אני רוצה לפרוק דברים שהיו על ליבי! ופשוט שכחתי מהם ביום שני.
מדובר בבן אדם מציק שלימד אותי, והשם שלו גם דומה להצקה.
ביום שני סיפרתי לכם על מה שהוא עולל לחברי ולי.
אח"כ לפני המגן נזכרתי שהוא התחייב בפני פעם, תמורת משהו שנקבע והיה ידוע, שהוא יתן לי תוספת של 5 נקודות במגן.
כמובן, שאחרי המגן העובר האמנתי שאני אוכל להוסיף את ה-5 נקודות הנ"ל. כי אחרי הכל "איש חינוך" צריך גם לשמור על המילה שלו. וזאת אומרת שמילה של חמש נקודות בונוס הוא חייב לקיים.
הלכתי אליו ביום הבגרות, והזכרתי לו, אז הוא אמר "אתה לא מבין בבדיחות", זה היה בצחוק. המורה הזה, אחרי שהוא הבטיח הוא לא רק חזר בו, הוא גם לקח את זה והמשיך לרדת על התלמיד שלו.
ונזכרתי בעוד סיפור של החבר שלי, שהוא קרא לו "הכשלון החינוכי", הוא פעם אחת באמצע שיעור, כשכל הכיתה הייתה בשיעור. הוא החליט פשוט לרדת על החבר שלי, שכל חטאו זה הדעות הפוליטיות (והוא הגאון של הכיתה). הוא החליט להגיד לכל הכיתה, "התלמיד הזה הולך עם סנדלים, כי הוא מחביא שם חומרי נפץ"... והוא הוסיף כמו המחבלים מהאינתיפאדה.
אתם מבינים את המורה החצוף הזה, הוא לא רק ניסה לעקוץ את החבר שלי, הוא גם השווה אותו לטרוריסט...
ואני וחבר שלי שלא כל כך מתחברים למורה הזה, בגלל שהוא מבזה תלמידי(ם) (חכמים),. הוא החליט להתנקם משנינו במגן. הוא הגיש אותנו על מגן נמוך, תוך שהוא ניסה לעקוץ אותנו, החבר שלי הוציא 25 נקודות מעל המגן שהוא קיבל.
ואף אני עניתי על כל השאלות בבגרות הנ"ל נכון
1. למורה הזה אין מילה
2. המורה הזה לא יודע לרסן אותו (מתוך משפטים שהוא אמר: "חזיר זה טעים אחוש*****","צעקתי השופט בן-****)
)
)