בדיחה שאחי שלח לי במיילליאור ברוכים
יהודי ביקר בכפר נידח בין גוים ומצא איכר יהודי, ראה היהודי את האיכר משקה את פרתו חלב ואח"כ חולב את הפרה,
היהודי: כמה ליטר חלב אתה מוציא ממנה ביום?
האיכר: 20 ליטר
היהודי: וכמה ליטר חלב היא שותה ביום?
20 ליטר !
היהודי: מה הרוחת?
האיכר: אני משקה אותה חלב עכו"ם ומוציא ממנה חלב ישראל...

לזה קוראים הלבנת הון...
הבדיחה הזאת מופצת בזמן האחרון בכל חור אפשרי..פעימה
חחח חמוד לא הכרתי......#גליה#
אם כבר בדיחותאנונימי (פותח)
אני מתנצל מראש על הגזענות ומבקש סליחה אם מישהו יפגע!!
גרוזיני וכורדי נופלים מבנין גבוה, מי מגיע ראשון?
למי אכפת?!?!
חחח חמודדד אהבתי ....~H.L~
חחח חמווווודדד ))צאקי 2
XDDאנונימי (פותח)
את זה לא שמעתיO=
הנה עוד אחת של דתיים...420mal
נראה לי שראיתי אותה כאן:
למה בייני"ים אוהבים להכניס כבל USB?
כי "זוהתה חומרה חדשה"!!!
ולמה בעלעלוסים אוהבים להוציא USB מהמחשב?
"ניתן להסיר את החומרה ללא חשש..."
נחמד...*אריאל*
בדיחה חמודה אבל לא כזאת צחיקה...
חחחחח.. מוכר, אבל אני ממש אוהבת את זה =)יעל =)
חחח.. חמוודד!!פגזניקית גאה!
עוד בדיחותאנונימי (פותח)
*חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !

*רועי מטייל ברחוב, ורואה את שלומי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה..

*ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הווארד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, גם האוטו למטה שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת..

*שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי, לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה? המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !

*מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.

וואי נקרעתי!! הכל קורע!! חוץ מהראשונה- לא אהבתי.פגזניקית גאה!
חחחח חאמווד.. חוצ  מהראשונה...פרילי =]
עוד כמה...אנונימי (פותח)
* איש אחד מגיע לבית של ביבי ודורש לדבר עם ראש הממשלה, שרה אשתו של ביבי עונה לו שביבי כבר לא ראש ממשלה, הוא הולך וחוזר כעבור 2 דקות ושואל עוד פעם אם הוא יכול לדבר עם ראש הממשלה, והיא עונה לו שביבי כבר לא ראש ממשלה, ככה עוד פעם ועוד פעם בסוף היא מתעצבנת ואומר לו : מה הסיפור שלך אתה לא מבין שביבי כבר לא ראש ממשלה ? אז האיש אמר לה : אני יודע את זה עוד מלפני שהגעתי אני פשוט נהנה לשמוע את זה כל פעם מחדש !

* כשדוד לוי נפטר הוא הלך בשמיים והגיע לשערי גן עדן, הוא דפק בדלת ושאלו אותו המלאכים מבפנים מי זה, אז הוא אמר, אני דוד לוי, אני עשיתי טוב לעם היהודי מגיע לי להיכנס, הם חשבו רגע ואמרו בסדר, אבל איך תוכיח לנו שאתה דוד לוי, כשמוצרט בא הוא עשה לנו יצירה חדשה ראינו, התרשמנו והאמנו, כשפיקסו בה, הוא צייר לנו ציור מדהים ונכנס, אבל איך אתה תוכיח? אז הוא אמר להם, אל תדאגו אני אוכיח לכם, אבל מי הם מוצרט ופיקסו? אז המלאכים פתחו את הדלת ואמרו לו : זה בסדר, אתה יכול להיכנס..

* ילד יושב עם אבא שלו במרפסת ביתם לקראת הערב והילד אומר לאבא שלו שיש לו שאלה אז האבא אומר לו : שאל בני. והילד שואל את אבא שלו : אבא למה השמש עולה במזרח ושוקעת במערב ? אז האב אומר לו : בן, אני לא יודע. הילד אומר לאבא שלו : אבא יש לי עוד שאלה, אני יכול לשאול ? אז האבא אומר : שאל בני. והילד שואל, למה השמיים כחולים וגם הים כחול ? אז אבא שלו ענה לו : בחיי בני שאני לא יודע. אז הילד אומר לאבא שלו : אבא, זה מפריע לך שאני שואל כל כך הרבה שאלות ? אז האבא ענה לו : אם לא תשאל, איך תדע ?

* יהודי נוצרי ומוסלמי טסים במסוק, לאחר כמה זמן מופיע פתאום מלאך ופותח את דלת המסוק באמצע שהם באוויר ואומר להם שהמטוס יתרסק ושכדאי להם לקפוץ, היהודי שואל אותו : אני יכול לקפוץ? המלאך עונה לו שכן, הוא קופץ והמלאך מציל אותו, הנוצרי שראה את זה שאל את המלאך אם גם הוא יכול לקפוץ, והמלאך הסכים והוא קפץ וגם אותו הציל המלאך, לאחר מכן ביקש המוסלמי מהמלאך לקפוץ המלאך הסכים אבל לא עזר למוסלמי והמוסלמי פגע בקרקע ומת, לאחר שהמוסלמי הגיע לשמיים הוא סיפר לאלוקים את מה שקרה לו ואלוקים שאל אותו, אם אני יעשה פה מסדר זיהוי של כמה מלאכים תדע לזהות את המלאך? המוסלמי ענה שכן, הוא הביא כמה מלאכים והמוסלמי ישר הצביע על אחד מהם, אז אלוקים אמר: כהנא, גם פה אתה עושה לי בעיות ?!
בדיחות...*אריאל*
יהודי ערבי גרוזני נוצרי אמריקאי קנדאי אתיופי והודי נסעו ביחד פתאום קם היהודי ואומר תגידו אנחנו לא יותר מידי לבדיחה אחת?

אמריקאי ערבי ישראלי ורוסי יושבים במטוס פתאום האמריקאי זורק חבילה של סיגרים יוקרתיים מהמטוס כולם מתעצבנים עליו ושואלים אותו למה אתה זורק אז הוא אומר להם שיש להם באמריקה הרבה כאלו אז הרוסי פותח ארגז וודקה absolut וזורק עשר בק' אז שואלים אותו בצעקות למה הוא זורק אז הוא אומר שיש להם ברוסיה הרבה כאלה בא הישראלי תופס תערבי וזורק אותו מהחלון אז כולם שואלים אותו למה זרקת אותו אז הישראלי אומר יש לנו הרבה כאלו במדינה...
חחחח קורעע!!פגזניקית גאה!
הבדיחה השניה של אריאל דבוש [אינלי כח לכתוב באנגלית] זה צריך להיות שהטייס מודיע שיש עומס משקל במטוס ושכל אחד יזרוק דברים..

ושל למה?? נשפכתייי!!!
חחח*אריאל*
תאמיני לי שרשמת תשם שלי פעמיים עם האין לי כח...
באמת?? לא התכוונתי.. זה פשוט ארוווך.. פגזניקית גאה!
חחחחח*אריאל*
זה בסדר...
מספרים את זה אחרת...אנונימי (פותח)
ישראלי רוסי וערבי טסים במטוס...
הרוסי קם וזורק וודקה מהחלון...
שואלים אותו הערבי והישראלי: "מה אתה עושה?"
עונה להם "יש לי הרבה כאלה בארץ..."
הערבי קם וזורק 'שש-בש' כזה יוקרתי מגולף מעץ מהחלון...
שואלים אותו הרוסי והישראלי: "מה אתה עושה?"
קם הישראלי וזורק ת'ערבי ואת הרוסי מהחלון...
שואל אותו הטייס: "מה אתה עושה?"
עונה לו הישראלי "יש לי הרבה כאלה בארץ........"

חה חה חה!!!
אני מכירה אתזה כ-פגזניקית גאה!

ישראלי אמריקאי וערבי טסים במטוס...
לפתע הטייס מודיע שיש עומס משקל וצריך לזרוק כמה שיותר חפצים..
האמריקאי קם וזורק יהלומים ותכשיטים מהחלון...
שואלים אותו הערבי והישראלי: "מה אתה עושה?"
הערבי קם וזורק פצצות וקסאמים מהחלון...
שואלים אותו הרוסי והישראלי: "מה אתה עושה?"
קם הישראלי וזורק ת'ערבי מהחלון...
שואל אותו הטייס: "מה אתה עושה?"
עונה לו הישראלי "יש לי הרבה כאלה בארץ........"
כל הבדיחות ניגמרום בסוף בליזרוק תערבי מה זה משנה=]*אריאל*
נו... זאת המטרה!!!אנונימי (פותח)
כל בדיחה שכותבים פה מעיפה עוד ערבי מהחלון... צריך רק עוד כמה מיליוני בדיחות כאלו וזהו!!! נאדה!!! נפטרו הבעיות של עמ"י...
אני מכירה את זה כמו "פגזניקית גאה!"דבש הכל דבש...
רק שלא זכרתי מה הערבי זורק
וגם זכרתי שהאמריקאי זורק דולרים בכלל
אבל היום באמת האמריקאי זורק דולרים... הוא לא צריךאנונימי (פותח)
בטעות נלחץ לי ENTERאנונימי (פותח)
היה צריך להיות כתוב כך
"אבל היום באמת האמריקאי זורק דולרים... הוא לא צריך יותר כאלה"...

אגב,
-יצא מטבע חדש של 3 שקלים...
-מה השם שלו?
-דולר!!!
מתוקקק...דבש הכל דבש...
זה ממש בדיחה חמודה ואני לא הכרתי אותה
אופסי...דבש הכל דבש...
היתכונתי לבדיחה הריאשונה בכלל...
בדיחה קצת נדושה...בין לבין
במשרדו של ג'ורג' בוש, נשיא ארצות הברית, מצלצל הטלפון. הנשיא עונה ושומע את ערפת.
ערפת: "תשמע, אני מאד מצטער על האסון במגדלי התאומים. דע לך שאני מתנגד לפעולות טרור אלו"
ג'ורג' בוש: ערפת, על מה אתה מקשקש?!
ערפת: [דורך על כיסא, כולו עצבני] אוף, שכחתי את הפרשי השעות...

זה באמת טובאנונימי (פותח)
חחחח.. עוד אחת:כי ככה טוב..
משפחה ערבית של הורים וילד מחליטים להתגייר. הם הולכים לרב והרב אומר להם לחצות את הנהר שנשקף מחלונו, ואחרי זה הם יהיו יהודים.
הערבים הלכו לנהר לקיים את מצוותו.
האבא והאמא עוברים בקלות, ואז כשהילד שלהם חוצה את הנהר, מגיע תנין גדול ותופס אותו.
הילד מתחיל לבכות ולקרוא לעזרה, אבל אמא שלו לא יודעת מה לעשות. היא מתיישבת על הקרקע ומתחילה לבכות.
האבא מסתכל עליה: "אוי, מה את בוכה? סתם עוד ערבי אחד.."
חח ואוי זה קוורע.. אחד אחד!!פגזניקית גאה!
חמודד אבל אני מכיר את הבדיחה*אריאל*
חחח קורעע=]פרילי =]
בדיחות חמודות*אריאל*
בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!

קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?

איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?

בחור מאבד את הארנק שלו במסעדה יוקרתית, הוא קם במהירות על הכסא וצועק לעבר יושבי המסעדה, מי שימצא לי את הארנק שלי שבתוכו 2000$ אני אתן לו פרס 50$, עבר רגע ופתאום נשמר קול אחר מהמסעדה : מי שיביא לי את הארנק שלו יקבל 500$ !

שני דוסים נוסעים באופנוע, שוטר תנועה עוצר אותם ורואה שהם נסעו בסדר גמור, והם הראשונים היום שהוא עצר על אופנוע שנסעו מתחת למהירות המותרת בחוק, הוא ניגש אליהם ואומר להם, כל הכבוד לכם שאתם יודעים לשמור את חוקי התנועה, אז אומר לו אחד מהם, נו מה אתה רוצה ? השם איתנו. אז השוטר אמר לו : השם איתכם ?? שלושה על אופנוע, רישיונות בבקשה !
כוד קצאתת*אריאל*
אופס נלחץ לי על שלח..סורי*אריאל*
שני חברים שלא התראו הרבה שנים נפגשים בביתו של אחד מהם, אחד מהם בשם גיל הפך להיות עשיר מאוד ורצה להשוויץ על ידידו משכבר הימים ואמר לו הבית שלך מאוד נאה, אבל אצלי, אם אני עולה על החמור שלי בבוקר עם הזריחה בצד אחד של הבית אני לא מספיק להגיע לצד השני לפני השקיעה, אז החבר שלו אמר לו : וואלה, גם לי היה חמור שהלך כל כך לאט, מכרתי אותו..

פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאמא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אמא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..

שניים נשואים לפולניות מגיעים לשמיים אחרי שהם נפטרו ועומדים אחד אחרי השני, מגיע הראשון והמלאך גבריאל אומר לו : אתה הולך לגיהנום, אז האיש אמר לו : אבל למה, הרי הייתי נשוי לפולניה כל החיים שלי וסבלתי, אז גבריאל בודק במחשב ואומר לו : נכון, כיפרת על החטאים בזה שגיהנום היה לך כבר למטה, אתה תלך לגן עדן. השני מגיע וגבריאל אומר לו שהוא הולך לגיהנום אז האיש השני אמר לו : אבל למה, הרי אני התחתנתי עם פולנייה ואחרי זה התגרשתי ממנה והתחתנתי עוד פעם עם פולנייה וסבלתי כפליים. אז גבריאל ענה לו : אתה הולך לגיהנום, כי טיפשים הולכים לגיהנום !

ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שואמרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט !

איזה ערבי אחד שקוראים לו עוסמה נכנס לחנות רהיטים ורצה לקנות וידיאו, הוא בחר וידיאו וכשבא לשלם הוא נתן את הישראכרט שלו והמוכר אמר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? אז עוסמה מתעצבן ואומר לו שהוא תובע אותו, הם מגיעים לבית המשפט והשופט נכנס וכשעוסמה מציג את עצמו השופט אומר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? עוסמה מתעצבן ומחליט לתבוע אותם בארה"ב, כשהם מגיעים לארה"ב השופט נכנס ועוסמה מציג את עצמו והשופט פתאום מסתכל עליו ושואג לו : אתה עוסמה בן לאדדן ?! ענה לו עוסמה : לא מה פתאום אדוני השופט, אני עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו !

חברים שיוצאים מבר הולכים שניהם שיכורים לגמרי ומאבדים כיוון ונכנסים ליער, פתאום מופיע אריה ומחיל לרדוף אחריהם, אחד עולה על עץ והשני רץ מסביב לעץ, ההוא מלמעלה כולו שיכור צועק לחברו מה אתה עושה הוא יתפוס אותך, עונה לו השיכור מלמטה, אל תדאג, אני כבר עוקף אותו בכמה סיבובים
חח איזה קורע זה!! דיי אני נשפכתתתפגזניקית גאה!אחרונה
בדיוק היום שמעתי אותה.. קומי אורי
חחח חמוד!!! אהבתי...! אבל בבדיחה הרביעית רשמת בהתחתמי!
לה פרסי במקום ערבי...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך