה שתעזור לך לבחור מקום מועיל וחשוב שהתרומה שם לקהילה תהיה גדולה יותר מאשר התרומה לקהילה במקומות אחרים...

בהצלחה (:.
תודה!! אבל..אנונימי (פותח)
אמא שלי ממש לא מעוניינת שאני בכלל לעשות שירות...זה נוגד את כול הדרך שלה..והיא לא מבינה שהיא שינתה דרך שכבר היה מאוחר שהייתי כבר בכיתה ח' שאני כבר מבינה מה הדרך שלי וערכים ואידיאלים ואז היא שינתה לי הכול ועכשיו היא לא מכונה לקבל אתזה שאני עושה שירות..
מה לעשות?!?!!??
למה היא לא רוצה שתעשי שירות??פגזניקית גאה!
סתם שאלה מה הבעיה מבחינתם בשירות?420mal
אולי שתיכן צריכות להתפשר......א.א.א.
הבעיה הכי גדולה בש"ל היא שההורים שלך לא יודעים איפה את נמצאת ועם מי את מסתובבת כיוון שאת לא גרה בבית.
לכן, אולי תבררי אם תוכלי לעשות שנת שירות במוסד חרדי או דתי שקרוב לבית שלך ויש לו תקן בית.
תגידי לאמא שלך שאת רוצה לעשות שנה של התנדבות במקום כזה ולדעתי היא לא תוכל לסרב לך כיוון שזה גמילות חסדים.
כי זה לא בערכים שלהאנונימי (פותח)
אצל החרדים לא עושים שירות לא תורמים למדינה...כי הם לא ממש מאמינים בזה... בוא נאמר ככה שהיא מאז ששינתה דרך לחרדים היא לא ממש אוהבת דת"ל וכמובן לא שירות...
לדעתה זה מידי פשרני אנאערף...דעות של חרדים!!!!!??.חיים על חשבון המדינה ולמרות שנותנים להם אפשרות קטנה קצת לתרום לא מוצא חן בעיניהם
אז אל תעשי את זה בתור תרומה למדינהא.א.א.
תעשי את זה בתור תרומה לחרדים. תעשי שירות בגן חינוך מיוחד של חרדים (ויש מלא כאלה)
וגם אני לא רוצה על תקן בית!!אנונימי (פותח)
וזה לא יעזור שאני יעשה במקום חרדי (למרות שאני לא רוצה) זה משו כזה של 'דווקא' לא לתת לי לעשות שירות וזה גורם להרבה חיכוכים בבית
את לומדת עכשיו במקום חרדי?א.א.א.
כי אם לא, אז תבקשי מהמנהל לדבר עם אמא שלך ולהסביר לה שש"ל זה לא רק תרומה למדינה אלא גם תרומה לעצמך
אני לומדת בבי"ס חרדי בלי רצון שלי!אנונימי (פותח)
ואני לא רוצה לעשות במקום חרדי.... ואני לא רוצה לעשות שירות בשביל חרדים אלא בשביל המדינה כי אלו האידיאלים שלי והערכים שלי שעליהם גדלתי עד כיתה ח'....
אני רוצה לעשות או בהדרכה באולפנא בשילוב מדרשה או אם את/ה מכיר/ה בירושלים בעמותת שלווה זה ילידים מיוחדים שאני נוראה מתחברת לזה כי אני שומרת גם עכשיו על ילד מיוחד במינו....
.....א.א.א.
אני חושבת שהשאלה הזאת היא ממש שאלת רב.
את יכולה לפנות ל"חברים מקשיבים" דרך האתר שלהם אבל יש מצב שיקח להם מלא זמן לענות לך, אבל אף פעם לא מזיק לנסות...
אין לי פה ת'כתובת אז פשוט תכתבי "חברים מקשיבים" בגוגל.
ב"הצלחה!
ממש ממש תודה לך!!אנונימי (פותח)
זה פשוט מציק לי אבל ממש עזרת לי תודה!!!!!!!
תודה אני ישמח מאווד!!אנונימי (פותח)
את שולחת לי???אנונימי (פותח)
אני חייבת תשמות את יכולה לשלוח לי..?..????
אפשר עוד שאלה לכווולם!!!אנונימי (פותח)
אם מישו יכול בבקשה לשאול מישו שמבין בדברים האלה ולומר לי מה לעשות אני ישמח מאאוווד!!!!!!! אם אפשר תשובה מהירה

"תחשוב טוב יהיה טוב תאמין בעצמך
תחשוב טוב יהיה טוב אלוקים אוהב אתך" (בדוק ונוסה הרבה זה עובד!!!!!!!)
וואי וואי, אני מסכימה עם א.א.א.פגזניקית גאה!
תפני לחברים מקשיבים. בהצלחה!!
רגע,שוס להיות שלוס
מכיתה ח' עד עכשיו מה עשית\היית?
אני המשכתי להיות מה שהייתי אבל..אנונימי (פותח)
אמא שלי שינתה לנו תקו חיים בבית מבינה? אבל אני עדיין המשכתי להיות עד היוום דת"ל לכן עכשיו בגלל שאני רוצה לעשות שירות היא לא מקבלת אתזה...
והשאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות??!!!
שאלתי:טודרוס!
את באמת רוצה לשרת את המדינה הזאת שעשתה לנו (ועושה) כ"כ הרבה צרות? אהבתי שכינית את זה "ערכים" איזה ערכים ואיזה בטיח..
סליחה!!??אנונימי (פותח)אחרונה
זה שיש לנו ממשלה לא טובה שעושה צרות זה לא אומר כלוום לגבי המדינה... המדינה זה האנשים שחיים בה...וכן אלו הערכים שלי ואידיאלים שלי..כי בזה שאני משרתת את המדינה שלי אני משרתת את עצמי ואת המשפחה שלי ואני עושה טוב לאנשים שחיים במדינה שלי...אם בזה שאני תורמת את עצמי לעזור לילדים עם חינוך מיוחד לעיירות פיתוח לנזקקים לקשישים.....אני גאה בזה שאני תורמת מעצמי קצת גם בשביל האחר שאותו אחר בעצם הוא אח שלי יהודי שחי במדינה שלי כמוני...
לדעתי פשוט תעזבי את זה כרגע, וכשיגיעה הזמן תדונואנונימי (פותח)
על זה את ואמא שלך. בנתיים תניחי לזה את רק סיימת עכשיו כיתה ח' יש לך עוד הרבה זמן.
לא היא אמרה ששנה הבאה היא רוצה לעשותשוס להיות שלוס
שירות (נראה לי)

ב"הצלחה !
היא עולה לכתה י"ב... הם הפכו להיות חרדים כשהיאקצרינאית גאה!
היתה בכתה ח'....
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך