המשך פריקה מיום שניחיה בש

אני רוצה לפרוק דברים שהיו על ליבי! ופשוט שכחתי מהם ביום שני.

מדובר בבן אדם מציק שלימד אותי, והשם שלו גם דומה להצקה.

ביום שני סיפרתי לכם על מה שהוא עולל לחברי ולי.

אח"כ לפני המגן נזכרתי שהוא התחייב בפני פעם, תמורת משהו שנקבע והיה ידוע, שהוא יתן לי תוספת של 5 נקודות במגן.

כמובן, שאחרי המגן העובר האמנתי שאני אוכל להוסיף את ה-5 נקודות הנ"ל. כי אחרי הכל "איש חינוך" צריך גם לשמור על המילה שלו. וזאת אומרת שמילה של חמש נקודות בונוס הוא חייב לקיים. 

הלכתי אליו ביום הבגרות, והזכרתי לו, אז הוא אמר "אתה לא מבין בבדיחות", זה היה בצחוק. המורה הזה, אחרי שהוא הבטיח הוא לא רק חזר בו, הוא גם לקח את זה והמשיך לרדת על התלמיד שלו.

ונזכרתי בעוד סיפור של החבר שלי, שהוא קרא לו "הכשלון החינוכי", הוא פעם אחת באמצע שיעור, כשכל הכיתה הייתה בשיעור. הוא החליט פשוט לרדת על החבר שלי, שכל חטאו זה הדעות הפוליטיות (והוא הגאון של הכיתה). הוא החליט להגיד לכל הכיתה, "התלמיד הזה הולך עם סנדלים, כי הוא מחביא שם חומרי נפץ"... והוא הוסיף כמו המחבלים מהאינתיפאדה.

אתם מבינים את המורה החצוף הזה, הוא לא רק ניסה לעקוץ את החבר שלי, הוא גם השווה אותו לטרוריסט...

ואני וחבר שלי שלא כל כך מתחברים למורה הזה, בגלל שהוא מבזה תלמידי(ם) (חכמים),. הוא החליט להתנקם משנינו במגן. הוא הגיש אותנו על מגן נמוך, תוך שהוא ניסה לעקוץ אותנו, החבר שלי הוציא 25 נקודות מעל המגן שהוא קיבל.

ואף אני עניתי על כל השאלות בבגרות הנ"ל נכון

1. למורה הזה אין מילה

2. המורה הזה לא יודע לרסן אותו (מתוך משפטים שהוא אמר: "חזיר זה טעים אחוש*****","צעקתי השופט בן-****)

וקישור לשרשור למי שלא הספיקחיה בש
וואי... גם לי יש מורה כזה..רק אלוקים

לא תמיד (מורה מקצועי) שהיה יורד על התלמידים שפחות במעמד חברתי.. כי הוא לא צריך חברות איתם.. (הם מילא שותקים ולא מפריעים אז אין סיבה להשקיעה בהם... גם אפשר לרדת עליהם לפעמים..)

בכיתות הרשונות א'-ו' הייתי ילד חלש מאד.. אז גם המורים לא התייחסו אלי..

וגם הוא ואפילו ירד עלי לפעמים..

אבל כמה כיתות אחרי זה (הוא מלמד גם את החטיבה) נהייתי קצת יותר בחברה.. אולי בגלל שגבתי וגם נהיתי יותר חזק..) ואז הוא ירד עלי וגם אמר לי מילים כמו "תזהר על החיים שלך!!" וכל מיני דברים כאלה בגלל שלא הסכמתי להרים איזה משו מהריצפה והוא ידע שאף אחד אחר לא ירים..

אז התחלתי לצעוק עליו והוא כמעט גם הרביץ לי..

עכשיו ב"ה יש לי כיתה מגובשת ממש ואני ממש נהנה.. (אי אפשר באמת להנות בכיתה.. אבל יחסית )

נראלי זה הדרך היחידה-השפה שהם מבינים..

אתה בן 7 במקרה?דאץ

כי אתה לוקח ללב בערך כמו השכבת גיל הזאת.

אז יש לך מורה אידיוט, לכולנו יש!!!!!!

דאץץעדן16

תנשום עמוק...ותרגע..

זה אמור לרדת עלי?? אם את\ה היית במקומי ההיית מביןרק אלוקים
עבר עריכה על ידי רק אלוקים בתאריך י' סיון תשע"ב 18:29

הייתי אז ילד פגיע חלש ועוד מורה שיורד עליו.

ואמרתי שההצעה שלי זה לדבר איתם בשפה שלהם..

לא..הוא דיבר לחיה בש...תן חיוך....=)
יותר גרוע..רק אלוקים
מה יותר גרוע?דאץ

הבנאדם צריך להתבגר, אז יש לו מורה אידיוט. אבל הוא לוקח את זה כמו ילד בן שבע, וכל הגישה שלו מאוד רדודה.

דאץ אחימתנחל מקדומים

"לא משחקים ברגשות של אחרים"! > קלוט את זה

ככה הוא מרגיש ואתה לא צריך להטיף לו על זה מוסר- "שיתגבר" 

סליחה שהתערבתי. זה הציק לי בעיניים!

דאץ, מורה אידיוט זאת לא מילהענבל
בס"ד

במקרה אני מכירה את כל הנוגעים בעניין... (במקרה )
המורה הזה ממרר להם את החיים.

חוץ מזה שחושב שזה אידיוטי? אל תגיב!
לא הכרחנו אותך להגיב!
את דעותיך החצופות על אנשים תשאיר אצלך.
לכל אחד יש זכות לפרוק מה שיושב לו על הלב.
לא נאה לך? הדלת נפתחה ברגע זה במיוחד בשבילך!
אז או שתשפר את תגובותיך, או שתשקול יציאה, או שאני אוציא אותך ואל תגיד שלא הזהרתי.
דרך הדיבור שלך לאנשים פה עברה כל גבול.
זאת הבעיה - שאת מכירה את כל הנוגעים בענייןיושב בדד

אחרת השירשור הזה וקודמו היו נמחקים מזמן, כמו שצריך

לגלוש פה ולחשוב שהגעת בטעות לילדודס..

אני לא אחראית למה יושב לאנשים על הלבענבל
בס"ד

הפורום נועד לפריקות.
יש כאלה שתחשיב כרציניות יותר ויש כאלה שפחות, בכל אופן אלו פריקות.

אגב, גם עליך לא חלה חובת הגבה.
לא חושבים שמתאים לכם להגיב, אל תגיבו, לא הכרחתי.
(זה לא קשור להכרותי האישית עם הנ"ל. אני שונאת שאומרים על פריקות של אחרים שהן מפגרות)
מעניין, כי אני די בטוח שגם פריקות אמורותיושב בדד

לעבור סינון כלשהו..

הכותרת "פריקה" לא נותנת זכות לכתוב מה שרוצים איך שרוצים.

ואכן, לנושא עצמו לא הגבתי בגלל שאני די בטוח שאני לא אצליח לעשות את זה בצורה נעימה חיוך

[ד"א זה כבר מזמן לא פריקה...]

וואו, תרגיעי גם את...קטנציק
מבין מאוד את הקושילך דומיה תהילהאחרונה

ומצדיק מאוד את הכעס שלכם,

אבל אני חושב שאין טעם לפתוח לשרשור הקודם עוד שלוחה.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך