לפני כמה ימים היינו אני וחברה בתחנה מרכזית בירושלים.
עלינו לקומה השלישית לבדוק מתי יש לי אוטובוס וגילינו שיש עוד שעה שלמה.
אז ירדנו למטה (ירדנו בטילים במדרגות-נעות לכיוון מעלה..) הלכנו לאכול פיצה (על חשבוני...)
ואז הסתובבנו לנו ברחבי התחנה. פיתום אני שמה לב שהשקית שדודה שלי הביאה לי עם כלמיני מטעמים לאול'-נעלמה!
טוב- אז הלכנו לחפש איפה שאכלנו, זה לא היה שם. עלינו בחזרה לקומה השלישית- אולי זה נשכח שם- אך לשוא!,ירדנו שוב במדרגות נעות שעולות למעלה, ועשינו תחרות מי מגיעה ראשונה..השגתי אותה בקצת, ואז פספסתי מדרגה, דרכתי לעצמי על האצבעות של הרגל השנייה, ונפלטתי בריצה מהלמטה של המדרגות..היה שם איזה זוג מבוגר שבהה בנו בשוק בעוד אנחנו נחנקות מצחוק...טוב המשכנו לחפש את השקית האבודה..כשלפתע- עברנו ליד המדרגות שיורדות מהקומה השנייה לראשונה,
ראינו את העגלה הירוקה הזותי של האלו שמנקים תתחנה, והשקית המדוברת- נחה לה אחר כבוד במרומי העגלה...
אז עברנו ליד העגלה, ואני שלחתי יד והחזרתי לעצמי באלגנטיות את האבדה, בעוד אנו ממשיכות ללכת- צועק אלינו העובד הערבי (שהיה עם בגדים תואמים לעגלה שלו-ירוק בקבוק..) ואני מרימה את השקית וצועקת-,זה שלי!" ואז הוא ממשיך ללכת לכיוונינו ועושה לי כזה-לא ידעתי וזה.. ומרים חטיף בריאות פתוח שהיה לפני זה בשקית שלי..וואי זה היה כלכך מצחיק!!!
קיצור- זהו סיום תלאותינו בתחנה המרכזית.. 2 ילדות שרוטות ומחורפנות...